selam kızlar diyeceğim ama kimse yok ki
fatma valla ben galiba tembelim artık çalışmıyorum hep evdeyim ama yok yetiştiremiyorum işleri yemek yapsam temizlik kalıyor temizlik yapsam yemek yetişmiyor ütü yapsam evi toplayamıyorum nasıl oluyor anlamadım gitti
selam kızlar diyeceğim ama kimse yok ki
fatma valla ben galiba tembelim artık çalışmıyorum hep evdeyim ama yok yetiştiremiyorum işleri yemek yapsam temizlik kalıyor temizlik yapsam yemek yetişmiyor ütü yapsam evi toplayamıyorum nasıl oluyor anlamadım gitti
veee beklenen son kızlar boşanıyoruz..
naz çok küçük konuştuk biraz daha birbirimize katlanmaya karar verdik.. hayırlısı olsun..
günaydın herkese bu arada..
naz çok küçük konuştuk biraz daha birbirimize katlanmaya karar verdik.. hayırlısı olsun..
resim yükledim özellikle dünür sen bak gelininin haline
aha benden bi tane daha :)) ya ben de bi kendim varım beceriksiz sanıyodum neyse normalmişim demekki.. ev işlerini yani rutin işleri bile yetiştiremiyorum ben.. çünkü tam mesela ortalık toplim diyrum naz kaka yapmış hadii yıka değiştir vs. tam ortalık toplamaya devam edim diyorum meme ister emzir.. neyse bi yerlere süpürge tutim diyorum hoop naz ortalığı iyice dağıtır.. tekrar toplim derim aa naz yine kaka yapmış :)) yine yıka değiştir.. aa acıkmış falan filan derken akşam oluyo sonra bi bakıyorum ne yemek var evde ne ev temiz ne bi şey yapılmış ne dinlenmişim ne kendime zaman ayırmışım tuhaf bi şekilde geçiyo günler..
Aynen Sibel Melike ne bi is yapabiluyorum aksama kadar ne dinleniyorum birde bakmisim aksam olmus zorla ev supursem silsem pesimden efe dokup saciyor hemen yemek yapacak oluyrm efe kaka yapiyo mesela onu aliyorum bu sefer karnini doyurmak gerekiyrm sonra uyumak istiyo zaten mutfakta durmamami onluk takmami istemiyor cikar diye tutturuyor yanimda dursa herseyi indiriyo asagiya siselerin kavamozlarin cevirerek acilan tum kapaklari acmayi da ogrendi isim zor gecen pekmezi dokmus. Boynundan asagi bide beni cagiriyo simdide kafayi yaga takti dokecek onuda rahatliycakevde hali yok halilari yikamaya yilladim hep daganik gozukuyor ev...hep kovalayalim oyun oynayalim istiyor . Simdi salliyrm uyudu saniyrm bide bakmisim bakiyr .
Birde cumle kurmuyr diye dr a goturmeyi dusunenler varmis yapmayin lutfen daha ne kadar bunlar benmki dogru durust kelime soylemiyr moralimi bouyrsunuz
resim yorumlarınız için teşekkürler teyzeleri kızım çok seviyor iş yapmayı artık iş mi yapıyor iş yapılmasını sabote mi ediyor siz hesap edin ama şunu getir bunu götür dediğimde çok yardımı oluyor kuzumun tabi kıyamıyorum
namazı anneannesinden görüyor annemin dizinde problem olduğundan koltukta oturup kılıyor ve önüne tabure koyuyor önünden geçmek gerekirse bozulmasın diye zeynep de annem namaz kılacağım dediğinde pür telaş koltuğun üstünü boşaltıp tabureyi çekiyor tesbihi veriyor kendisi namaz kılmak isterse oturuyor ve tabureyi koyuyor
resim yorumlarınız için teşekkürler teyzeleri kızım çok seviyor iş yapmayı artık iş mi yapıyor iş yapılmasını sabote mi ediyor siz hesap edin ama şunu getir bunu götür dediğimde çok yardımı oluyor kuzumun tabi kıyamıyorum
namazı anneannesinden görüyor annemin dizinde problem olduğundan koltukta oturup kılıyor ve önüne tabure koyuyor önünden geçmek gerekirse bozulmasın diye zeynep de annem namaz kılacağım dediğinde pür telaş koltuğun üstünü boşaltıp tabureyi çekiyor tesbihi veriyor kendisi namaz kılmak isterse oturuyor ve tabureyi koyuyor