2009 Aralık Anneleri

bayağı oldu bir gece özgüre dedim oğlum dedim şu an 38 sin en fazla 10 sene sonra istesen de tık kalmayacak ona göre dedim ama tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn söylesem o kesin benimle ilgileniyordur bugün kız kardeşi geldi birisi onun resmiyle profil açmış facede şans eseri bulmuş şikayet etsene diye odaya girdi aaa siz gene mi yanlız başınıza oturuyorsunuz dedi biz dedim hep yanlızız abin gene uyuyor biz hep böyleyiz dedim ama uzatamadım içerden duyarsa diye

konuşacağım zaten kesin kesin ama ben diyeyim daha beter olmazsa ben de birşey bilmiyorum ya susacak beni deli edecek yada dediğim gibi hiçüstüne alınmayacak

macun kazanına atacağım sonrada yok olmaz bu gece başım ağrıyor diyeceğim

bugün kimseler uğramamış melike
oğluş oyuna dalmışken duşa girip çıktım yokluğumu fatketmemiş bile
akşam gezmeye gidicez bi yandan ben biyandanda oğluşu hazırlıyorum
herkes iyidir inş.

slm kızlar.. bu kızın kesin bana gıcığı var iki gündür o yatınca ben de yatıyorum uyim diye çok yorgunum bi saatte kalkıyo daha ben yeni dalmış oluyorum.. bugün dedim yatmiim biraz iş yapim ha kalkar ha kalkar bir rekora imza atıp 4 saat uyudu.. şimdi akşamda uyumaz zaten.. yandık..

tribe bak 6 da aradı yemeğe gelmiyorum sahilde arkadaşlarla balık yiyeceğiz diye bu saat oldu hala yok

Evde olsa uyurdu dimi
Merak etme Melike benimki de horlar cok acaba kim kimi bastirir:)
Sibel biz de haftasonu disari cikacak oluruz uyur da uyur haftaici de bir saat uyur kalkar oglen

Evde olsa uyurdu dimi
Merak etme Melike benimki de horlar cok acaba kim kimi bastirir:)
Sibel biz de haftasonu disari cikacak oluruz uyur da uyur haftaici de bir saat uyur kalkar oglen

çoktan uyumuştu horlaya horlaya bu gece tam 1 hafta oldu

hay gel de çatlama adam oturdu tv izliyor bu gece uyumayacak heralde

canım uyusa bi dert uyumasa bidert şimdi sanada:) zeynep uyuduysa tam zamanı konuş eşinle. iyi yada kötü (ki kötü sonuçlanacağını düşünmüyorum belkim sürpriz bile olabilir:))

böyle düşünüceğine ne olacaksa olsun sende rahatla artık.

yok anam ben daha yazarken g'tt' yatti horlamaya bile başladı

yok anam ben daha yazarken g'tt' yatti horlamaya bile başladı

tv izlerken girseydin konuya keşke sende inat yapıyosun iş iyice yokuşa sürülmeye başladı. durumdan memnun olmadığını düşünüyorum yanılıyor muyum ?

top havuzu bakarken çok güzel şeyler gördüm anaokulu açasım geldi valla ama bayaaa para lazım:)

Amaaa uyumus ya hor horr
İyi sabir var sizde melike hic konusmadan duruyosunuz biz olsak catlardik heleki sinan bi dak.kafa dinletmiyo insana
Ama ilk firsatta konus sendee

Amaaa uyumus ya hor horr
İyi sabir var sizde melike hic konusmadan duruyosunuz biz olsak catlardik heleki sinan bi dak.kafa dinletmiyo insana
Ama ilk firsatta konus sendee

planım yarın akşam normalde hemen gelir yılışırdı yapmadı ben surat yaptıkça o daha beter surat astı yarın gideyim gezeyim akşam kızı babaanneye verirsem daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…