2009 Aralık Anneleri

Gunaydin herkese eda ayni sorunu yasayan var mi.diye geldim.sen yazmissin mina ogle uykusunu kaldirdi.8 de uyanip 1de uyuyor aksamustu 5 te bayilip uyuyunca gece 1i buldu yatmasi birde ogle ve aksam cok.duzenli.uyurdu simdi o saatlerde kiyamet kopuyor uykum var benim diye agliyor gel uyuyalim.diyince 5 kat fazla agliyor napicagimi sasirdim bu arada selver gecmis olsun yazik olms makinaya melike son.sayfalari okudugum kadariyla konus bncede rahatla hic olmazsa mina babasinin kucagina bile zor gden.bir.cocuktu simdi.cok.duskun.oldu.daha yeni nazan darisi basina birde cocukla.gecirilen kaliteli zamanin uzamasiylada alakali.bu babalar icin.bence yada bizde oyle oldu kiymet sibel sizede slm vereyim gelmisken :)

günaydın millet.....

selvercim geçmiş olsun diyim . yenisini almanın zamanı gelmiş demek ki...

sibel kolay gelsin sanada ne kadar dayanıcaksın ve eşin ne kdar dayanıcak takipteyim:)

eda kelin ilacı olsa misali oldu tamamen kaldırmasada çok düzeni bozuldu 5-10 dakkalık şekerlemeler yapıyo artık en fazla 15 dakka :KK43:

pelin sanada selam canım. sanada kolay gelsin bizim zıpalar büyüyüolar galiba.düzenleri değişmeye başladı:KK43:

Son düzenleme:
Herkese iyi geceler aklımı yememe az kaldı ay bu kız beni delirtecek ya sabah 7 de uyanacagım ve full enerji oynuyor üstelik artık öglen uykusuda yok nasıl dayanıyor bu kız anlamıyorum ben oyuncakları topluyorum o tekrar dagıtıyor .Bu arada bu yasta öglen uyumaması normal degil herhalde ya varmı böyle sıpası olan aranızda

valla burcunun eylül uzun zamandır öğlenleri uyumuyo bildiğim kadarıyla.. naz öğlenleri uyumazsa oturup ağlarım heralde :) allahım bi süre daha uyusun nooooluuur öğlenleri.. amin :)) aynen canım naz da sabah yedibuçukta kalkıyo akşam ona kadar oyun oynuyoruz okadar bunalıyorumki anlatamam.. onbuçuk gibi zorla uyutuyorum..

Gunaydin herkese eda ayni sorunu yasayan var mi.diye geldim.sen yazmissin mina ogle uykusunu kaldirdi.8 de uyanip 1de uyuyor aksamustu 5 te bayilip uyuyunca gece 1i buldu yatmasi birde ogle ve aksam cok.duzenli.uyurdu simdi o saatlerde kiyamet kopuyor uykum var benim diye agliyor gel uyuyalim.diyince 5 kat fazla agliyor napicagimi sasirdim bu arada selver gecmis olsun yazik olms makinaya melike son.sayfalari okudugum kadariyla konus bncede rahatla hic olmazsa mina babasinin kucagina bile zor gden.bir.cocuktu simdi.cok.duskun.oldu.daha yeni nazan darisi basina birde cocukla.gecirilen kaliteli zamanin uzamasiylada alakali.bu babalar icin.bence yada bizde oyle oldu kiymet sibel sizede slm vereyim gelmisken :)

hoşgeldin pelincim daha sık bekliyoruz seni buraya.. :KK66:

hehe kıymet bugün temizlik yapmaya başladım dayanamadım :)) ee yürürken yanından tüy yumakları uçusuyo ve 10 gün oldu temizlik yapmayalı demekki bukadar dayanabiliyomuşum.. zaten evi bk götürse enginin umrunda değil anlaşıldı..

ya evt melikeyi merak ediyorum naaptı acaba..

yaaa bizim bölüme 1 tane kadro açmışlar şaka gibi o da şehir dışı Allahım nerelere gidem:KK43:

bu arada bende melikeyi merak ediyorum:)

sibel lolsun yine ii dayandın evde çocuk olmasa daha da uzun dayanabilirdin ama bu veletler yerlerde yuvarlanıyo falan olmuyo bi süre sonra:)

Son düzenleme:
sağolun kızlar...

melike hala yok ne yaptıki acep

hafta sonu kısmetse annem gelicek busefer memeyi bıraktırıcaz inş.hem 2 yaşınıda doldurmuş olucak

ay kızlar çok canım sıkkın bugün arabayla kaza yaptım (faceden görmüşsünüzdür gerçi) nası saçma sapan bi kazaydı anlatamam... nazı aldım arkadaşıma gittim.. siteye girdim park ediyorum sen geri vitese takama bi bas gaza önümdeki duvara gümmmm nası bi çarpmak ama işte o an insanın basireti bağlanıyo heralde ayağımı gazdan çekeceğime iyice köklemişim bide.. naz korktu tabi başladı ağlamaya :KK43: ikimizde de bişey yok bunada şükür tabi allah beterinden saklasında yine de insanın canı sıkılıyo.. araba servise gitti bakalım ne kadara mal olacak.. görüntü çok fenaydı zaten çalışmıyo araba o derece yani biz taksiyle döndük..

ay kızlar çok canım sıkkın bugün arabayla kaza yaptım (faceden görmüşsünüzdür gerçi) nası saçma sapan bi kazaydı anlatamam... nazı aldım arkadaşıma gittim.. siteye girdim park ediyorum sen geri vitese takama bi bas gaza önümdeki duvara gümmmm nası bi çarpmak ama işte o an insanın basireti bağlanıyo heralde ayağımı gazdan çekeceğime iyice köklemişim bide.. naz korktu tabi başladı ağlamaya :KK43: ikimizde de bişey yok bunada şükür tabi allah beterinden saklasında yine de insanın canı sıkılıyo.. araba servise gitti bakalım ne kadara mal olacak.. görüntü çok fenaydı zaten çalışmıyo araba o derece yani biz taksiyle döndük..

fadeceden gördük ama detaylarını şimdi öğreniyoruz acemilik kazaları böyle olur zaten o an şokta insan eli ayağı tutmuyor gibi bişide yapamıyosun sonradan farkediyon
sıkma canını ya size bişey olsaydı.kosgosu yokmuyduki?

kizlar selam
sibel tatlım çok geçmiş olsun neyse size birşey olmadı ya hiç kafana takma acemilikte illa ki 1-2 kaza oluyor yeter ki arabadan soğuma ben düz yolda işe giderken köprü tabelasına çarpmıştım aynayı kırmıştım çok fena oluyor insan ama cana gelmesin sonuçta vurduğun şey metal tamirle düzeliyor birisine sadaka ver
kocayla konuştum nihayet kabul ediyor uyuduğunu tamam insan tv seyrederken uyuyabilir dedim ama sen hep uyuyorsun hiç benimle sohbet bile etmiyorsun ben tüm gün tüm gece tek başımayım dedim o da hem çok üzülmüş hem çok sinirlenmiş ben dedim çok ağladım çok üzüldüm diye biliyorum yazdığın yazıyı okudum boşanmayı düşünüyormuşsun dedi sinirlendiği şey oymuş neyse sonuçta tatlıya bağlandı
bu arada konuşurken karnım ağrıyor gliba hastalanacağım dedim günü mü dedi 3 gün geçti bile dedim başladı hayal kurmaya ay ne güzel olur diyor deli misin sen ne yani istermisin yani dedim tamam sana zor olacak ama düşünsene bir bebek daha gülüşlerini emeklemesini ilk adaımlarını düşünsene diyor hay Allahım dedim ne zaman kesin belli olur demez mi dur daha 3 gün dedim benim geçen ay 5 gün sarkmıştı hamileyim desem havalara uçacak

fadeceden gördük ama detaylarını şimdi öğreniyoruz acemilik kazaları böyle olur zaten o an şokta insan eli ayağı tutmuyor gibi bişide yapamıyosun sonradan farkediyon
sıkma canını ya size bişey olsaydı.kosgosu yokmuyduki?

sağol canım yokmuş ya sorma :KK43:

kizlar selam
sibel tatlım çok geçmiş olsun neyse size birşey olmadı ya hiç kafana takma acemilikte illa ki 1-2 kaza oluyor yeter ki arabadan soğuma ben düz yolda işe giderken köprü tabelasına çarpmıştım aynayı kırmıştım çok fena oluyor insan ama cana gelmesin sonuçta vurduğun şey metal tamirle düzeliyor birisine sadaka ver
kocayla konuştum nihayet kabul ediyor uyuduğunu tamam insan tv seyrederken uyuyabilir dedim ama sen hep uyuyorsun hiç benimle sohbet bile etmiyorsun ben tüm gün tüm gece tek başımayım dedim o da hem çok üzülmüş hem çok sinirlenmiş ben dedim çok ağladım çok üzüldüm diye biliyorum yazdığın yazıyı okudum boşanmayı düşünüyormuşsun dedi sinirlendiği şey oymuş neyse sonuçta tatlıya bağlandı
bu arada konuşurken karnım ağrıyor gliba hastalanacağım dedim günü mü dedi 3 gün geçti bile dedim başladı hayal kurmaya ay ne güzel olur diyor deli misin sen ne yani istermisin yani dedim tamam sana zor olacak ama düşünsene bir bebek daha gülüşlerini emeklemesini ilk adaımlarını düşünsene diyor hay Allahım dedim ne zaman kesin belli olur demez mi dur daha 3 gün dedim benim geçen ay 5 gün sarkmıştı hamileyim desem havalara uçacak

sağol canım.. oh çok şükür.. inşallah daha dikkat eder bundan sonra.. niye öylediyosun melike ne güzel olur işte :)) valla bizim enginle aramız düzgün olsaydı hemmmen yapardım.. hele şimdi arkadaşlarım doğurdu öyle küçük bebek gördükçe bende aynı eşin gibi o hallerini özledim nazın..

sağol canım.. oh çok şükür.. inşallah daha dikkat eder bundan sonra.. niye öylediyosun melike ne güzel olur işte :)) valla bizim enginle aramız düzgün olsaydı hemmmen yapardım.. hele şimdi arkadaşlarım doğurdu öyle küçük bebek gördükçe bende aynı eşin gibi o hallerini özledim nazın..

ya istemesine ben de istiyorum ama aynı anda ilgi isteyen 2 bebe nasıl yapacağım ama tabi varsa sağlıkla gelsin ama zannetmem diğer mevzuya da sadece inşallah demekle geçiyorum :KK33: araba ne oldu var mı birhaber senin kocatan birşey dedi mi

valla 1500 tl ye filan mal olacak bize :KK43: yok engin bişey demez öyle şeylere ama ben dünden beri dokunsan ağlıcam nası canm sıkkın anlatamam..

Melike çok sevindim gelişmelere,ins eşin daha dikkatli davranır canım.en azından içini dokunce rahatlamissindir.

Sibel tekrar çok Gecmis olsun ,ıyi bari eşinin laf etmemesi isabet olmuş,sen zaten o ani yaşayıp gerildin baya bi sürede üzerinden atamazsin muhtemelen.ama cana gelmediğini düşünüp kendini rahatlat canim. En kötü kaza önden yapılan zaten,motor orda olduğu için.bin beşyüz se ıyi valla,bizim önceki arabamizda bir dikiz aynası kirilmistida bin tl ydi orjinali,allahtan kaskoluydu.Allah tekrarindan korusun canım,çok çok Gecmis olsun.

sibel tekrar geçmiş olsun canım.cana geleceğine mala gelsin her zaman onun bi çaresi var. eşinin anlayışlı olmasıda iyi çok şükür . hallolur inş. kısa zamanda...

melike ii haberlerini aldığıma sevindim. inş. herşeyin hayırlısı :) daha özenli olur eşin artık seni üzmez:KK43:

fatma kızınla alışveriş keyfi yapmışsınız maş. valla bizim zeyneple parka yada markete bile gitmemiz olay olduğu için şimdilik hyal gibi anlatıkların. bin maş. azra kuzusuna. Rabbim bizede ver:)

zeynep 2 gündür ishal ama nasıl yer gök mok oldu resmen her seferinde tüm kıyafetleri değiştirmek zorunda kaldım. bugün reflor başladım daha azaldı gibi. ve bu kadar ishale haliyle feci bir pişik oldu krem durmadığı için popoda faydası olmuyo tabii.keyfi yerinde Allaha şükür.... ve annnemler yine seyahate gidiyolar 2 hafta belki daha fazla hakkari yollarına yeğenimi görmeye bende çok özledim onu ya yarı yıl tatilinde gelecekler inş. daha çok var

geçmiş olsun kıymet.. ay ishal zor valla keyfi yerindeyse ona şükür.. allah kavuştursun ayrıca..

fatmacım biz bilerek fiat aldık parçaları çok ucuz.. ee sanayide de zaten benim kuzenin yeri var oraya götürüyoruz vs vs parçacı tanıdık usta tanıdık anca bu fiyat düşün artık.. aynen öyle şasesi filan kaymış..

ay iki gündür uykularım kaçtı gidim uzanim bari.. :KK43:

kıymet geçmiş olsun kuzuya reflor çok iyi faydasını görürsün en iyi ilaç belki üşütmüştür ondan olmuştur ishal.
sibel iyi yine okadar fiyatla hallediyosunuz üzme kendini geçti gitti boş yere stres yapma
melike Allah bozmasın:)
fatma az önce faceye bişey yazmışsın demekki malum olmuş sana ya farketmeseydin Allah korumuş

sibel tekrar geçmiş olsun canım.cana geleceğine mala gelsin her zaman onun bi çaresi var. eşinin anlayışlı olmasıda iyi çok şükür . hallolur inş. kısa zamanda...

melike ii haberlerini aldığıma sevindim. inş. herşeyin hayırlısı :) daha özenli olur eşin artık seni üzmez:KK43:

fatma kızınla alışveriş keyfi yapmışsınız maş. valla bizim zeyneple parka yada markete bile gitmemiz olay olduğu için şimdilik hyal gibi anlatıkların. bin maş. azra kuzusuna. Rabbim bizede ver:)
canım oncelıkle geçmiş olsun ıshal olmuş kuzu...ıshalde coook geç düzeliyor ya bıde ustune pişik:KK43:(kolay gelsın sana valla...
azrayla olan keyfıme gelınce dun ben sadece onun için çıktım o eglensın gezsın mutlu olsun dıye,,tabıkısı bende kendıme bışey almaya dıye cıksam saolsun azrada burnumdan getırır,,sadece onun ıcın cıkıp onunla ılgılenınce daha uysal daha söz dınler oluyo azra,dokunma dediğime dokunmuyor falan,ama dedığım gibi full ilgi üzerlerınde olacak herşeyı oyun halıne getırıcen falan filan,yoksa azradaa sızın kuzulardan farklı değil oyle uslu bi cocuk değil yani suyuna gidersen uslumsu oluyo:KK9::KK9:
kıymet geçmiş olsun kuzuya reflor çok iyi faydasını görürsün en iyi ilaç belki üşütmüştür ondan olmuştur ishal.
sibel iyi yine okadar fiyatla hallediyosunuz üzme kendini geçti gitti boş yere stres yapma
melike Allah bozmasın:)
fatma az önce faceye bişey yazmışsın demekki malum olmuş sana ya farketmeseydin Allah korumuş

ayy evet canım ya sorma ,kapı ustunde anahtar unutma benım ılk vukuatım değil aama busefer gece olunca baya tırstımm yanı uzun bı sure uyuyamadım,,eşime butun evi arattırdım onuda uykusundn ettim valla korkuyorum uyuma dedım:KK14::KK14:bıde benim eşimin şehır dışına cıktıgı oluyo iş için ya yanımda olmasaydı piskopata bağlardım artık:KK43:(o da bari ben evde yokken ustunde unutma aşkım diyo heyy yarabbım guleyım mı aglayım mı bılemedım:KK37::KK37:

kizlarrrrrrrrr ben geldim dün annemdeydim giremedim tam kalkarken annemden zeynep dayıyla oynuyordu düştü burnunu sehpaya çarptı çok ağladı burnundan 1 damla kan geldi yvarum ya bunum bunum dedi hep akşam bir tarafı şişti sabahta bktım morardı ama neyse ki birşey olmadı şimdi sırtımda at diyor bana düşecek salakım
neyse sibel çok masraf çıkmamış allah beterinden korusun kızlar iyi dilekler için sağolun ama adam bir kere daha aynı kavgayı atlatmıştı belli aralıklarla dürtmek gerek

X