2009 Aralık Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız arzu naber cnmm
bhaaarrr canım iyiyim çok şükür, malum sürekli bir yorgunluk var tabi ama tatlı yorgunluk.. ardayla uğraşıyorum işte.. sen nasılsın beren nasıl, herşey yolundamı.. sen artık hiç uğramıyosun, merak ediyoruz özlüyoruz valla..

inş. canım ..
ya benim sütüm çok fazla değil.. geçen gün bi arkadaş kendini anlattı hayretler içinde dinledim.gece yatarken uyku setinden çarşafa sonra batteniyeye sonrada koltuğa akıyormuş sütü hergün kotuk siliyordum dedi nasıl olur kaç kat örtü var koltuğa kadar
süt sızar ya benim hiç okadar yok duyunca moralim bozuldu.
bazılarında emzirirken sütü fışkırırya öylede olmuyor benim sizde böyle oluyormu?
ama tek tesellim oğlumun aylık kilo alımı iyi demekki az olsada yarıyor sütüm
onu düşünüp mutlu oluyorum.

benim sutum oyle daglari dereleri asip akmiyor ama bir taraftan emzirirken diger tarafi gogus kalkaniyla kapatmazsam ortsalik batiyor. bayagi sut akiyor ordan. bir de 3 saati gecirirsem emzirmeden goguslerim siril siril akmaya basliyor. bir uyaniyorum carsaf gol olmus.

hep soyluyorum, sut uretimi ne kadar emzirdiginizle ilgili. ne kadar cok emzirirseniz o kadar sutunuz olur. ben 2.5 saatte bir emziriyorum gunduzleri, geceleri de 4 saatte bir en gec. bir de beslenme onemli tabii. ogun atlarsaniz, dengesiz ve yetersiz beslenirseniz, suyu, siviyi ihmal ederseniz sutunuz az olur.

:emir_bebek:

2.ayda 2 bacak 1 koldan olduysan 3.ayda yok ası canan
arzu agu yapması konuşulanlara karsılık verecek gıbı davranması lazım
atyrm 4. ayda kahkaha yanı yuksek sesle gulmesı lazım gulmemesi sorun anlamına glyr
sen bol bol konuş ben öyle yapıyrm karsılık almakta çok guzel masallah mina 3 ay 1 haftalıkken kahkaha attı mesela şimdiki bebişlerle aile daha ilgili daha erken ilerlemeleride normal

Başardımmbaşardım oğlum uyurken banyo yaptım ilk kez.çıktım giyindim saçımı kurtamadan uyandı ama az emdi sonra karşısında tarayıp kuruttum zemuszemus

benim sutum oyle daglari dereleri asip akmiyor ama bir taraftan emzirirken diger tarafi gogus kalkaniyla kapatmazsam ortsalik batiyor. bayagi sut akiyor ordan. bir de 3 saati gecirirsem emzirmeden goguslerim siril siril akmaya basliyor. bir uyaniyorum carsaf gol olmus.

hep soyluyorum, sut uretimi ne kadar emzirdiginizle ilgili. ne kadar cok emzirirseniz o kadar sutunuz olur. ben 2.5 saatte bir emziriyorum gunduzleri, geceleri de 4 saatte bir en gec. bir de beslenme onemli tabii. ogun atlarsaniz, dengesiz ve yetersiz beslenirseniz, suyu, siviyi ihmal ederseniz sutunuz az olur.

masallah de önce kendıne bence senın gıbısı yok sanırım topikte masallah sana
ama ben senın dedıgıne katılmıyorum yedım içtim dınlemdım bol bol emzırdım kı mına kadar çok emenyoktur sanırım hiç sutum tasmadı bazen agzında emerken göruyorum o da bazen kılo alması gayet ıyı mınanın sutum var emınım ama hiç tasmadı bunye meselesı bence

Başardımmbaşardım oğlum uyurken banyo yaptım ilk kez.çıktım giyindim saçımı kurtamadan uyandı ama az emdi sonra karşısında tarayıp kuruttum zemuszemus

:lepi:
buyuyorlar nazancım gun geçtikçe daha rahat edecegız göreceksın Allahın ıznıyle

Hiç öyle ne bir taraftan emzirirken diğer taraftan aktı hatta normalde bile aktığı nadir oldu,ne fışkırdı... ama çok şükür oğlum hep güzel kilo aldı inşhep de öyle olur.2kilo aldı geçen ay:nazar:

masallah de önce kendıne bence senın gıbısı yok sanırım topikte masallah sana
ama ben senın dedıgıne katılmıyorum yedım içtim dınlemdım bol bol emzırdım kı mına kadar çok emenyoktur sanırım hiç sutum tasmadı bazen agzında emerken göruyorum o da bazen kılo alması gayet ıyı mınanın sutum var emınım ama hiç tasmadı bunye meselesı bence

yok canim ben illa tasmasi gerek demiyorum. eger bebegin kilo almasi iyi degilse, sut gelmiyorsa nedeni yukarda yazdiklarimdir demek istedim. tabii ki herkeste illa bol bol sut olacak diye bir sey yok, zaten gerek de yok oyle bir seye. bebege sut yetsin yeter.

yok canim ben illa tasmasi gerek demiyorum. eger bebegin kilo almasi iyi degilse, sut gelmiyorsa nedeni yukarda yazdiklarimdir demek istedim. tabii ki herkeste illa bol bol sut olacak diye bir sey yok, zaten gerek de yok oyle bir seye. bebege sut yetsin yeter.

bende dedıklerımı yaparsanız tasar anladım kusura bakma yanlış anlamışım

ya kızlar bebeğim grip oldu dün doktoragötürdük ilaç vermedi 6 aylıktan küçük bbeğe ilaç veremem dedi burun aspiratörü ile temizle dedi bi de damla verdi zaten gazdan yine sabahladık bide zor nefes alıyo çok üzülüyorum benim bebeğim nezaman kurtulcak bu karın ağrısından ya

X