2009 Aralık Anneleri

ah melike naz da öyle çok mutsuz.. onu öyle görünce üzülüyorum.. canım benim.. bende banttan müthiş rahatsız oluyorum kaşındırıyo.. öğlen bide akşam o yatınca hemen çıkarıyorum.. ben yatarken geri takıyorum tabi :) dün akşam sağdım bi.. öyle çok değil bi dakka birini bi dakka birini.. rahatladım yattım.. bugün de öğlen.. böyle böyle azalır sanıyorum.. ama ben şimdiden çok yoruldum.. bütün gün onu oyalamaya çalışıyorum canım çıktı.. engin yine akşam geldi spora gitti geldi duş aldı yemek yedi.. bi iki kızla inatlaştı gerdi beni zaten yorgunum offf...

Sibel bendede çok şişme olmuştu,rahatsız ediyordu yani. Ben bosaltana kadar sagdim bi çay bardagindan az çıkıyordu ikisinin toplamı ama nasi oluyosa çok şişiyordu.iki akşam sagdim sonra geçti birden çekildi süt.bencede az da olsa sağ sütunu sen.

günaydın kızlar..

bugün memelerim daha iyi şişmedi.. naz da daha iyi maşallah.. güzel bir gün olsun..

yok yok bi dönersem ilkokula kadar emer valla.. bu kadar onun için bekledim dönmek yok..

valla canım dediğim gibi telde cvp vermiyolar demekki okadar pahalı gelin buraya görüşelim dediler :) e ben de yolları bilmiyorm gidemedimhenüz.. ama sen bi sor.. ya internet sitesinde okadar güzel anlatmışlarki.. spor saati aktivite saati boyaması şusu busu herşey var.. en önemliside ben pedagog olan bi yer istiyorum..

darısı başına diyelim :) çok zor uyuyo.. tabi alıştı önce emip uyumaya zor oluyo.. bide çok huysuz (hoş emerkende huysuzdu :)) hiçbi şeyden memnun olmuyo.. yeni oyuncaklar kitaplar cdler aldım yüzlerine bakmıyo.. çok mutsuz kıyamam bebeğime ya.. sabah geldi öptü memeyi.. (tabi kazağımın üstünden) sürekli ağzına bişeyler tıkıştırıp bişeylerle meşgul etmeye çalışıyorum..

ya bu arada memeyi bırakan arkadaşlar göğüslerim çok doldu.. dün akşam yatmadan çok az sağmıştım.. ama şimdi yine doldu.. böyle durmadan sağarsam azalırmıki.. naapsam bilemedim..

yok canım sürekli sağarsan azalmaz tabiki, aktarlarda bir şey varmış sütü azaltan. bide ben aralıklarını açarak sağmıştım.önce 2günde bir sonra 4 günde bir 10-15 derken bitti duşta sıcaksuyla falan masaj yapıyodum bezeler dağılsın diye ama yinede 2 aykadar göğsünde sertlikler oluyo sonra onlarda dağılıyo. yavaş yavaş çekiliyomuş dr söylemişti. bide çekilirkende sızlıyo hani ilk zamanlar dolarken sızlardı ya :)

Selam kizlar size ihtiyacim var :) bugune kadar iyi kotu.birseyler.paylastik.cocuklarin nerdeyse.hepsi konusuyor.yiyor kendi.basina yuruyor kosuyor.yani.bireyler gazidir emmesidir daha oncesi karnimizda hareketiydi dogmasiydi doymasiydi.derken baya bir yol.katettik beraberce ve paylasimlar yavas yavas azaldi kimine sogukluk.girdi kimi zaman.ayiramadi simdi.zaman.toplanma zamani cocuklara aktivite yazaagiz gunluk hergun biranne gunun annesi olacak ertesi gun icin oyun aktivite yazacak mataryeller o gun temin edilip.ertesi gun cocuklara oynatilacak illa muhabbet etmek gerekmiyor siteye girip acikcasi buna pek vakit yok o yuzden slm verdim almadin ben birsey dedim.cvp vermedinkimse birsey yazmiyor bana diye beklentisi olmayan cocugunla vakit gecirme secengi arayan anneler buraya listeye eklesin paxar gunu ilk aktiviteyi yazarim pazartesi oynamaya baslar kuzular lutfen asagi listeye ekleyin kendinizi ve siraya gore gun gun yazin aktivitenizi umarim ne anlatmk istedigimi anlatabilmisimdir

Selam kizlar size ihtiyacim var :) bugune kadar iyi kotu.birseyler.paylastik.cocuklarin nerdeyse.hepsi konusuyor.yiyor kendi.basina yuruyor kosuyor.yani.bireyler gazidir emmesidir daha oncesi karnimizda hareketiydi dogmasiydi doymasiydi.derken baya bir yol.katettik beraberce ve paylasimlar yavas yavas azaldi kimine sogukluk.girdi kimi zaman.ayiramadi simdi.zaman.toplanma zamani cocuklara aktivite yazaagiz gunluk hergun biranne gunun annesi olacak ertesi gun icin oyun aktivite yazacak mataryeller o gun temin edilip.ertesi gun cocuklara oynatilacak illa muhabbet etmek gerekmiyor siteye girip acikcasi buna pek vakit yok o yuzden slm verdim almadin ben birsey dedim.cvp vermedinkimse birsey yazmiyor bana diye beklentisi olmayan cocugunla vakit gecirme secengi arayan anneler buraya listeye eklesin paxar gunu ilk aktiviteyi yazarim pazartesi oynamaya baslar kuzular lutfen asagi listeye ekleyin kendinizi ve siraya gore gun gun yazin aktivitenizi umarim ne anlatmk istedigimi anlatabilmisimdir

tabisi ben varım.. ama valla sürekli aklıma bişiler gelirmi bilmem.. nazla yaptıklarımızı yazarım ama elimden geldiğince..

ya bu arada fatma nerde? fatmaa duy sesimi eşeğiniz geldimi azra sultan beğendimi..??

1-pelin 2-sibel 3-meral.insallah kalabalik.olur sana sira yine 10-15 gun sonra gelir sibel.o zamana kadarda netden dersini.calisir arastirir bulursun :)) hosgeldin meral.hadi kizlar el atin hepberaber cocuklarla verimli.saat gecirelim tikanip kalmayalim ben cikiyorum simdi opuldunuz

ah çok isterdim hatta içim bile gitti desem yeridir pelin ama malesef 7 şubatta yolcuyum ankaraya gidicez bir süre orda kalıcaz eşim ameliyat olucak sonra memlekete gidicez mayısta tayin çıkacak yerimize yerleşene internet alana kadar 1 yılı bulur nerdeyse neyse siz buraya yazarsınız nasılsa fırsat buldukça girer kopya oyunlar çekerim sizden :)

bağlarımızın kopmaması, çocuklarımızla yeni bişeyler denemek harika olur ama 1 buluruz, 2,3 buluruz 4te tıkanırız sürekliliği olmaz gibi geliyo pelin. tekrarlanan aktiviteler çok olur. benim bulduğumu sen bulursun senin bulduğunu başkası bulur ben şimdi ne bulcam olursun. ben sürekli yer değiştiriyorum ve sadece evimde var int. sürekli katılamam aranıza. nasıl yaparız? herşeye rağmen denemek isterim

pelin bende denemek isterim olmadı dediğin gibi netten kopya çekerim inşallah sürekliliği olur kopmak istemiyorum sizinle hepiniz benim için özelsiniz

pelin bayıldım bu fikre ben ,bende varım inş sureklılığı olur.
ya bu arada fatma nerde? fatmaa duy sesimi eşeğiniz geldimi azra sultan beğendimi..??

burdayım duydum sesını sibellllll:)eşeğimiz geldı ya azra bayıldı tabı,hatta ılk ıkı gun hıç ınmedı ustunden diyebilirim,hala da azra nereye eşşek oraya durumlar:)yalnız bende cok sevdım ya azradan fırsat buldukça zıpırdıyorum ustunde.:)

selam bugün oyun grubuna yazıldık hafta sonlarıyarım gün.hafta içide 3-5 gün var ama anne ile değil şimdilik bunu deneyelim
bakalım nasıl gidicek.
sibel neşe erbekine de gittik görüşmeye haftada 3 yarım gün 550 dediler ama anne kalamıyor onun için o iptal oldu.ve ordakileri beğenmedim çocuklara sert davranıyolar herhalde
eşimle bi kaç bişi gördük buz gibi soğudum.

ben de plates eşeği arıyorum bulamadım hepsi tükenmiş dedi

Ben de katılırım Pelinciğim. Gruba hiç giremiyorum ben. Mail olarak hergün geliyordu bir zamanlar şimdi gelmiyor. Sorun olduğunu belirttim çözemediler. Nasıl olur bilemiyorum takibimiz.

bu aktiviteye elimden geldiğince bende katılmak istiyorum. benim aklıma gelmeyeni başkası yazarda banada fikir olur. aslında benim işime yarayacak gibime geliyor bu aktivite.

bencede güzzel fikir pelin biraz elimizde aktivite biriktiğinde başada dönebiliriz zaten illa aynısını yapmicaz diyede bişey yokki..

X