Günaydın.çok sağol canım yasmin haktani yazdığında içim acimisti nasi korkmuştum ,başıma geldi.rabbim bütün bebisleri korusun.esimede hep söylerim insanın çocuğunun olmasının tek cekilmez tarafı bu,canı yandığında kendinden geciyosun,Allah beterinden saklasin.günaydın.....
fatma geçmiş olsun azraya Rabbim korumuş
Kizlar siz temizlik yapmak icin bbislerin uyanmasini bekliyorsunuz ben uyumasini.supurgeden akli cikiyor ciglik cigliga agliyor yer silsem kovaya elini sokuyo devirecek biraksam..
Fatma sen Azrayi uyutup disari ciktim yazmissin yalniz mi uyudu vde ben mi yanlis anladim ??
Melike gaz vermek uzmek istemem ama haklisin be canim .ama bencede konusmayi denemelisin sakin bir sekilde..
Ben de tam tersiyim ya car car susmuyorum ya cok sinirleniyorum hemen herseye
Kizlar siz temizlik yapmak icin bbislerin uyanmasini bekliyorsunuz ben uyumasini.supurgeden akli cikiyor ciglik cigliga agliyor yer silsem kovaya elini sokuyo devirecek biraksam..
Fatma sen Azrayi uyutup disari ciktim yazmissin yalniz mi uyudu vde ben mi yanlis anladim ??
Melike gaz vermek uzmek istemem ama haklisin be canim .ama bencede konusmayi denemelisin sakin bir sekilde..
Ben de tam tersiyim ya car car susmuyorum ya cok sinirleniyorum hemen herseye
ya dün nooldu kızımla dışarı çıkalım az dedim arabanın lastiği patladı yolda
melike bizdede durumlar farklı sayılmaz çocuktan sonra hayatımız çok değişti
herşey kısıtlı istediğimiz zaman çıkamıyoruz gezmelere gidemiyoruz yok uyku saati yok hava soğuk..
annemin çok sık kllandığı bir laf var '' gariban hırsızlığa çıkmış ay akşamdan doğmuş '' anacığım insanda şans olacak neyse ki size birşey olmamış geçmiş olsun
canım kilit cümle istediğimiz zaman çıkamıyoruz bizim o zaman olmuyor zaten yani istiyoruz zeynep yüzünden çıkamıyoruz değil evde uyuyoruz gitmek istese alt katımda kv oturuyor 15 dak. mesafede annem oturuyor ki bayıla bayıla bakar
geçenlerde ( bayağı oldu ) sıkıldım baktım yağmur yağıyor bari maxiye gidelim dedim uzandığı yerden havaya baktı gidemeyiz yağmur yağıyor dedi (araba kapıda bu arada )neden dedim maxinin çatısı mı akıyor tabii sonuş o uyudu ben oturdum gitmedik
benim ki geldi yok adam beni aldatıyor desem 5 de çıkıyor 5.15 de evde en geç 5.30 eeee haftasonu zaten evde ayyy
aklından bilem geçirme baksana adam saatinde eve geliyor:)
diğer arkadaşlarında dediği gibi konuş bi derdi sorunu vardır belki
çıkıyorum canım zaten ama haftasonu o evde diye onu bırakıp çıkmak istemiyorum bir de tek başına zeynep olsa bile dolaşmaktan zevk de alınmıyor ama bu haftasonu annemle gitmeyi planlamıştık babam aradı ben götürürüm dedi kitap fuarına gideceğiz tess geritsen gelmiş ben de kadının hastasıyım bir sürü kitabı var ben de imzlatacağım
buün ben ilk defa börek açtım pişiyor buyurun yemeğe
yok canım daha nişanlılıktan beri böyle
sizi sıkmıyorum değil mi dertleşebileceğim kimsem yok anneme anlatamam kv ye oğlunun gözünün üstünde kaşı var bile diyemem eee başka da kimsem yok ki çok canım sıkılıyor şu birkaç gündür patlama noktasına geldim
annemin çok sık kllandığı bir laf var '' gariban hırsızlığa çıkmış ay akşamdan doğmuş '' anacığım insanda şans olacak neyse ki size birşey olmamış geçmiş olsun
canım kilit cümle istediğimiz zaman çıkamıyoruz bizim o zaman olmuyor zaten yani istiyoruz zeynep yüzünden çıkamıyoruz değil evde uyuyoruz gitmek istese alt katımda kv oturuyor 15 dak. mesafede annem oturuyor ki bayıla bayıla bakar
geçenlerde ( bayağı oldu ) sıkıldım baktım yağmur yağıyor bari maxiye gidelim dedim uzandığı yerden havaya baktı gidemeyiz yağmur yağıyor dedi (araba kapıda bu arada )neden dedim maxinin çatısı mı akıyor tabii sonuş o uyudu ben oturdum gitmedik
Melikee benim aadam da uyuyo simdi koltukta karsimda bi odaya koyalim bunlari uyusn dursunlar:))
hay allah iyiliğini versin düşünüp düşünüp gülüyorum ama yazık kız senin kocana benim ki çok horlar ( tabi seninkini bilmiyorum ama ) ay bu akşam ne oldu çok güldüm kocam olacak adam koltukta oturuyor başını eline yaslamış ( hatta ben börek yaptım üzüldü öyle duruyor sandım salağım çünkü ben meğer uyuyormuş ) zeynep koltuğun kol kısmında eğdi kafayı suratını acayip şekiller yapıyor bakıp bakıp sonra bir kahkaha attı ben koptum o da uyandı güldü gitti yatak odasına yattı