Allahım sabır ver bana bu oğlan beni delirticek telefonumu bufur kolonun içine atmış küçücük delikten nası becerdi içinde daha bi sürü oyuncak sesleri geliyo mümkün değil alamam onu ordan içini açmak lazım
şimdi tel çalıyor içinde of off ev sinema sistemi varya onun en büyük kolonu
oyyyyyyyy kimbilir neler var daha içinde çıkarmaşansın yok mu
offf şimdide hürrem yüzünden uykusuzumkız sabah yedibuçuk olmadan kalktı öğlen bi saat bile uyumadı.. gece zaten milyon kez kalkıyo.. şu aralar iyice bi meme manyağı oldu... uyumak istiyorum hemde 7-8 saat aralıksız.. ZZZzzzZZZzzz......
sarmıyo beni hürrem falan ya artık bitek feriha seyrediyom bide behzat ç:) bideee cnbce deki yabancı dizileri:)
ya sibel sorma ne zamandır takık zaten. çeke çeke uzattı telefonun kablosunu artık sandalyeye bile ihtiyacı kalmadı nerdeyse vah başıma gelenler:)
tünaydın millet
oyuncak fuarına gelen var mı bu taraflara:)
ben de sadece hürrem izliyorum.. aslında bizim yenge ve umutsuz ev kadınlarını da izlemek isterdim ama enginden ve nazdan fırsat olamıyo..
ben çok istiyorum bi aydır enginin başının etini yiyorum.. araba serviste şuan malumama hsonuna kadar çıkarsa servisten yine istiyorum.. ama nası yapıcam bilmiyorum.. çünkü naz hamağından başka yerde uyumuyo ve uyumazsa hayatı kendide dahil olmak üzere herkese zehir ediyo.. ee uyanmasını beklesem 3 te kalksa bizim gelmemiz 4-5 mecbur öyle olcak heralde.. neyse arabanın durumu belli olsunda bi program yapıcam..
Tünaydın herkes nerde:)
sen ne taraftaydınki kıymet
selam kizlar ya bu kiz çok fena oldu sürekli ağlama modunda istediğini yapmazsam bağırıyor elinde kini atıp ağlıyor yaparsam istemekten vazgeçip başka şey istiyor ama o isteme sırasında hep bağırıp ağlıyor komşular diyecekufacık bebeği ağlaıyor diye güzel kızım diyorum kızıyor sevmezsem kızıyor oynasak kızıyor oynamasak ağlıyor anlamadım bugün kafama tahta oyuncak sofrası ve merdanesi var onun sofrasını attı koluma çarptı ay dedim ağlamaya başladı ayyyy deli oldum
mesela banyo yapmak istedi tamam dedim gittim su hazırlamaya ağlamaya başladı tama ykamıyım dedim ben diyip başladı ağlamaya yıkanmak için yıkadım suyu dökücem su döklmesin diye ağladı hay allahım sen yardım et babasıda öğlen gelmiş hastalanmadın dimi diyor ben ne diyorum o ne diyor
ben hasekide oturuyom canım fuar yeşilköyde burdan bi metro hooop fuar alanına:)
selam kizlar ya bu kiz çok fena oldu sürekli ağlama modunda istediğini yapmazsam bağırıyor elinde kini atıp ağlıyor yaparsam istemekten vazgeçip başka şey istiyor ama o isteme sırasında hep bağırıp ağlıyor komşular diyecekufacık bebeği ağlaıyor diye güzel kızım diyorum kızıyor sevmezsem kızıyor oynasak kızıyor oynamasak ağlıyor anlamadım bugün kafama tahta oyuncak sofrası ve merdanesi var onun sofrasını attı koluma çarptı ay dedim ağlamaya başladı ayyyy deli oldum
mesela banyo yapmak istedi tamam dedim gittim su hazırlamaya ağlamaya başladı tama ykamıyım dedim ben diyip başladı ağlamaya yıkanmak için yıkadım suyu dökücem su döklmesin diye ağladı hay allahım sen yardım et babasıda öğlen gelmiş hastalanmadın dimi diyor ben ne diyorum o ne diyor