2009 Aralık Anneleri

selam herkeseeee
babamız arkadaşının düğününe gitti, haktan çok huysuz ve benimde başım çok ağırıyo
ilaç içtim ama geçmedi ne biçim ağrıysa((((
Canım çok geçmiş olsun,erken uyur senin kuzular ınş da biraz rahat edersin.
arkadaşlar merhaba ben ilk defa aranıza katılıyorum. kızım 04.12.2009 doğumlu adı cemrenur.

hoşgeldin.senin ismin ne ve bize biraz bebisini anlat,uykusu nasıl,yemesi içmesi nasıl.soruyorum çünkü bizim bu aralık bebekleri zor uyuyan odasında yatmayan,yemekle içmekle arası olmayan meme düşkünü ve full enerjik kuzulardir:)sizde durumlar nasıl:82:

soğuk algınlığı için bi kaç kez vermişti doktor bende gitmeden başlyıım dedim hep aynı şeyi veriyo çünkü:)

size de geçmiş olsun canım. hemen iyileşirler iş. kuzucuklar...

arkadaşlar merhaba ben ilk defa aranıza katılıyorum. kızım 04.12.2009 doğumlu adı cemrenur.

hoşgeldin canım arada uğra kimseler kalmadı bebişin gelişimlerini paylaş sorun olursa sor millet geldikçe cevaplar ....

yasemin geçmiş olsun canım hemen geçer inş. ya baş ağrısı ne fenadır

slmmmm ben şaşkın laptopu salonda unutmuşum zeynep buldu şimdi kapatamıyorrum dadandı

tünaydın millet.....

zeynep hızla iyileşti gibi sadece geceleri burun tıkanıklığı kaynaklı horlaması var:) ve huysuzluk yadigar kaldı Alllahım::::)

tünaydın millet.....

zeynep hızla iyileşti gibi sadece geceleri burun tıkanıklığı kaynaklı horlaması var:) ve huysuzluk yadigar kaldı Alllahım::::)

aman huysuzluk da kötü ama hasta olmasınlarda huysuz olsunlar ne yapalım

Sağol sibel ,evet bende izlemiştim o haberi ,güya şifa niyetine ilaç yutuyoruz işte.
Siz soğuk algınlığı için ne kullaniyosunuz sibel?

katarin + ibufen duruma göre..

selam herkeseeee
babamız arkadaşının düğününe gitti, haktan çok huysuz ve benimde başım çok ağırıyo
ilaç içtim ama geçmedi ne biçim ağrıysa((((

nası oldu başağrın yasemincim iyimisin??

opiccc

hoşgeldin canım.. valla topiğimizin eski günleri kalmadı maalesef (

haha fatam nası güzel özetlemişsin valla hık demiş nazı anlatmışsın :))

günaydın nasılsınız ne var ne yok??

ooooo bige hanım hoşgeldiniz efem uğramayın bakalım siz buralara biz iyiyz çok şükür sen nasılsın kuduruk paşa nasıl uslandımı azcık aynımı anlat hele..

tünaydın millet.....

ohh geçmiş olsunc anım geçer geçer o da geçer..

naz uyanınca arkadaşıma gidicem bugün.. arabayla gidicecm ve nazla :s zaten ilk kez tek yola çıkıcam dua edin bana..

naz uyanınca arkadaşıma gidicem bugün.. arabayla gidicecm ve nazla :s zaten ilk kez tek yola çıkıcam dua edin bana..

ben hep şunu söylerim eğer rahat sakin araba kullanmak istiyorsan yanına kimseyi almayacaksın ( benim eşim tek kelime etmez çok sakin davranır öğretirken ama ben kasılıyorum halen bile eğer o veya başkası varsa yanımda girmedik çukur bırakmıyorum hız yapamıyorum arabayı bağırtıyorum ) dönünce haber ver bir şekilde allah kolaylık versin inşallah rahat rahat gider dönersin

hoşgeldin canım en canlı şenlikli zamanı kaçırdık şimdi sürekli yazan 3-5 kişiyiz ama sen de gitme bari[/QUOTE]
hoşbuldukkk şansıma canım ya ama sizi buldum bırakırmıyım. böyle bir grup arıyordum zaten. taşınma işimden dolayı ayrılmak zorunda kalabilirim ama netim bağlanınca yine sizle olacam.

bende senin fikrine katıyorum yanlız olunca sakin sakin yürüyorsun dolaşıyorsun. yanında birileri olunca daha zor oluyor.

hoşgeldin canım en canlı şenlikli zamanı kaçırdık şimdi sürekli yazan 3-5 kişiyiz ama sen de gitme bari
hoşbuldukkk şansıma canım ya ama sizi buldum bırakırmıyım. böyle bir grup arıyordum zaten. taşınma işimden dolayı ayrılmak zorunda kalabilirim ama netim bağlanınca yine sizle olacam.[/QUOTE]

gitmeeeeeeeeee dediğimiz gibi burası çok hoştu ben akşam 5te işten çıkardım ertesi sabah geldiğimde sayfalarca yazılmış olurdu hep sızlanırdık kaç sayfa okuduk diye ama olsun çok güzel anılar paylaştık hala da devam ediyoruz laptopum çalınınca ve işten ayrılınca bir süre giremedim bunalıma grmiştim tam bağımlı oldum artık kızları bebekleri rüyamda görüyordum neyse aldık rahatladım

ee senin kız nasıl bizim aralık bebekleri şu an coşmuş durumda mesela benim kızım odasında yatar ama hala sadece meme emer yemek yemez bazısı odasında uyumaz bazısı hem uyumaz hem yemez çoğu memeye aşık derecesinde bağımlı mesela benim ki

Kızlar hamileyken yazışırdım sizinle. Oğlum 21,5 aylık oldu anca boş vaktim oldu. Sizlerle fikir alışverişi yapmak isterim. Zaten gurbette gibiyim, 1 yıldır oturduğumuz yerde hiç arkadaşım yok. Annem İzmir'de. Oğlum yoldaş oluyor bana yine de insan konuşmak, dertleşmek istiyor. Umarım beni aranıza alırsınız

sende hoşgeldin canım. hep yazmasanızda arada yazın ama hep yazsanız daha güzel olur tabiii:) sende bebikin gelişmelerinden bahset uyku yemek konuşma yaramzlık ne boyutta :)

sibel döndün mü hayırlısıyla haber ver girince merakta bırakma bizi. bu günü atlatırsan seni tutabilene aşk olsun artık :)

benim cemrenurum 1.5 sene anne sütü emdi yaz başında bıraktık. emzik alışkanlığı yok. ilk doğduğunda yanımda yatıyordu 6. ayda yatağını ayırdım geceleri 1 kere uyanırdı. memeyi bırakınca gece uyanmasınıda bıraktı. bazen gündüz uykuları allak bullak oluyor yatış problemi çekiyoruz. mesela bu aralar 4 5 6 gibi uyuyor bu sefer 12 ye kadar oturuyor eşimle üçümüz yatakta uyuya kalıyoruz gece bi bakıyorum yanımızda yatağına taşıyorum. yaz başına kadar ayakta sallayabiliyordum. ama artık bana hayatta sallatmıyor illa kendisi uyuyacakmış(bir misafir geldiğinde misafire ayağında sallatıyor ama sıcağı hiç sevmez yazın yazlıktaydık uyumak için gece evin en rüzgarlı yerine giderdi. kalabalık olunca hayatta uyuyamaz.uykusu olduğundan bana illalah ettirir. yapmadığını bırakmaz altının değişmesine izin vermez sürekli ağlar. bide kızımın sinirlendiğinde bir şeyleri kafamıza veya nereyi bulduysa elindekini fırlatma huyu var.konuşma konusuna gelince bizim anlayabileceğimiz dilde anne, baba, gel buraya, bu(su) yazlıktaki köpeğe zeytin,devlet, behiye diyor tam bir cümle kuramıyor. adını söyleyemiyor. çişini ise yazın bir iki defa alıştırdım yapıyordu. sonra kaka konusunda sıktımmı nedir artık hiçbirini yapmıyor bide sınavlarım vardı son aylar pek ilgilenemedim. şuan lazımlıkla arası yok. yemeye gelince çok şükür meyve sebze salatalık domates hamur işi hepsini yiyor sadece peynir sevmiyor. bide cildi benim gibi çok hassas bi ara egzama türü yara çıktı geçti abbasında ve bendede var. bu nedenle şampuanını losyonunu hep sebamed özel alıyorum. kızımın hayatı böyle işte aklıma gelenler bunlar . bu arada siz dışardada görüşüyormusunuz sadece buradamı yazışıyorsunuz?

tavuskuşu77 nuriscan hoşgeldiniz şekerler :82:
geçti başımın ağrısı geçti çok şükür
bugün haktanım çok kuduruktu yaaa!!!! ağlayıp durdu babam ditti düdüttle deyip durdu kerata
kızımında boynunun altı acayip pişmiş yaaa((( bepanten sürdüm ama nafile, geçmedihiç kıpkırmızı duruyo(((

kesinlikle öyleymiş hayatım bugün onu anlatım kızımla başbaşa güzel güzel gittik geldik.. gayette güzel gittim geldim yanımda sürekli müdahale eden biri olunca asıl kullanamıyomuşum onu anladım..

aa ne demek aramıza almak bak aramızdasın bile :)) ee anlat bakalım oğluşunu yemesi uykusu nasıl yaramazmı??

sibel döndün mü hayırlısıyla haber ver girince merakta bırakma bizi. bu günü atlatırsan seni tutabilene aşk olsun artık :)

geldim geldim canım valla öyle artık istediğim yere gidebilirim onu anladım :)) zaten az geziyoduk analı kızlı şimdi daha az gezeriz

valla maşallah diyelim yine pek sorunsuz görünüyo anlattığına göre.. bizimde alerjimiz vardı gözümüzün çevresi kıpkırmızı olup deli gibi kaşınıyodu bende ıslak mendil hariç sebamedin tüm ürünlerini kullanıyorum..

valla eskiden daha sık toplanıyoduk canım ama şuan ara ara hala görüşüyoruz dışarda da.. inşallah bu sefer ben nazın doğumgününde tüm arkadaşları toplamak istiyorum yine..

gülsuyuyla pudrayı karıştır sür yasemin.. geç oldu ama öğrendim hemen geçiriyo ikinci yada üçünccü sürüşte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…