2009 Aralık Anneleri

selam millet :)) evet melike nazı akşamları önce yarım saat emişme olayımızdan sonra hamağa yatırıp sallıyoruz kimi zaman 15 dakkada kimi zaman 2 satte uyuyo.. dalınca yanıma alıyorum sabaha kadar beraber yatıyoruz.. öğlenleri zaten kısa uyuduğu için direkt hamakta uyuyo çünkü dokunursam uyanıyo.. odasına alıcam dediysem yine akşamları emişme ardından hamak ardından bu sefer kendi yatağına koyucam gidicem gelicem emzircem bakalım alışcakmı.. alışırsa gündüzleri de denicem..

hahaytt sinir enginin göbek adı.. allah bize gerçekten sabır versin..

geçen gün caddeye gitcez dedimki arabayı ben kullanim daha semtin dışına çıkmadan bağrış çağrış azarlama çektim sağa (çekerkende tekerleği sürttüm) sinirden elim ayağım titredi çünkü bi yandan arkada naz meme diye ağlar.. al dedim arabayı nereye gidiyosak gidelim ne keyfim kaldı ne huzurum.. halbuki direksiyon dersi de alıyorum kullanıyorum artık yani.. yok çok sola geçmişim yok kırk saatte sokaktan çıkamamışım töbe yarabbim..

yasemincim bayram nası geçti??

çok kalabalık, yani tam bayram tadında geçti bayramım sibelcim
k.validem ve k.pederim aile büyükleri
o yüzden sağolsunlar gelenimiz gidenimiz eksik olmadı
yemekler ikramlar derken bayram son derece yoğun bir şekilde geçiiiip bitiverdi

bayram sonuda dişçiye gideceğim için dönmedim eve 1 hafta daha kaldım
dolgum yapıldı 1i çekildi ve haberim olmayan 2 dolgum içinde randevu aldım
onlarda olduktan sonra eksik dişimin yerine protez için randevu alcam
dişçiye gitmekten nefret ediyorum ben yaaaa :95:

diğer zamanlarım görümcemlerle günlerde gezmelerde geçti
küçük görümcemin çocukları gripti ve sanırım haktanada bulaştı bugün burnu akmaya başladı ((
inşallah hemencik geçer zümrütüme geçmeden

siz naptınız bakalım?

off siz boyle yazıyosunuz tatılden dnunce benımde bır araba seruvenım olacak kursa gıtcem koçış gostercek bakalım neler olucak ben şimiden kendımı hazırlıyım o zman azar işitmeye..........:)

yasmınnnnn hoşgeldınnnn resım yorumların ıcın teşekkurler canım.evetttt kız cocuk bı başka yaaa valla saçlarını yapmaya bayılıyorm,bıde bu aralar ruj ıstıyo hanfendı benden ben surerken uzatıyo o kucucuk dudaklarını zilli

sibelcım ben almıştım jokerden o puzzle halılardan,,cok guzel gerçekten yumuşacık fakat onlulardan bı tane alacaksan ıyı ben de bırara odayı onla kaplamayı duşunuyodum fakat onun butun parçaları cıkıyo rakamları falan,,bıızmkı koşede duruyo azra bazen bı parçalıyo hem acayıp dağınık oluyo hemde tekrar takmaya uğraş dur...yanı ben azranın oyuncak dağınıklığındna bıle bıktım artık valla senın gıbı bya bı zamndır salona 3 parçadan başka oyuncak taşınmıyo....yanı tüm odayı kaplamanı tavsiye etmem ama sen bılırsın.

off siz boyle yazıyosunuz tatılden dnunce benımde bır araba seruvenım olacak kursa gıtcem koçış gostercek bakalım neler olucak ben şimiden kendımı hazırlıyım o zman azar işitmeye..........:)

yasmınnnnn hoşgeldınnnn resım yorumların ıcın teşekkurler canım.evetttt kız cocuk bı başka yaaa valla saçlarını yapmaya bayılıyorm,bıde bu aralar ruj ıstıyo hanfendı benden ben surerken uzatıyo o kucucuk dudaklarını zilli

sibelcım ben almıştım jokerden o puzzle halılardan,,cok guzel gerçekten yumuşacık fakat onlulardan bı tane alacaksan ıyı ben de bırara odayı onla kaplamayı duşunuyodum fakat onun butun parçaları cıkıyo rakamları falan,,bıızmkı koşede duruyo azra bazen bı parçalıyo hem acayıp dağınık oluyo hemde tekrar takmaya uğraş dur...yanı ben azranın oyuncak dağınıklığındna bıle bıktım artık valla senın gıbı bya bı zamndır salona 3 parçadan başka oyuncak taşınmıyo....yanı tüm odayı kaplamanı tavsiye etmem ama sen bılırsın.

hoşbuldum canım benim
yerim onun o ballı dudaklarını
renk renk tokalar, çoraplar, cicili bicili elbiseler, boncuklar bilezikler, küpeler
başka tabi ya kız çocukları

Merhaba arkadaslar gecmis olsun dilekleriniz icin cok sagolun daha iyiyiz ama gribimiz devam ediyor bugunde esim grip oldu
Yasemin Melike ve Meral yuvaya donmus hosgeldiniz:)
Efe de bizim odada kendi yataginda yatiyor odasini ayirmaya kiyamiyoruz biz tek basina bi odada yatirmaya gonlum el vermiyor biraz daha buyusun diyorum. Bazen beraber yatiyoruz babasi ise gidince uyanirsa mesela ama ben cok tedirginuyuyorum ozaman dusecek diye ona arkami donemiyorum surekli kontrol ediyorum falan uyuyomuyum bilmiyorum zaten. Bayramda babannesinde gece duvara basini bi carpti morardi sisti alni cocugun cok deli yatiyo..
Naz da odasina alisir ins hemen.
Optum kuzulari gorusuruzz

Herkese iyi aksamlar zeyno dün gece ayagı takıldı yere agzını vurdu alt dudagı patladı yukardaki dişlerinin ordaki et ayrıldı cok kanadı korktuk gece 12.30 da arkadas var apartmanda bebek hemsiresi hemen geldi baktı buna dikiş atılmaz tutmaz dedi cok agladı sonra tampon yaparak kanı durdurdu sabah şişti dudakları allah korusun tüm bebekleri ya uyuma konusu var bizim zeyno benimle uyuyor sonra odasında uyuyor ama uyanırsa tekrar yanımızda genelde uyanmıyor allahtan yoksa bende tedirgin yatıyorum yanımızda yatarsa

selam millet hafta sonundan beri evde değildim adam ders çalışsın diye kendimi dışarıya vurdum 2 gündür ablamdaydım bugün döndüm. hafta sonu 5 çocuk gelişimciyle karşılaştım Rabbim karşıma çıkardı kafam karıştı iyice kafam bi dünya oldu bi ara yazıcam şimdi bi selam veriyim dedim görüşürz....

Kres oyun grubu falan konusuna gelince hadi oyun grubu haftada birkac gun birkac saat olabilir de yarim gun tam gun kres bana pek mantikli gelmedi calisiyor olsam mecbur olsam yine de kadin tutup evde baktirmayi tercih ederdim krese baslayan cocuklar cok sik hasta oluyor hem daha cok kucukler oyun gubu burda var midir bilmiyrm o da kis gelecek o sogukta degermi bilmiyrm gotur birak sonra git al gel hem efe durmaz bensiz eminim derdini anlatamiyor daha bazen ben bile anlamiyorm aglayip duruyor sokak icin de cok tutturmuyor mas. Biri giderken pesine takiliyor bazen. Hadi giyinelim bizde gidelim yada baba gwlsin bizde gidecez falan deyince susuyor iste boyle biz evdeyiz yani :)

Herkese gunaydinlar bende soooyle bi bakinayim dedim. Kres icin bencede erken 2 saat oyun grubu cok guzel olur ama yarim gun kres ı ıh .. Bi de ben Eylüle bakici ararken cikmazsa kaldigim zaman gezmistim kresleri almiyim bir sureligine daha . Oyun grubu seklinde acilmiyor mu bilmiyorum ama aradigim kresler illa yarim gunden bahsediyor.

Selam nasılsınız.. ben akşamdan beri nezleyim. bunum şıpır şıpır buraktan uzak durmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum.. inşll ona bulaştırmam ..
onun dışında iyiyiz çok şükür .. oyun grubu için bizde bir iki yerle görüştük senem de ilgilendi sağolsun ama çok pahalı haftalık 4 saat için aylık 450tl istediler. şimdilik kendimiz halledeceğiz senem le. : ))

günaydın hanımlar bakayım dedim kimse yok zaten zeyneple giremiyorum rahat bırakmıyor daha sonra gelirim

madem kimsecikler yokben de gidip okey oynayım bari kız uyuyor yemek hazır sadece pilav yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…