2009 Aralık Anneleri

yok canım ya nerde öyle süt, çok nadir insanlarda oluyor.. benim annem anlatıyor böyle üstüme başıma akardı diyor, aynı şekilde yengemde öyleymiş senin anlattığın kız gibiymiş sütü fışkırıyormuş resmen amcamın çocukları 5-6 yaşına kadar emmiş

ne biliyim duyunca hem şaşırdım hem moralim bozuldu yetmiyor sütüm diye.
5-6 yaşmı maşallah:))

ne biliyim duyunca hem şaşırdım hem moralim bozuldu yetmiyor sütüm diye.
5-6 yaşmı maşallah:))
he kııs annneee ciciiikk diye geliyorlarmış sokağın ortasında bile ne çirkin demi.. ben 6 ay emzirsem belki bir yaşa kadar emzirsem yeter diye düşünüyorum.. sütümüzde yetmese kilo almazlar merak etme yetiyordur bozma moralini, banada arad bir geliyorlar ama napalımm

cnm arkadaş olarak ekli değilsen göremezsin davet gnder ekliyim seni
bizim gaz problemimizi zinco çözdü
tabi bnm hergün düzenli içtiğim 2 kez ballı ıhlamur
rezene
papatya
çörek otu
dere otu -tatlicadiarzu-
durmadan içiom nolcak halim bilmiom:lepi:
bizimki pek ilgilenio napsın 2 aydır hiç görmediği kızını geldiğimizden beri kucağında hep opuyorumnanaktan
aman nazar değmesin
ahh bu yaramazlar bnmkide 12 gibi uyuyor 2 gündür gece 2 kez uyanıyor sabah 6 da bi kalkıo bi daha uyumak yok 9 a kadar oyun istio :kedi:

diş için erken değilmi cnm ya:uhm:

ay çok komik hayal etmesi bile kötüü:))
ben 2 yaşa kadar düşünüyorum dinen de böyle olması gerek ama sütüm olursa tabi.
şu 6.ay gelsede ek gıdalara başlasak yaz meyvelerinden yedirsek bebişlere
sabırsızlıkla bekliyorum:)
insan düşünmeden edemiyorki canım şimdi tek düşüncemiz onların iyi olması

bebeklerde bu ay tükürük bezleri çaılşmaya başlarmış, annelerde salyalardan dolayı diş çıkarıyor zannedermiş, bebek doktoru diye bir site var orda okumuştum istersen oraya bak

kızlar arda kendin, çok fazla zorluyor resmen ağzından kelime çıkacak nerdeyse hepimizde uzun uzun konuşuyoruz onunla.. agular gülücükler tamam normalde bu resmen kendini zorluyor çok belli acaba bir sorun olur mu psikolij olarak ters teper mi.. anne napıyımm öyle diyor 6 aylık çocuk gibi davranıyoruz diyor bence yapmayalım diyor ters teper konuşmaz allah korusun diyor.. çok zorluyor gerçekten kendini..dilini dışarı uzatarak boynunu kaldırıp resmen dediklerime cevap vermeye çalışıyor

korkma arzu bizim kızda öyle yapıyor böyle kaşlarını kafasını kaldıra kaldıra ağzını oynatıo dil hep dışarda zaten aavv diyoruz o da bize av diyip gülüyor oyun yapıyorlar işte yaramazlargamyoncuiremsu

evet haklısın da.. aslında şuda kulağıma geliyor ne kadar çok konuşur ilgilenirsen ok adar çabuk konuşurlar diye... ama annemin dediğide çok mantıklı geldi biran.. ara doktora bir danış diyor belki biz seviyoruz diye onu psikolojik olarak zorluyor olabiliriz belki daha az konuşun diyebilir diyor napsam bunun için doktor aranırmıki

mantıklı bişy annenin söylediğide doğru ama ne bileyim banada herkes ne kadar çok ilgilenir konuşursan o kdr çabuk konuşur dediler :bbo:
benide şaşırttın bk şimdi olmaz heralde öyle bişey ya çünkü oyun yapıyolar işte bizi taklit etmeye çalışıyorlar

şimdi ki çocuklar çok akıllıcanım aman maşallah diyelim nazar değmesin:)
çok normal canım bunlar ilgi bekliyorlar büyük insan gibi laf dinliyor bizimki
biz konuşurken sanki oda bişiler konuşuyor kendince:)
özellikle emerken çok keyifli oluyorlar ben avvvv diyorum oda aynını diyor
aguuu diyorum oda dio bişiler mırıldanıp duruyo bi konuşabilseler neler anlatıcaklar neler:roflol:

zorla emzirdim.çok şükür banyoya girdim.biraz da uyur inşallah da yemeğimi de yerim.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…