• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

kızlar taşındığımız için iki gün falan burada olamayacagım. interneti nakil yaptırıyoruz. gelişmeleri haberleri yazın olur mu. iki gün de olsa sizleri özleyecegim. herseyin yolunda gitmesi dileği ile...

ankaralı arkadaslar nerdesınız yaa.benım yarın yumurtalarım toplanıo sabah 8 de merkezde olucam cok heyecanlıyım bakalım hayırlısıyla az kaldı opuyorumnanaktan

slmm arkadaşlar bende hayırlısıyla ocak 19 da anatolia tüp bebek merkezinden profesör dr hakan yaralıya randevu aldım.benim kendi doktorumun tavsiyesi ve bir kac daha akrabalarımın tavsiyesi üzerine gidecem. benim eşimde azospermi teşhisi konuldu yani hiç sperm görülmedi
.bakalım 19 ocakta muayeneye gidecem ,moralimiz çok bozuk yumurtlama için yapılan iğne ve ilacların yan etkileri varmı kilo aldırıyormu acabaaa

inşallah arkdaşlar allah birgün kucagımıza saglıklı bir evlat almayı nasip eder.

ankaralı arkadaslar nerdesınız yaa.benım yarın yumurtalarım toplanıo sabah 8 de merkezde olucam cok heyecanlıyım bakalım hayırlısıyla az kaldı opuyorumnanaktan

hayırlsıı olsun . inşallah hayırlı haberlerinide bize burdan duyuruursun. bende 1 ay sonra ignelere baslıyacam bu konuda yasadıklarınızı yumurta toplama felan bizide bilgilendirirsiniz artık

slmm arkadaşlar bende hayırlısıyla ocak 19 da anatolia tüp bebek merkezinden profesör dr hakan yaralıya randevu aldım.benim kendi doktorumun tavsiyesi ve bir kac daha akrabalarımın tavsiyesi üzerine gidecem. benim eşimde azospermi teşhisi konuldu yani hiç sperm görülmedi
.bakalım 19 ocakta muayeneye gidecem ,moralimiz çok bozuk yumurtlama için yapılan iğne ve ilacların yan etkileri varmı kilo aldırıyormu acabaaa

inşallah arkdaşlar allah birgün kucagımıza saglıklı bir evlat almayı nasip eder.
Herseyin hayırlısıı inşallah cnm Allah hepimize birgün nasip eyler.... moralinizi bozmayın

kızlar taşındığımız için iki gün falan burada olamayacagım. interneti nakil yaptırıyoruz. gelişmeleri haberleri yazın olur mu. iki gün de olsa sizleri özleyecegim. herseyin yolunda gitmesi dileği ile...
leftere gerçekten nerden çıktı şimdi taşınma işi sakın kendini yorma dikkat et.

piskedicimmm sana msnde msj attım almadınmı? ben evde değildim bi kaç gündür numaradanda evde kalmış arayamadımda. msni açıyorum ama seni yakalayamıyorum bir türlü.
bu arada bende yarın hastaneye gidicem keseleri görmeye tekmi çiftmi oynamaya alkisalkisalkis. çok heyecanlıyım vallahi

ben geldim yiyim kızlar bıraz sancım var ama ben daha cok korkuyodum okadar dıılmıs.sadece sancımvar oda normalmis suan ayakta durmak bıraz zor yatıorum oyuzden.7 yumurta toplandı benden.yarın neler oldu arayıp haber verceklermıs cumada transfer var ıns hayırlısıyla ıns

ben geldim yiyim kızlar bıraz sancım var ama ben daha cok korkuyodum okadar dıılmıs.sadece sancımvar oda normalmis suan ayakta durmak bıraz zor yatıorum oyuzden.7 yumurta toplandı benden.yarın neler oldu arayıp haber verceklermıs cumada transfer var ıns hayırlısıyla ıns

ebi bende seni merak edip sormuştum üstüste yazmışız mesajları. hayırlısı olur inşallah hep güzel haberler alırsın.:ecrin_bebek:

nöbetcimelek cnm dogum kontrol hapına devam ediyorum buarada kendimi besliyorum bal tarçın karışımı yaptım sabah akşam onu yiyorum belki faydası olur seninde inş. işlerin yolunda gider benim içimden ikiz geçior senin için...:)

ya kızlar söylemeyi unuttum sizlere. ben transferden sonra çok ananas yedim ananas embriyonun tutunmasına destek oluyormuş tabi önce herşey Allahtan ne kadar bilimsel gerçekliği var bilmiyorum ama denemenizden birşey çıkmaz. internette tesadüfen bir yerde okumuştum. ben çok umutsuzdum biliyorsunuz endometrium kalınlığı pek iyi değildi ama tutundular çok şükür.
bademir benimde içimden geçen ikiz :) dur bakalım yarın görücez inşallah keseleri.

meleğim canım özledim seni bende hergün bakıyorum sana yokum deyince aramadım.eve gelince haber ver bana da .keseleri göreceksin çok sevindim darısı bana ve benim gibilere olsun.nasıl oldun düzeldinmi .öpüyorum canım

kızlar kararverdim sayılır cumartesi genarta gittim gentik verdik.aysun hanım bana dhea ve l-argınıne verdi kullanmaya başladım bakalım hayırlısı olur inşallah

Back