- 30 Temmuz 2009
- 3.858
- 3
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bhaaarrr canım iyiyim çok şükür, malum sürekli bir yorgunluk var tabi ama tatlı yorgunluk.. ardayla uğraşıyorum işte.. sen nasılsın beren nasıl, herşey yolundamı.. sen artık hiç uğramıyosun, merak ediyoruz özlüyoruz valla..merhaba kızlar nasılsınız arzu naber cnmm
inş. canım ..
ya benim sütüm çok fazla değil.. geçen gün bi arkadaş kendini anlattı hayretler içinde dinledim.gece yatarken uyku setinden çarşafa sonra batteniyeye sonrada koltuğa akıyormuş sütü hergün kotuk siliyordum dedi nasıl olur kaç kat örtü var koltuğa kadar
süt sızar ya benim hiç okadar yok duyunca moralim bozuldu.
bazılarında emzirirken sütü fışkırırya öylede olmuyor benim sizde böyle oluyormu?
ama tek tesellim oğlumun aylık kilo alımı iyi demekki az olsada yarıyor sütüm
onu düşünüp mutlu oluyorum.
benim sutum oyle daglari dereleri asip akmiyor ama bir taraftan emzirirken diger tarafi gogus kalkaniyla kapatmazsam ortsalik batiyor. bayagi sut akiyor ordan. bir de 3 saati gecirirsem emzirmeden goguslerim siril siril akmaya basliyor. bir uyaniyorum carsaf gol olmus.
hep soyluyorum, sut uretimi ne kadar emzirdiginizle ilgili. ne kadar cok emzirirseniz o kadar sutunuz olur. ben 2.5 saatte bir emziriyorum gunduzleri, geceleri de 4 saatte bir en gec. bir de beslenme onemli tabii. ogun atlarsaniz, dengesiz ve yetersiz beslenirseniz, suyu, siviyi ihmal ederseniz sutunuz az olur.
Başardımmbaşardım oğlum uyurken banyo yaptım ilk kez.çıktım giyindim saçımı kurtamadan uyandı ama az emdi sonra karşısında tarayıp kuruttum zemuszemus
benim sutum oyle daglari dereleri asip akmiyor ama bir taraftan emzirirken diger tarafi gogus kalkaniyla kapatmazsam ortsalik batiyor. bayagi sut akiyor ordan. bir de 3 saati gecirirsem emzirmeden goguslerim siril siril akmaya basliyor. bir uyaniyorum carsaf gol olmus.
hep soyluyorum, sut uretimi ne kadar emzirdiginizle ilgili. ne kadar cok emzirirseniz o kadar sutunuz olur. ben 2.5 saatte bir emziriyorum gunduzleri, geceleri de 4 saatte bir en gec. bir de beslenme onemli tabii. ogun atlarsaniz, dengesiz ve yetersiz beslenirseniz, suyu, siviyi ihmal ederseniz sutunuz az olur.
Başardımmbaşardım oğlum uyurken banyo yaptım ilk kez.çıktım giyindim saçımı kurtamadan uyandı ama az emdi sonra karşısında tarayıp kuruttum zemuszemus
burcu ted zonguldak yolundaydı dımı
evet canım giderken solda,gelirken sağda :)))
ok :)
ted e gdreken sagda dönerken solda bır yerın reklamını yapmışlar gecerken bak su fırması
bızım elemanlar yaptı
benı hatrlarsın gördukçe :)
:))) tamam canım burda marka vermemişsin reklama girer tabii dimi :)))
masallah de önce kendıne bence senın gıbısı yok sanırım topikte masallah sana
ama ben senın dedıgıne katılmıyorum yedım içtim dınlemdım bol bol emzırdım kı mına kadar çok emenyoktur sanırım hiç sutum tasmadı bazen agzında emerken göruyorum o da bazen kılo alması gayet ıyı mınanın sutum var emınım ama hiç tasmadı bunye meselesı bence
yok canim ben illa tasmasi gerek demiyorum. eger bebegin kilo almasi iyi degilse, sut gelmiyorsa nedeni yukarda yazdiklarimdir demek istedim. tabii ki herkeste illa bol bol sut olacak diye bir sey yok, zaten gerek de yok oyle bir seye. bebege sut yetsin yeter.
evet canım giderken solda,gelirken sağda :)))