2009 Aralık Anneleri

kız dünüüüüürrrrr :KK54: :KK19: :KK71:

canımmm zeynep uyanıkken giremiyorum yok dalamadım okeye intten bir sorun var 2 kere oturdum masaya ikisinde de daha taş çekemeden dondu oyun hiç oynayamadım şimdi bakayım dedim yatacağım yarın annemlere gideceğim orada kalacağım 1 gece

giremedim iki gündür tadım tuzum yok.. yok melike daha önce hiç yatağına yatırmayı denemedim.. çünkü gece milyonkere emdiği için kalk yat yapmak istememiştim.. kendimi düşündüğümden yani.. :))

ya ben bu günlerde çok sinirli ve tahammülsüz bi insan oldum.. aniden parlıyorum kendime hakim olamıyorum.. hemencikte geçiyo aslında sinirim.. ama o patlama anı fena.. naapıcam bilmiyorum elimde değil.. tutamıyorum kendimi.. sinirlerim çok yıprandı artık benim.. kızı ben yarım gün kesin vermeliyim kreşe.. hatta kışı beklemiim bari..

bu halimden kurtulmam için Rabbim sebepler yaratıyo sanırsam bugün ankardan üni den arkdaşım geldi yarında bi kaç arkdaşla buluşucaz tekrar gündem yoğun c. teside eski iş yerinden arkdadaşlar kalmaya gelecek bana pijama partsi modu 3 çocukla nasıl geçer bilmem ama :) günleri doldurup duruyorum herkesin ii günleri olsun inş.

sibel nazı başlattın mı kreşe özlem falan demişsin face te gelişmeleri yaz lütfen....

selam kızlar bu akşam görümcemde dua var geldim yarın sabah tekrar anneme gideceğim turşu yapacak yardıma c.tesi sabah geleceğim ne var ne yok diye baktım
sibel aynı durumdaydım şimdi biraz daha normalım sanki hatta geçen gün dolap yerleştiriyorum yoruldum sanki tek ben varım bu evde neden ben düşünüyorum sadece dedim zeynep te sağolsun anne anne diye dibimde bir sinirlendim nohutla bulgur paketini fırlattım yere tabii ne oldu ikisi de patladı sakinleşince ekstradan mutfağı süpüdüm eşim geldi kızım kim yaptı diyor zeynep anne dedi hayır anne yapmamıştır sen yaptın diyor zeynep inatla ıııh anne diyor zorlama dedim annesi yaptı çünkü

aklıma geldi kaç gündür soracağım unutuyorum zeynep uzun süredir şu şekilde tekerleme söylüyor '' ögü(özgür)ö ,anne e, meme e , mama a,miyav miyav a , havav a, dede e , abi i '' var mı sizde böyle bir durum kendi kendine başladı ve şimdi neşeliyse saymaya başlıyor bazen özgür anne abi den sonra bırakıyor bazen uzattıkça uzatıyor hele bugün yolda ne gördüyse söyledi çiçek e, munmun a , çanta a vs

aklıma geldi kaç gündür soracağım unutuyorum zeynep uzun süredir şu şekilde tekerleme söylüyor '' ögü(özgür)ö ,anne e, meme e , mama a,miyav miyav a , havav a, dede e , abi i '' var mı sizde böyle bir durum kendi kendine başladı ve şimdi neşeliyse saymaya başlıyor bazen özgür anne abi den sonra bırakıyor bazen uzattıkça uzatıyor hele bugün yolda ne gördüyse söyledi çiçek e, munmun a , çanta a vs
yapıyo benimkide kendi kendine konuşuyo öyle keyif yaparken yatağına yatıyor annenin gözü yok kedini gözü babanın gözü asyanın gözü öyle salak salak muhabbetler yapıyor:)tabi bu kadar düzgün çıkaramıyor.dediklerinin yarısını anlıyorum diğer yarısında anlamış gibi yapıyorum:)

sibel bi an önce bozsun mutsuz yaşanr mı yawww :KK43:

ay kıymet ben yanlış okumuşum :s mutluluk hali diye okumuşum.. hay allah bozsun tabi... bende akıl kalmamış hiç..

bu halimden kurtulmam için Rabbim sebepler yaratıyo sanırsam bugün ankardan üni den arkdaşım geldi yarında bi kaç arkdaşla buluşucaz tekrar gündem yoğun c. teside eski iş yerinden arkdadaşlar kalmaya gelecek bana pijama partsi modu 3 çocukla nasıl geçer bilmem ama :) günleri doldurup duruyorum herkesin ii günleri olsun inş.

sibel nazı başlattın mı kreşe özlem falan demişsin face te gelişmeleri yaz lütfen....

yok canım daha değil ekim yada kasım gibi düşünüyorum..

selam kızlar bu akşam görümcemde dua var geldim yarın sabah tekrar anneme gideceğim turşu yapacak yardıma c.tesi sabah geleceğim ne var ne yok diye baktım
sibel aynı durumdaydım şimdi biraz daha normalım sanki hatta geçen gün dolap yerleştiriyorum yoruldum sanki tek ben varım bu evde neden ben düşünüyorum sadece dedim zeynep te sağolsun anne anne diye dibimde bir sinirlendim nohutla bulgur paketini fırlattım yere tabii ne oldu ikisi de patladı sakinleşince ekstradan mutfağı süpüdüm eşim geldi kızım kim yaptı diyor zeynep anne dedi hayır anne yapmamıştır sen yaptın diyor zeynep inatla ıııh anne diyor zorlama dedim annesi yaptı çünkü

ya benimkinin sebebi belli hiç yardım edenim yok tabi naz da bana çok düşkün tüm hayatım değişti kendime hiç zaman ayıramıyorum kendim için hiçbişey yapamıyorum ayrıca hiçbişeyi yetiştiremiyorum vs vs.. yorgunluk uykusuzluk cabası bunalıyorum tabi.. bi yandan da düşünüyorum eskilere yardım edenmi vardı sanki mesela annem diyorum 3 çocuk büyütmüş.. sonrada diyorum onlar bizim gibi ilgilenmiyoduki.. ne bilim ben kaldıramıyorum artık..

ya evet melike naz da öyle kendi kendine şarkılar söylüyo konuşuyo.. şimdi şey yapıyo aaannnee cık cık cık diye de arada ses çıkarıyo aaannnee.. yada memeee cıkcıkcık meeemeee :)) sevimliler.. ama çocuk büyütmek çok zor gerçekten.. yapma dediğim şeyi yapınca sinirleniryorum sanki koca çocuk bebekler daha yaa... ben çok fazla şey bekliyorum heralde..

yok o saçma konuşmalar had safhada ama zeynep son heceyi tekrar ediyor anne e mama a abi i gibi hele bazen uzattıkça uzatıyor

selam herkese..nıhayet bugun donduk evimize.ayy cok ozlemışım evımi ya,antalyadan donerken tekrar konyaya benım annmelere uğradık 2 gun kaldık donduk..
azra cadısı da ıyıce dillendı cok şukur,her dsediğimizi tekrar etmeey çalışıyo cümle kuruyo falan...ve acayıpp şarkı soyluyo tabi kendı çapında,,sureklı mırıldanıyo bışıler bu seferde dıyoruz tamamen konuşmaya başlayınca napcaz çunku bu halıyle bıle hıç susmuyo nerdeyse:))
evde butun işler beni bekler daha sık uğrarım artık inşallah...

sibel ben eskılere hiç akıl sır erdıremıyorum ki,,,hem en az ıkı cocuk bakmışlar hem kaynana,baba,kayınlar,makınesız nesiz bıde onlarla ılgılenmışler...bız bu rahatlıkta bır cocukla bı kocaya bakamıyoruz,,nası oluyo anlayamıyorum:44:

hoşgeldin fatma nereye gidersen git evde olmak gibisi yok . evde de olsak dışarıyı istiyoruz bu nasıl yaman bir çelişkidir böyle:) umarım güzel geçmiştir tatiliniz azra cadısı naptı bakalım:)

telinde hayırlı olsun iyi günlerde kullan inş.

Son düzenleme:
hoşgeldin fatmacım.. inşallah güzel geçmiştir tatil..

hoşgeldin fatma nereye gidersen git evde olmak gibisi yok . evde de olsak dışarıyı istiyoruz bu nasıl yaman bir çelişkidir böyle:) umarım güzel geçmiştir tatiliniz azra cadısı naptı bakalım:)

telinde hayırlı olsun iyi günlerde kullan inş.

Hosbuldukkkkk,sagolun kizlar cok güzel geçti tatil cok sukur.azra maşallah çok iyiydi teyzesi denizi çok sevdi,kalabalığı da seviyor zaten.bugün hiç birşey yapamadım valiz yerleştirdim bi de yemek yaptım o kadar.yarın sıkı bi temizlik var yani...herkese iyi geceler

selam kızlar diyeceğim ama kimse yok ki
fatma valla ben galiba tembelim artık çalışmıyorum hep evdeyim ama yok yetiştiremiyorum işleri yemek yapsam temizlik kalıyor temizlik yapsam yemek yetişmiyor ütü yapsam evi toplayamıyorum nasıl oluyor anlamadım gitti

X