Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maralcım genarta bizde görüşmeye gittik tam karşımızda anneyle kızı oturuyodu kadın nsl sevinçli ama kızda bişi yok=)çikolata bide kocman çiçek yaptırmışlar aysun hmdı sanırım o geldi nsl sevindiler verdiler işte kadın giderken ddiki biz burdan mutlu olarak ayrılıyoruz darısı sizlere inş.......sende hamiş kalırsın inş.hepimiz o duyguları yaşarız birgün:hulya:
esengülüm cnm ne güzel rabbim bizede yaşatsın o mutluluğu inşallah... valla gözlerim doldu birden nedense...
canım sagol 2gun ustuste saga yapamam cunku dun sag dan yaptık ve damara denk geldı.sıstı sertlestı ve suan da mosmor dun cok agladım cok kotuydum oyuzden bugunde soldan yaptım yarında sadece ultrasonum var bakalım hayrolur ıns.senın bebıs tekmıydı?ebi yine sana cevap vercem :) yumurtalar toplanıyor. sonra yumurtaların herhangi bir kalitesi olmuyor. iki cesit oluyor ya içinde gerekli folikül oluyor ya da boş yumurta oluyor. foliküllü olanlar spermle dölleniyor.ve iki-üç gün sonra döllenmiş yumurtanın kalitesi belli oluyor. ama bunlara ne kadar az kafayı takarsan okadar iyi olur. cünkü strest hormonları ve yumurtaları öyle bir etkiliyor ki tahmin edemezsin. güzel ve kaliteli yumurtalar olacak de öyle olsun.
bademir insallah seninde aynı sekilde olacak. yasın genc ama demekki bazı konularda yas etken olmayabiliyor. ama yumurtaların hep kaliteli olmasına sevindim. eğer üçten fazla 1.kalite yumurta olursa bence dondur derim. şimdiki bebişi doğurup biraz büyütünce belki ona kardes istersin. o zaman tekrar tekrar tedavi olmazsın. ben de öyle yapacaktım ama 3ten fazla birinci kalite cıkmadı.
turtem öncelikle geçmiş olsun. hayırlısıyla tedavinde başlar insallah. 2010 bizlerin yılı olacak diye inanıyorum. kendini rahat tutmayı unutma. cok önemli bu.
piskedi sen nasılsın? moralin nasıl? uzun protokol genelde daha iyi oluyor diye duymuştum. senden de o güzel haberi almak için sabırsızlanıyorum. allah hepimize bu güzellikleri yasatacaktır.
alınyazımkaderimsin, ben mayada tedavi gördüm. bu kasım ayında basladık. çok şükür tedavim güzel gecti. merkezden memnun kalacagına eminim. gercekten basarı oranları da yüksek. sizdeki problemler neydi? ben ankarada yasadığım için konaklamadan yararlanmadım ama konaklama yerlerini biliyorum. her bütceye uygun yerleri var ama hepside iyi. eğer istersen hangisi daha iyi biraz arastırabilirim. ben şimdi hamilelik takibimin de maya da yapılmasına karar verdim. kontrollere ve ultrasonlarıma orata gideceğim. büyük olasılıkla orada karsılasabiliriz. eğer ankarada yabancılık cekersen veya bilemediğin birsey olursa, birşeye ihtiyacın olursa elimden geleni de yaparım.
bademir bayanlara yas sorulmaz ama kac yasındasın, yumurta rezervi genelde yasla alakalı oluyor da.. bir de cıkan yumurta sayısı okadar önemli değil. öenmli olan kalitesi. ve bak sen az ama öz yumurta üretiyorsun. ne güzel işte. mesela benden 28 yumuta toplandı. 17si döllendi. 3 tanesi 1. kalite oldu. yani senden 6 yumuta toplanıyor ama 6sı da 1. kalite. bu bence cok güzel. hiç moralini bozma. insallah emeklerin bosa cıkmayacak.
marall hayırlıı olsun tedavin, insallah o güzel haberi bize verirsin. su an tedavinin hangi aşamasındasın? ben genartta tedavi olmadım hiç ama haklarında da kötü bişey duymadım. başarılı bir yer diye duymuştum.