yasemincim bayram nası geçti??
hahaytt sinir enginin göbek adı.. allah bize gerçekten sabır versin..
geçen gün caddeye gitcez dedimki arabayı ben kullanim daha semtin dışına çıkmadan bağrış çağrış azarlama çektim sağa (çekerkende tekerleği sürttüm) sinirden elim ayağım titredi çünkü bi yandan arkada naz meme diye ağlar.. al dedim arabayı nereye gidiyosak gidelim ne keyfim kaldı ne huzurum.. halbuki direksiyon dersi de alıyorum kullanıyorum artık yani.. yok çok sola geçmişim yok kırk saatte sokaktan çıkamamışım töbe yarabbim..
hahaytt sinir enginin göbek adı.. allah bize gerçekten sabır versin..
geçen gün caddeye gitcez dedimki arabayı ben kullanim daha semtin dışına çıkmadan bağrış çağrış azarlama çektim sağa (çekerkende tekerleği sürttüm) sinirden elim ayağım titredi çünkü bi yandan arkada naz meme diye ağlar.. al dedim arabayı nereye gidiyosak gidelim ne keyfim kaldı ne huzurum.. halbuki direksiyon dersi de alıyorum kullanıyorum artık yani.. yok çok sola geçmişim yok kırk saatte sokaktan çıkamamışım töbe yarabbim..
off siz boyle yazıyosunuz tatılden dnunce benımde bır araba seruvenım olacak kursa gıtcem koçış gostercek bakalım neler olucak ben şimiden kendımı hazırlıyım o zman azar işitmeye..........:)
yasmınnnnn hoşgeldınnnn resım yorumların ıcın teşekkurler canım.evetttt kız cocuk bı başka yaaa valla saçlarını yapmaya bayılıyorm,bıde bu aralar ruj ıstıyo hanfendı benden ben surerken uzatıyo o kucucuk dudaklarını zilli
sibelcım ben almıştım jokerden o puzzle halılardan,,cok guzel gerçekten yumuşacık fakat onlulardan bı tane alacaksan ıyı ben de bırara odayı onla kaplamayı duşunuyodum fakat onun butun parçaları cıkıyo rakamları falan,,bıızmkı koşede duruyo azra bazen bı parçalıyo hem acayıp dağınık oluyo hemde tekrar takmaya uğraş dur...yanı ben azranın oyuncak dağınıklığındna bıle bıktım artık valla senın gıbı bya bı zamndır salona 3 parçadan başka oyuncak taşınmıyo....yanı tüm odayı kaplamanı tavsiye etmem ama sen bılırsın.
hoşbulduk canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selam millet :)) evet melike nazı akşamları önce yarım saat emişme olayımızdan sonra hamağa yatırıp sallıyoruz kimi zaman 15 dakkada kimi zaman 2 satte uyuyo.. dalınca yanıma alıyorum sabaha kadar beraber yatıyoruz.. öğlenleri zaten kısa uyuduğu için direkt hamakta uyuyo çünkü dokunursam uyanıyo.. odasına alıcam dediysem yine akşamları emişme ardından hamak ardından bu sefer kendi yatağına koyucam gidicem gelicem emzircem bakalım alışcakmı.. alışırsa gündüzleri de denicem..
daldığı zaman yanına değil yatağına almayı denedin mi daha önce
off siz boyle yazıyosunuz tatılden dnunce benımde bır araba seruvenım olacak kursa gıtcem koçış gostercek bakalım neler olucak ben şimiden kendımı hazırlıyım o zman azar işitmeye..........:)
yasmınnnnn hoşgeldınnnn resım yorumların ıcın teşekkurler canım.evetttt kız cocuk bı başka yaaa valla saçlarını yapmaya bayılıyorm,bıde bu aralar ruj ıstıyo hanfendı benden ben surerken uzatıyo o kucucuk dudaklarını zilli
ahhhh artık makyaj yaparken şebek dibimden ayrılmıyor ruj sürüyorum ben diyor hadı kapakla sürer gibi yapıyoruz kalem sürüyorum anne ben kalemin kapağıyla sürer gibi yapıyoruz allık sürüyorum anne ben fırçayı sürüyoruz deodorant parfüm her dakika sürünüyor saçlar günde 50 kere taranıyor çok kokoş olacak bu çoooook
ben arabayı kolay atlattım (eşim ramazana kadar çok sakindi zaten ne olduysa ramazanda oldu) köy içinde kullanıyordum zaten trafiksizalanda ilk aldığımız gece hadi köye gidiyoruz dedi e-5 e çıkacağım hık mık derken gittik tabi ben kan ter içinde eşim hiç yol boyunca konuşmadı bile neden susyorsun dediğimde hata yaptığını zaten anlıyorsun bağırsam sadece panik yaparsın gerilirsin dedi sağolsun çok güzel öğretiyor
Burcuk
frezya_tg+
b_i_o+
mcetin1+
Hayirdir millet toplanmis :)