2009 Aralık Anneleri

Melike aynen öyle hiç bişey yetişmiyor,bu cadılar bütün vaktimizi yiyolar.bide evde olunca çok batıyor herşey.şimdi sen ne kadar iş yapsanda hiç bitmiyo gibi gelir,o yüzden cok uğraşma derim ben ,olduğu kadar

aha benden bi tane daha :)) ya ben de bi kendim varım beceriksiz sanıyodum neyse normalmişim demekki.. ev işlerini yani rutin işleri bile yetiştiremiyorum ben.. çünkü tam mesela ortalık toplim diyrum naz kaka yapmış hadii yıka değiştir vs. tam ortalık toplamaya devam edim diyorum meme ister emzir.. neyse bi yerlere süpürge tutim diyorum hoop naz ortalığı iyice dağıtır.. tekrar toplim derim aa naz yine kaka yapmış :)) yine yıka değiştir.. aa acıkmış falan filan derken akşam oluyo sonra bi bakıyorum ne yemek var evde ne ev temiz ne bi şey yapılmış ne dinlenmişim ne kendime zaman ayırmışım tuhaf bi şekilde geçiyo günler..

Aynen Sibel Melike ne bi is yapabiluyorum aksama kadar ne dinleniyorum birde bakmisim aksam olmus zorla ev supursem silsem pesimden efe dokup saciyor hemen yemek yapacak oluyrm efe kaka yapiyo mesela onu aliyorum bu sefer karnini doyurmak gerekiyrm sonra uyumak istiyo zaten mutfakta durmamami onluk takmami istemiyor cikar diye tutturuyor yanimda dursa herseyi indiriyo asagiya siselerin kavamozlarin cevirerek acilan tum kapaklari acmayi da ogrendi isim zor gecen pekmezi dokmus. Boynundan asagi bide beni cagiriyo simdide kafayi yaga takti dokecek onuda rahatliycak evde hali yok halilari yikamaya yilladim hep daganik gozukuyor ev...hep kovalayalim oyun oynayalim istiyor . Simdi salliyrm uyudu saniyrm bide bakmisim bakiyr .
Birde cumle kurmuyr diye dr a goturmeyi dusunenler varmis yapmayin lutfen daha ne kadar bunlar benmki dogru durust kelime soylemiyr moralimi bouyrsunuz

selam millet hepimizin derdi aynı hiç üzmeyin kendini inş. çocuklar büyüyünce rahat edicez. dün gece arkdaşlar bende kaldı 3 çocuk evin halini düşünün didiklenmedik yer bırakmadılar:)

sabaha kadarda oturduk onları uyutup zeynep haddinden fazla uyandı sanki rahat vermicem sana oh olsun der gibi şimdi dökülüyorum. zeynebi uyuttum kalkınca halim olursa bi süpürcem inş. gerisi yarına artık akşamda ütülerim var.

bişey sorucam zeynep 5 yada 7 gündür ishal ama öyle bıcır bıcır değil ama sulu günde 5-6 kez kaka yapıyo mikrop falan mı kaptı yoksa büyük azıları çıkmaya çalışıyo ondan mı bilemedim. yaın aile hekimine götürsem kaka tahlili yapamıycak kendi doktorundan yarına randevu bulamam napsam bilemedim. huysuzluğu her zamanki hali öyle hastalık huysuzluğu yok.

veee beklenen son kızlar boşanıyoruz..

Hayırdır sibelim ya bi garip yazmışsin ne diyim bilemedim...yani üzüntülü bi mesaj değil,sizin için ne hayırlıysa o olsun ınş.bu sefer kavga mi büyüktü yoksa beraber aldığınız bi karar mi,,ya bu erkekler ellerindeki güzellikleri illâ kaybedince mi anlayacaklar.! En azından o melek surat naz için insan bazi şeyleri yoluna koymaya çalışır konu her neyse alttan alır kendince.sorsan kızım için ölürüm derler ama şu yaşta ki çocuğa evinde bir babalık yapamazlar...sibelim ne diyim rabbim sana kolaylk versin hep yanında yardimcin olsun.

naz çok küçük konuştuk biraz daha birbirimize katlanmaya karar verdik.. hayırlısı olsun..

günaydın herkese bu arada..

günaydın tatlım ne diyeceğimi bilemedim inşallah bu zamanda sorunları aşarsınız belki iş bu kadar ciddiye binince kendine biraz çeki düzen verir enişte naz daha çok küçük böyle radikal bir karar için hayırlısı ne ise o olsun

resim yorumlarınız için teşekkürler teyzeleri kızım çok seviyor iş yapmayı artık iş mi yapıyor iş yapılmasını sabote mi ediyor siz hesap edin ama şunu getir bunu götür dediğimde çok yardımı oluyor kuzumun tabi kıyamıyorum
namazı anneannesinden görüyor annemin dizinde problem olduğundan koltukta oturup kılıyor ve önüne tabure koyuyor önünden geçmek gerekirse bozulmasın diye zeynep de annem namaz kılacağım dediğinde pür telaş koltuğun üstünü boşaltıp tabureyi çekiyor tesbihi veriyor kendisi namaz kılmak isterse oturuyor ve tabureyi koyuyor

naz çok küçük konuştuk biraz daha birbirimize katlanmaya karar verdik.. hayırlısı olsun..

hayırlısı olsun,doğru olanı yapmışsınız böyle durumlarda büyükler çabuk atlatıyor ama olan çocuğa oluyor

resim yükledim özellikle dünür sen bak gelininin haline

gördüm gelinimi gördüüüüümmmm :)))
hem güzel hem hamarat çıktı bizim gelin
şanslı haktan'ım

bizdede böyle valla kızlar
hiç dört dörtlük olmuyo illa bişeyler eksik kalıyo
napalım olcak o kadar
kolaymı çocuk büyütmek, insan yetiştirmek

son karara sevindim sibel
defalarca aynı aşamaya gelsenizde bence umut herzaman var
herşey düzelebilir
anlayış sabır saygı anahtar kelimeler

bizimkide geçiyo babaannesinin önüne baya baya kılıyo namazını
rüku secde hepsini yapıyo alıyo tespihi en sonunda psıpsıpsı diyerek çekiyo tek tek
en sonundada amiiiiinnnn diyo

Masallah ya turta ya face deki fotolara da bayıldım melike,kız baya baya iş yapıyor yani anlıyor hepsini.

Masallah ya turta ya face deki fotolara da bayıldım melike,kız baya baya iş yapıyor yani anlıyor hepsini.

sağolun kızlar..

melike senin turta tamyemelik ya.. maşallah.. her işi biliyo heves ediyo canım benim.. benimkinin işi gücü oyun oynasın..

hakkınızda hayırlısı olsun sibelcim. inş. bu süreçte olumlu gelişmeler olur ilişkinizde....

melike maş. zeynebe ya bayıldım bizimkide yapıyo kim görrsü ama 5 dakka sonra cinlik peşinde dağıttıyla kalıyo ortalığı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…