- 20 Mayıs 2008
- 5.035
- 0
- 45
Hatunlar gece oturmasında herhalde herkese selamlar Melike tüm yazdıklarını okudum sen benim eşimi tarif ediyorsun yani daha önceki halini bırak benimkini 24 saat uyanmaz dısarı gitmeyi sevmez hı benimle ilgileniyor allah var ama ben konuşa konuşa birazcık degiştirdim şimdi yine uyuyor ama mesela pazar öglene kadar uyuduysa mutlaka sonrasında gezmeye cıkıyoruz simdi misal ben cok dısarı cıkmak istemiyorum zeynoyla külfet oluyor gittigim yerden bişey anlamıyorum falan falan o sokak için benle kavga ediyor al karsına konuş biz 70 lik dede ninemiyiz diye misal o spora gidiyormuş kendine vakit ayıracak enerjiyi gücü buluyor alsın seni sinemaya götürsün arkadaslarınıza aksam oturmaya gidin falan masa meselesine gelince anacıgım sen ona güzel birr macun yaptır yedir ne diyelim içinden gelmeyen erkek nadirdir oda sana denk gelmiş
bayağı oldu bir gece özgüre dedim oğlum dedim şu an 38 sin en fazla 10 sene sonra istesen de tık kalmayacak ona göre dedim ama tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn söylesem o kesin benimle ilgileniyordur bugün kız kardeşi geldi birisi onun resmiyle profil açmış facede şans eseri bulmuş şikayet etsene diye odaya girdi aaa siz gene mi yanlız başınıza oturuyorsunuz dedi biz dedim hep yanlızız abin gene uyuyor biz hep böyleyiz dedim ama uzatamadım içerden duyarsa diye
konuşacağım zaten kesin kesin ama ben diyeyim daha beter olmazsa ben de birşey bilmiyorum ya susacak beni deli edecek yada dediğim gibi hiçüstüne alınmayacak
macun kazanına atacağım sonrada yok olmaz bu gece başım ağrıyor diyeceğim