yaaaaaaaa niyetleniyor niyetleniyor başlayamiyorum ne diyeceğim ben pat diye sen benimle ilgilenmediğin için üzülüyorum benle ilgilen demek saçmalık değilmi yani böyle zoraki ilgi istenirmi kıvrandım durdum tüm gece sonunda ben banyo yapacağım zahmet olmazsa kızla ilgilen dedim
Herkese günaydınnn biz geldik berbat bir ucak yolculugundan sonra evimdeyim zeyno hiç durmadı rezil etti ucakta ama bunada sükür .Babasına asık bu kız bir sevinisi öpüsü var babasını gece 2.30 a kadar uyumadı en son babasını isteyip beraber yattılar alllah kimseyi anne babasız bırakmasın .
Oglus uzun zamandan sonra bugun balik yedi kizlar o kadar sevindim ki..masallah diyim de yine bundan sonra hep yer insallah
Ben de daha camasir asip yatacam :S biktim ev isinden ya heryerde yine cubuk krakeri kirintilari off
yaaaaaaaa niyetleniyor niyetleniyor başlayamiyorum ne diyeceğim ben pat diye sen benimle ilgilenmediğin için üzülüyorum benle ilgilen demek saçmalık değilmi yani böyle zoraki ilgi istenirmi kıvrandım durdum tüm gece sonunda ben banyo yapacağım zahmet olmazsa kızla ilgilen dedim
Herkese günaydınnn biz geldik berbat bir ucak yolculugundan sonra evimdeyim zeyno hiç durmadı rezil etti ucakta ama bunada sükür .Babasına asık bu kız bir sevinisi öpüsü var babasını gece 2.30 a kadar uyumadı en son babasını isteyip beraber yattılar alllah kimseyi anne babasız bırakmasın .
bugün temizlik günüydü hızlı hızlı iş yapıyorum kaptırmışım kendimi oğluşa babası bakıyordu
çamaşır makinasına attım çamaşırlar yıkanıyor 5 dk sonra makineden pat pat diye ses gidip baktığımda ne göreyim benim
fotoğraf makinem bi güzel yıkanıyor içindemakinaya değilde bi daha resim çekemiceme yanıyorum
ayy yazık olmuş... ee bizim kaderimiz bu hızlı hızlı iş yap anca.. ben de geçen gün eksik listesini buzdolabının içine koymuşum aceleyle arıyorum arıyorumbulamıyorum tesadüf buldum sonra :))