2009 Aralık Anneleri

Masallah ya turta ya face deki fotolara da bayıldım melike,kız baya baya iş yapıyor yani anlıyor hepsini.

sağolun kızlar..

melike senin turta tamyemelik ya.. maşallah.. her işi biliyo heves ediyo canım benim.. benimkinin işi gücü oyun oynasın..

hakkınızda hayırlısı olsun sibelcim. inş. bu süreçte olumlu gelişmeler olur ilişkinizde....

melike maş. zeynebe ya bayıldım bizimkide yapıyo kim görrsü ama 5 dakka sonra cinlik peşinde dağıttıyla kalıyo ortalığı:)

zaten o fotolar ilk 5-10 dakikada elde edildi devamı yok ama hoşuna gidiyor oyun gibi görüyor demek inşallah büyüyünce de yapar bana bakarak taklit ediyor çamaşır asarken toz alırken birşeyler ayıklarken ütü yaparken dediğim gibi ilerde yapsın inşallah :))))

yasminim sonunda faceye gelmiş çok sevindim

2 sorum olacak :

1...biz 1 haftadan fazla süredir geceleri diş fırçalıyoruz fırçalatmazsam ağlıyor çok çok az macun koyuyorum bebekler için olandan aldım colgatenin ama yutuyor tükürmüyor zararı olur mu

2...zeynep yaptıktan sonra kakasını haber veriyor hemen bezini değiştirtiyor lazımlık alıp denesem mi yoksa erken mi çok erken başlanırsa ilerki yaşlarda sorun olabiliyormuş

teşekkürler istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz

Son düzenleme:
maşallah turta ya demek dişleri temızlemeden yatmıyor:))pek bı bılgım yok bu konuda fakat azcıcık macunun bı zararı olacağını sanmıyorum,sen yinede doktoruna sor ıstersen.:94:
lazımlık değilde melıke klozet aparatı oluyo bende ondan alıcam azra da oturmak ıstıyo artık bence yavaş yavaş başlıyabılırız artık hem bırden başlatmak zor oluyomuş cocuklar ıcın once oyunla sonra bır ıkı denemelerle bezsız dolaşmalarla hallederız ınş,benım en korktuğum mesele bu bez bıraktırma olayı zaten.:18:

Kızlar ben 2011 aralık annesi olacağım kısmetse..Sizlerden bebek arabası hakkında bilgi almak istedim..hangi arabaları kullanıyırsunuz ve memnun musunuz???fiyatı 400-500 lira olsun istiyorum...

2 sorum olacak :

1...biz 1 haftadan fazla süredir geceleri diş fırçalıyoruz fırçalatmazsam ağlıyor çok çok az macun koyuyorum bebekler için olandan aldım colgatenin ama yutuyor tükürmüyor zararı olur mu

2...zeynep yaptıktan sonra kakasını haber veriyor hemen bezini değiştirtiyor lazımlık alıp denesem mi yoksa erken mi çok erken başlanırsa ilerki yaşlarda sorun olabiliyormuş

valla biz ilk dişimiz çıktığından beri diş fırçası kullanıyoruz.. her sabah kahvaltıdan sonra ve yatmadan dişlerimizi beraber fırçalıyoruz.. son bir aydır filanda benden gördüğü için çooook minicik değdiriyorum diş macununa.. normalde ben diş doktorumuza sordum 3 yaşından önce macun önermiyolar.. ama okadar minikten de bişey olcağını sanmıyorum..

doktorumuzla konuştuk biz bu çiş olayını kız çocukları için 22. aydan önce önermiyo(kasları anca gelişiyomuş) ama naz çok hevesli olduğundan ben klozet adaptörü almıştım.. ve oturuyoruz orda kimi zaman yaptıktan sonra söylüyo kimi zaman kakasını çişini tuvalete yapıyo belli olmuyo.. ama ben hevesi kırılmasın diye ne zaman çiş dese oturtuyorum.. sonra beraber sifonu çekiyoruz ellerimizi yıkıyoruz vs. ben direkt klozete alışsın istediiğim için lazımlığa hiç sıcak bakmıyorum.. sonuçta sürekli yanımda taşıyamam geçen carrefourdaydık çiş dedi gittik tuvalete mesela..

Kızlar ben 2011 aralık annesi olacağım kısmetse..Sizlerden bebek arabası hakkında bilgi almak istedim..hangi arabaları kullanıyırsunuz ve memnun musunuz???fiyatı 400-500 lira olsun istiyorum...

benimki chicco littlevay mi ne öyle bişi olsa gerek hediye gelmişti.. fiyatını bilmiyorum ama çok kullanışlı bişey.. hem baston gibi hafif, hem kolay açılıp kapanıyo hem de arkası tamamen yattığı için doğumdan itibaren kullanabiliyosun... ama çift yönlü değil.. üstüne anakucağı takılıyomu bilmiyorum.. şimdiden allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana sağlıkla..

Selam millet hergün okuyorum ama yazma fırsatı bulamıyordum bugün zeyno erken uyudu rahatladım .Sibel hakkınızda hayırlısı olsun .Benim kızda iş yaparken yardım ediyor güya onun ayrı vileda sopası var ama yeri 1 siliyor 2 suya batırıyor heryer batıyor.Tuvalet egitiminden bahsetmişsiniz bizim kız sifon cekmeye bayılıyor onun dısında tık yok önceleri ciş diyordu ben tembellik ettim galiba erken oldugunu dusunüyordum zaten öncelikli olarak bizim sorun emzik 1 agzında diğeri elinde ne yapacagım bilmiyorum .puset soran arkadas bizdede liteway var memnunuz

2 sorum olacak :

bizde dişi çıktığından beri fırçalıyoruz sade suyla ama bayadır bizden gördğündn macun koymazsak yıkıyor ortalığı azcık sürüyorum bende bizim sorunumuzda her banyoya girdiğinde diş fırçalarını görüp istemesi macun bitince tekrar istiyo tekrar tekrar ....

bizde de bayadır kaka yapınca haber vermesi ve bezini çekip durması var bi kaç kez tuvalete gidelim deyince oturduğu da olsu hayır dediğide şu an çokta istekli gözükmüyo bana kalırsa isteği değişirse 2 yaşındn sınra hiç niyetlenmezse yaza eğitim ddüşünüyorum zaman göstericek

bide esra geldiğinde yazsın bi zahmet asyanın tuvalet eğitimni tamamlamış nasıl başladı olaylar nasıl gelişti bi lazımlık sorunu varmış onu da halletmiş sanırım.

zeynebin 1 haftadır ishali devam ederken şimdide nezle yada grip oldu tabi bu tamamen gece boyu yerde yatma isteğinden kaynaklandı sanırım. en fazla 15 dakka yada yarım saat bıraktım yerde belki serinlik arıyodur diye ama şu an feci şekilde burnu tıkalı ve musluklar açık şarıl şarıl azcık ateşi de var. sudafed başladım yarın doktorundan randevu alabiirsem götürücem olmadı aile hekimine .

zeynebin 1 haftadır ishali devam ederken şimdide nezle yada grip oldu tabi bu tamamen gece boyu yerde yatma isteğinden kaynaklandı sanırım. en fazla 15 dakka yada yarım saat bıraktım yerde belki serinlik arıyodur diye ama şu an feci şekilde burnu tıkalı ve musluklar açık şarıl şarıl azcık ateşi de var. sudafed başladım yarın doktorundan randevu alabiirsem götürücem olmadı aile hekimine .

Geçmiş olsun canım ,sudafed i niçin kulaniyorsun?
Sebebini anlayamadığım bi şekilde azra da hasta,hafif ateşli ve burnu tikali akıntı da var.sabahı zor ettik bugün tonimer sprey alicam dünde iki ölçek minoset sürüp verdim.evde o vardı.kizlar onereceginiz bi ilaç var mi böyle durumlar için,bugün alıyim.

geçmiş olsun canım hafif ishal bizde de var ama onun dışında iyileşti öksürük kesildi çok şükür doktoruna veya başka bir dr a git canım

Geçmiş olsun canım ,sudafed i niçin kulaniyorsun?
Sebebini anlayamadığım bi şekilde azra da hasta,hafif ateşli ve burnu tikali akıntı da var.sabahı zor ettik bugün tonimer sprey alicam dünde iki ölçek minoset sürüp verdim.evde o vardı.kizlar onereceginiz bi ilaç var mi böyle durumlar için,bugün alıyim.

geçmiş olsun canım hafif ishal bizde de var ama onun dışında iyileşti öksürük kesildi çok şükür doktoruna veya başka bir dr a git canım

geçmiş olsun kızlar yaa daha kış gelmeden başladılar valla :KK43:( geçen bi haber vardı haberlerde gördünüzmü zehir saçıyomuş bi ilaç neydi ya agumentin sanırım.. :s aman dikkat edin.

burcu hoşgeldin.. napıyosun ne var ne yok..

geçmiş olsun kızlar yaa daha kış gelmeden başladılar valla :KK43:( geçen bi haber vardı haberlerde gördünüzmü zehir saçıyomuş bi ilaç neydi ya agumentin sanırım.. :s aman dikkat edin.

Sağol sibel ,evet bende izlemiştim o haberi ,güya şifa niyetine ilaç yutuyoruz işte.
Siz soğuk algınlığı için ne kullaniyosunuz sibel?

selam herkeseeee
babamız arkadaşının düğününe gitti, haktan çok huysuz ve benimde başım çok ağırıyo :KK43:
ilaç içtim ama geçmedi ne biçim ağrıysa:KK43:((((

arkadaşlar merhaba ben ilk defa aranıza katılıyorum. kızım 04.12.2009 doğumlu adı cemrenur.

ben şimdi duydum ve ben yeni kullandım o ilacı 1-2 ay oluyor boğazım için dr vermiştitövbe tövbe

arkadaşlar merhaba ben ilk defa aranıza katılıyorum. kızım 04.12.2009 doğumlu adı cemrenur.

hoşgeldin canım en canlı şenlikli zamanı kaçırdık şimdi sürekli yazan 3-5 kişiyiz ama sen de gitme bari

X