Masallah ya turta ya face deki fotolara da bayıldım melike,kız baya baya iş yapıyor yani anlıyor hepsini.
sağolun kızlar..
melike senin turta tamyemelik ya.. maşallah.. her işi biliyo heves ediyo canım benim.. benimkinin işi gücü oyun oynasın..
hakkınızda hayırlısı olsun sibelcim. inş. bu süreçte olumlu gelişmeler olur ilişkinizde....
melike maş. zeynebe ya bayıldım bizimkide yapıyo kim görrsü ama 5 dakka sonra cinlik peşinde dağıttıyla kalıyo ortalığı:)
2 sorum olacak :
1...biz 1 haftadan fazla süredir geceleri diş fırçalıyoruz fırçalatmazsam ağlıyor çok çok az macun koyuyorum bebekler için olandan aldım colgatenin ama yutuyor tükürmüyor zararı olur mu
2...zeynep yaptıktan sonra kakasını haber veriyor hemen bezini değiştirtiyor lazımlık alıp denesem mi yoksa erken mi çok erken başlanırsa ilerki yaşlarda sorun olabiliyormuş
teşekkürler istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
Kızlar ben 2011 aralık annesi olacağım kısmetse..Sizlerden bebek arabası hakkında bilgi almak istedim..hangi arabaları kullanıyırsunuz ve memnun musunuz???fiyatı 400-500 lira olsun istiyorum...
2 sorum olacak :
1...biz 1 haftadan fazla süredir geceleri diş fırçalıyoruz fırçalatmazsam ağlıyor çok çok az macun koyuyorum bebekler için olandan aldım colgatenin ama yutuyor tükürmüyor zararı olur mu
2...zeynep yaptıktan sonra kakasını haber veriyor hemen bezini değiştirtiyor lazımlık alıp denesem mi yoksa erken mi çok erken başlanırsa ilerki yaşlarda sorun olabiliyormuş
teşekkürler istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz
zeynebin 1 haftadır ishali devam ederken şimdide nezle yada grip oldu tabi bu tamamen gece boyu yerde yatma isteğinden kaynaklandı sanırım. en fazla 15 dakka yada yarım saat bıraktım yerde belki serinlik arıyodur diye ama şu an feci şekilde burnu tıkalı ve musluklar açık şarıl şarıl azcık ateşi de var. sudafed başladım yarın doktorundan randevu alabiirsem götürücem olmadı aile hekimine .
zeynebin 1 haftadır ishali devam ederken şimdide nezle yada grip oldu tabi bu tamamen gece boyu yerde yatma isteğinden kaynaklandı sanırım. en fazla 15 dakka yada yarım saat bıraktım yerde belki serinlik arıyodur diye ama şu an feci şekilde burnu tıkalı ve musluklar açık şarıl şarıl azcık ateşi de var. sudafed başladım yarın doktorundan randevu alabiirsem götürücem olmadı aile hekimine .
Geçmiş olsun canım ,sudafed i niçin kulaniyorsun?
Sebebini anlayamadığım bi şekilde azra da hasta,hafif ateşli ve burnu tikali akıntı da var.sabahı zor ettik bugün tonimer sprey alicam dünde iki ölçek minoset sürüp verdim.evde o vardı.kizlar onereceginiz bi ilaç var mi böyle durumlar için,bugün alıyim.
geçmiş olsun canım hafif ishal bizde de var ama onun dışında iyileşti öksürük kesildi çok şükür doktoruna veya başka bir dr a git canım
geçmiş olsun kızlar yaa daha kış gelmeden başladılar valla( geçen bi haber vardı haberlerde gördünüzmü zehir saçıyomuş bi ilaç neydi ya agumentin sanırım.. :s aman dikkat edin.
burcu hoşgeldin.. napıyosun ne var ne yok..
geçmiş olsun kızlar yaa daha kış gelmeden başladılar valla( geçen bi haber vardı haberlerde gördünüzmü zehir saçıyomuş bi ilaç neydi ya agumentin sanırım.. :s aman dikkat edin.
burcu hoşgeldin.. napıyosun ne var ne yok..
arkadaşlar merhaba ben ilk defa aranıza katılıyorum. kızım 04.12.2009 doğumlu adı cemrenur.