kız dünüüüüürrrrr
sebepsiz bir mutsuzluk halinde......
sibel bi an önce bozsun mutsuz yaşanr mı yawwwne güzel alah bozmasın..
yapıyo benimkide kendi kendine konuşuyo öyle keyif yaparken yatağına yatıyor annenin gözü yok kedini gözü babanın gözü asyanın gözü öyle salak salak muhabbetler yapıyor:)tabi bu kadar düzgün çıkaramıyor.dediklerinin yarısını anlıyorum diğer yarısında anlamış gibi yapıyorum:)aklıma geldi kaç gündür soracağım unutuyorum zeynep uzun süredir şu şekilde tekerleme söylüyor '' ögü(özgür)ö ,anne e, meme e , mama a,miyav miyav a , havav a, dede e , abi i '' var mı sizde böyle bir durum kendi kendine başladı ve şimdi neşeliyse saymaya başlıyor bazen özgür anne abi den sonra bırakıyor bazen uzattıkça uzatıyor hele bugün yolda ne gördüyse söyledi çiçek e, munmun a , çanta a vs
sibel bi an önce bozsun mutsuz yaşanr mı yawww
bu halimden kurtulmam için Rabbim sebepler yaratıyo sanırsam bugün ankardan üni den arkdaşım geldi yarında bi kaç arkdaşla buluşucaz tekrar gündem yoğun c. teside eski iş yerinden arkdadaşlar kalmaya gelecek bana pijama partsi modu 3 çocukla nasıl geçer bilmem ama :) günleri doldurup duruyorum herkesin ii günleri olsun inş.
sibel nazı başlattın mı kreşe özlem falan demişsin face te gelişmeleri yaz lütfen....
selam kızlar bu akşam görümcemde dua var geldim yarın sabah tekrar anneme gideceğim turşu yapacak yardıma c.tesi sabah geleceğim ne var ne yok diye baktım
sibel aynı durumdaydım şimdi biraz daha normalım sanki hatta geçen gün dolap yerleştiriyorum yoruldum sanki tek ben varım bu evde neden ben düşünüyorum sadece dedim zeynep te sağolsun anne anne diye dibimde bir sinirlendim nohutla bulgur paketini fırlattım yere tabii ne oldu ikisi de patladı sakinleşince ekstradan mutfağı süpüdüm eşim geldi kızım kim yaptı diyor zeynep anne dedi hayır anne yapmamıştır sen yaptın diyor zeynep inatla ıııh anne diyor zorlama dedim annesi yaptı çünkü
hoşgeldin fatmacım.. inşallah güzel geçmiştir tatil..
hoşgeldin fatma nereye gidersen git evde olmak gibisi yok . evde de olsak dışarıyı istiyoruz bu nasıl yaman bir çelişkidir böyle:) umarım güzel geçmiştir tatiliniz azra cadısı naptı bakalım:)
telinde hayırlı olsun iyi günlerde kullan inş.