- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
Herkese iyi geceler aklımı yememe az kaldı ay bu kız beni delirtecek ya sabah 7 de uyanacagım ve full enerji oynuyor üstelik artık öglen uykusuda yok nasıl dayanıyor bu kız anlamıyorum ben oyuncakları topluyorum o tekrar dagıtıyor .Bu arada bu yasta öglen uyumaması normal degil herhalde ya varmı böyle sıpası olan aranızda
Gunaydin herkese eda ayni sorunu yasayan var mi.diye geldim.sen yazmissin mina ogle uykusunu kaldirdi.8 de uyanip 1de uyuyor aksamustu 5 te bayilip uyuyunca gece 1i buldu yatmasi birde ogle ve aksam cok.duzenli.uyurdu simdi o saatlerde kiyamet kopuyor uykum var benim diye agliyor gel uyuyalim.diyince 5 kat fazla agliyor napicagimi sasirdim bu arada selver gecmis olsun yazik olms makinaya melike son.sayfalari okudugum kadariyla konus bncede rahatla hic olmazsa mina babasinin kucagina bile zor gden.bir.cocuktu simdi.cok.duskun.oldu.daha yeni nazan darisi basina birde cocukla.gecirilen kaliteli zamanin uzamasiylada alakali.bu babalar icin.bence yada bizde oyle oldu kiymet sibel sizede slm vereyim gelmisken :)
ay kızlar çok canım sıkkın bugün arabayla kaza yaptım (faceden görmüşsünüzdür gerçi) nası saçma sapan bi kazaydı anlatamam... nazı aldım arkadaşıma gittim.. siteye girdim park ediyorum sen geri vitese takama bi bas gaza önümdeki duvara gümmmm nası bi çarpmak ama işte o an insanın basireti bağlanıyo heralde ayağımı gazdan çekeceğime iyice köklemişim bide.. naz korktu tabi başladı ağlamayaikimizde de bişey yok bunada şükür tabi allah beterinden saklasında yine de insanın canı sıkılıyo.. araba servise gitti bakalım ne kadara mal olacak.. görüntü çok fenaydı zaten çalışmıyo araba o derece yani biz taksiyle döndük..
fadeceden gördük ama detaylarını şimdi öğreniyoruz acemilik kazaları böyle olur zaten o an şokta insan eli ayağı tutmuyor gibi bişide yapamıyosun sonradan farkediyon
sıkma canını ya size bişey olsaydı.kosgosu yokmuyduki?
kizlar selam
sibel tatlım çok geçmiş olsun neyse size birşey olmadı ya hiç kafana takma acemilikte illa ki 1-2 kaza oluyor yeter ki arabadan soğuma ben düz yolda işe giderken köprü tabelasına çarpmıştım aynayı kırmıştım çok fena oluyor insan ama cana gelmesin sonuçta vurduğun şey metal tamirle düzeliyor birisine sadaka ver
kocayla konuştum nihayet kabul ediyor uyuduğunu tamam insan tv seyrederken uyuyabilir dedim ama sen hep uyuyorsun hiç benimle sohbet bile etmiyorsun ben tüm gün tüm gece tek başımayım dedim o da hem çok üzülmüş hem çok sinirlenmiş ben dedim çok ağladım çok üzüldüm diye biliyorum yazdığın yazıyı okudum boşanmayı düşünüyormuşsun dedi sinirlendiği şey oymuş neyse sonuçta tatlıya bağlandı
bu arada konuşurken karnım ağrıyor gliba hastalanacağım dedim günü mü dedi 3 gün geçti bile dedim başladı hayal kurmaya ay ne güzel olur diyor deli misin sen ne yani istermisin yani dedim tamam sana zor olacak ama düşünsene bir bebek daha gülüşlerini emeklemesini ilk adaımlarını düşünsene diyor hay Allahım dedim ne zaman kesin belli olur demez mi dur daha 3 gün dedim benim geçen ay 5 gün sarkmıştı hamileyim desem havalara uçacak
sağol canım.. oh çok şükür.. inşallah daha dikkat eder bundan sonra.. niye öylediyosun melike ne güzel olur işte :)) valla bizim enginle aramız düzgün olsaydı hemmmen yapardım.. hele şimdi arkadaşlarım doğurdu öyle küçük bebek gördükçe bende aynı eşin gibi o hallerini özledim nazın..
canım oncelıkle geçmiş olsun ıshal olmuş kuzu...ıshalde coook geç düzeliyor ya bıde ustune pişiksibel tekrar geçmiş olsun canım.cana geleceğine mala gelsin her zaman onun bi çaresi var. eşinin anlayışlı olmasıda iyi çok şükür . hallolur inş. kısa zamanda...
melike ii haberlerini aldığıma sevindim. inş. herşeyin hayırlısı :) daha özenli olur eşin artık seni üzmez
fatma kızınla alışveriş keyfi yapmışsınız maş. valla bizim zeyneple parka yada markete bile gitmemiz olay olduğu için şimdilik hyal gibi anlatıkların. bin maş. azra kuzusuna. Rabbim bizede ver:)
kıymet geçmiş olsun kuzuya reflor çok iyi faydasını görürsün en iyi ilaç belki üşütmüştür ondan olmuştur ishal.
sibel iyi yine okadar fiyatla hallediyosunuz üzme kendini geçti gitti boş yere stres yapma
melike Allah bozmasın:)
fatma az önce faceye bişey yazmışsın demekki malum olmuş sana ya farketmeseydin Allah korumuş