2009 da Ankara'da tüp bebek yaptıracaklar, birbirimize destek olalım

saol cok tesekkürler... ofis histeroskopi çekilirken tümdenmi uyutuyorlar birde çekildikten sonra yatıyormusun hastanede ben bugün yatış işlemi yaptırdımda kafama takıldı...?

bugün için yatış yapıldı izinli gözüküyorum suan. Bana ofis histeroskopi yapılacak tanılama için anestezi altında yapılacak ben rahim filmi çektirmedim . buda rahim filmi gibiymiş yanlız bunla kamerayla daha iyi gözüküyormus.

ben rahim filmi çektirdim onda polip çıktı doktor bide ofis yapalım dedi normal muayene odasında yaptı bilmiyorum belki seninki daha farklı bişeydir .ama benim yaptırdığımda oydu anestezi falan almadım yatmadımda.sadece ameliyat olacağım zaman yattım

kızlar benim kilo artışım var sizdede oldumu bu dönemde.ben şimdi ilk adım olarak d.kontrol haplarına başladım.tüp bebk davasına başladığımdan beri müthiş yiyorum sizde de öyle oldumu.

canım bende pazartesi dogum kontrol hapına başladım hemde etliğe gidiyorum ne zaman oldu sen ilaca başlayalı belki karşılaşırız hastanede. Ayrıca ben tüp bebek denemelerim hep zayıflıyorum neden bilmiyorum kilo almak istiyorum alamıyorum..

Arkadaslar bugün bana historoskopi yapıldı anestezi verilmeden yapıldı korkum boşunaymıs okadar agrım olmadı Allaha şükür.

bademir,tutem.piskedicim umarım hepinizin işleri yolunda gider muhtemelen 3 ünüz karşılaşırsınız tedavileriniz çakışır bence. ben derimki birbirinizi bulun orda destek olursunuz birbirinize. benimde kese görünene kadar takiplerim orada devam edecek belki bende karşılaşırım sizinle.

bademir ben gecen cuma gitmiştim tüp bebek bölümüne .cumarteside d.kontrol hapına başladım.25 inde yani haftaya cuma yine gidicem.başka ilaçlara başlıycam sanırım.sen daha öncedemi denemiştin tüpü

bademir beide kilo almak istiyorum deme.kilo iyi bişey değil ben nefret ediyorum bu halde olmaktan 75 oldum nerdeyse tartıya çıkmak bile istemiyorum

bademir ben gecen cuma gitmiştim tüp bebek bölümüne .cumarteside d.kontrol hapına başladım.25 inde yani haftaya cuma yine gidicem.başka ilaçlara başlıycam sanırım.sen daha öncedemi denemiştin tüpü

cnm benim 6 ay önce 2. denemem orda oldu yumurta rezervim düşük oldugu için protokol değiştirdi serdar bey mikrodoz kısa protokol dogum kont. ilacının hepsini bitirdikten sonra iğnelere başlıcam oda 04.01.2010 isabet ediyor büyük ihtimal sende o zamanda orda olursun inş. görüşürüz bilgi alışverişinde bulunuruz ben 9 yıllık evliyim buda 3, denemem inş. bu denemede tutar. Allah hepimize nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…