Hatunlar gece oturmasında herhalde herkese selamlar Melike tüm yazdıklarını okudum sen benim eşimi tarif ediyorsun yani daha önceki halini bırak benimkini 24 saat uyanmaz dısarı gitmeyi sevmez hı benimle ilgileniyor allah var ama ben konuşa konuşa birazcık degiştirdim şimdi yine uyuyor ama mesela pazar öglene kadar uyuduysa mutlaka sonrasında gezmeye cıkıyoruz simdi misal ben cok dısarı cıkmak istemiyorum zeynoyla külfet oluyor gittigim yerden bişey anlamıyorum falan falan o sokak için benle kavga ediyor al karsına konuş biz 70 lik dede ninemiyiz diye misal o spora gidiyormuş kendine vakit ayıracak enerjiyi gücü buluyor alsın seni sinemaya götürsün arkadaslarınıza aksam oturmaya gidin falan masa meselesine gelince anacıgım sen ona güzel birr macun yaptır yedir ne diyelim içinden gelmeyen erkek nadirdir oda sana denk gelmiş
Evde olsa uyurdu dimi
Merak etme Melike benimki de horlar cok acaba kim kimi bastirir:)
Sibel biz de haftasonu disari cikacak oluruz uyur da uyur haftaici de bir saat uyur kalkar oglen
arabayı gördüm geldi hadi bye
hay gel de çatlama adam oturdu tv izliyor bu gece uyumayacak heralde
hay gel de çatlama adam oturdu tv izliyor bu gece uyumayacak heralde
canım uyusa bi dert uyumasa bidert şimdi sanada:) zeynep uyuduysa tam zamanı konuş eşinle. iyi yada kötü (ki kötü sonuçlanacağını düşünmüyorum belkim sürpriz bile olabilir:))
böyle düşünüceğine ne olacaksa olsun sende rahatla artık.
Ne suprizi Kiymet :))
yok anam ben daha yazarken g'tt' yatti horlamaya bile başladı
Amaaa uyumus ya hor horr
İyi sabir var sizde melike hic konusmadan duruyosunuz biz olsak catlardik heleki sinan bi dak.kafa dinletmiyo insana
Ama ilk firsatta konus sendee