2009 Aralık Anneleri

melike geçmiş olsun canım.. yesin teyzesi onun bununu..

herkese slm biraz gidip uzancam hemen bi slm verim dedim.. ilk gün anlamadım ama şuan nasıl kollarım ağrıyo anlatamam size kazadan ötürü.. bileklerimi sağa sola çeviremiyorum kollarımı yukarı kaldıramıyorum çok fena valla..(

Allahım sabır ver bana bu oğlan beni delirticek telefonumu bufur kolonun içine atmış küçücük delikten nası becerdi içinde daha bi sürü oyuncak sesleri geliyo mümkün değil alamam onu ordan içini açmak lazım

yapar bunlar yapar ama bufur kolonu anlamadim

şimdi tel çalıyor içinde of off ev sinema sistemi varya onun en büyük kolonu

oyyyyyyyy kimbilir neler var daha içinde çıkarmaşansın yok mu

açtım canım içini bisürü vida söktüm içinde belki 50 tane ufak tefek oyuncak çıktı nezamandır biberonu kayıptı oda ordan çıktı
içinde su akmış telefonuma saç kurutmayla kurutup açtım sigara ve daha neler neler çıktı hangi ara atmış onları bilmem ama bugün benim sabrımı zorluyor bunu anladım

melike geçmiş olsun kuzuma bizimki daimi bi yerlere vuruyo kendini hiç morluksuz dolaştığı nadirdir alıştım artık :)

sibel kastın kendini olay esnasında sıcaklığı geçince çıktı ortaya ağrılar geçer inş.

selver gözünaydın diyim tel çalışıyo di mi kuruttum falan dedin ama bu yaramazla ele avuca sığmıyo ne yapacakları belli olmuyo kolay gelsin hepimize:)

fatma maş. diyorum yine de azraya dilini ısır poponu kaşı sen yinede:)

bizimkinin bugünkü vukuatı salondan sandalyeyi çeke çeke kapının diafonuna çık aç bi güzel şarkılar konuşmalar karşıdaki iş yeri bi güzel dinlemiş dışarı çıktığımızda söyledi sokaktan geçenler neler duydu kimbilir:) delüü işte

offf şimdide hürrem yüzünden uykusuzum kız sabah yedibuçuk olmadan kalktı öğlen bi saat bile uyumadı.. gece zaten milyon kez kalkıyo.. şu aralar iyice bi meme manyağı oldu... uyumak istiyorum hemde 7-8 saat aralıksız.. ZZZzzzZZZzzz......

sarmıyo beni hürrem falan ya artık bitek feriha seyrediyom bide behzat ç:) bideee cnbce deki yabancı dizileri:)

ya sibel sorma ne zamandır takık zaten. çeke çeke uzattı telefonun kablosunu artık sandalyeye bile ihtiyacı kalmadı nerdeyse vah başıma gelenler:)

Son düzenleme:

ben de sadece hürrem izliyorum.. aslında bizim yenge ve umutsuz ev kadınlarını da izlemek isterdim ama enginden ve nazdan fırsat olamıyo..

tünaydın millet

oyuncak fuarına gelen var mı bu taraflara:)

ben çok istiyorum bi aydır enginin başının etini yiyorum.. araba serviste şuan malum ama hsonuna kadar çıkarsa servisten yine istiyorum.. ama nası yapıcam bilmiyorum.. çünkü naz hamağından başka yerde uyumuyo ve uyumazsa hayatı kendide dahil olmak üzere herkese zehir ediyo.. ee uyanmasını beklesem 3 te kalksa bizim gelmemiz 4-5 mecbur öyle olcak heralde.. neyse arabanın durumu belli olsunda bi program yapıcam..

7 ye kadar açıkmış fuar sibel 2 saatte yeter bilem bebelerle fazla gezilmiyo zaten

selam kizlar ya bu kiz çok fena oldu sürekli ağlama modunda istediğini yapmazsam bağırıyor elinde kini atıp ağlıyor yaparsam istemekten vazgeçip başka şey istiyor ama o isteme sırasında hep bağırıp ağlıyor komşular diyecekufacık bebeği ağlaıyor diye güzel kızım diyorum kızıyor sevmezsem kızıyor oynasak kızıyor oynamasak ağlıyor anlamadım bugün kafama tahta oyuncak sofrası ve merdanesi var onun sofrasını attı koluma çarptı ay dedim ağlamaya başladı ayyyy deli oldum
mesela banyo yapmak istedi tamam dedim gittim su hazırlamaya ağlamaya başladı tama ykamıyım dedim ben diyip başladı ağlamaya yıkanmak için yıkadım suyu dökücem su döklmesin diye ağladı hay allahım sen yardım et babasıda öğlen gelmiş hastalanmadın dimi diyor ben ne diyorum o ne diyor

inat zamanlarına hoşgeldiniz kolay geleeee:)

terrible two dedikleri 2 yaşsendromu buysa hakikaten terrible mış yani anam 2-3 gündür hele tam zıvanadan çıktı anamdan emdiğim sütü burnumdan getiriyor hatun ama diğer taraftan çok şekeroldu geliyor durduk yere sarılı öpüyor ( babası öğlen eve geldi beni öptüğünü gördü anne ben dedi çıktı tabureye uzandı beni öpecek eğildim bir yapıştı ) şarkı söyleyip bale yapıyor gidiyor babası uyurken gıdıklıyor yavru kuşum iyi ki doğurmuşum sen çok güzelsin diyorum ı-ıhhhh ben turta diyor şebek

şöyle kendi kendine yemek yedikleri,uykusu geldiğinde gidip tek başına
uyudukları günleri görecekmiyiz acaba çokmu uzak o günler:)

ben hasekide oturuyom canım fuar yeşilköyde burdan bi metro hooop fuar alanına:)

şanslı insan seni :)) bugün mesela 4 te kalktı altını değiş giydir filan evden çıkmamız 5 oldu ee böyle olursa yetişemeyiz uykusundan önce gelelim desek 12:30 da yatıyo o daha da ters.. üf ya gelmeyi de çok istiyorum..

aynı aynı melike üzülme :) beni dinlemiyo bile dün hamur istedi oynamak için tamam otur getirim dedim ağlıyo hamuuur diye.. tamam kızım getirmeye gidiyorum diyorum hiiiç beni iplemiyo o hala ağlıyo.. ben hayır dedim sanki :) ama evet onların o cimcime halleri herşeye değer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…