2009 Aralık Anneleri

yok oy kullanıp samsun a gidecekti ama geçen gün nişanım geldi diye yazmış o yüzden merak ettik
sanada selam tatlım senin kuzular nasıl
valla merakla bekliyorum nasıl heyecanlıdır şimdi o da. ikinci çocuk daha bir farklı oluyor her ne kadar tecrübeli de olsan ayberki arkamda bırakıp doğuma gitmek fena yapmıştı beni. sağlıklı hayılı haberlerini alalım inşallah.

iyi benimkiler kuzu olmaktan çıktılar tam bir kuçu kuçu kıvamında birbirlerini yiyorlar ama çok tatlılara yaa ne yalan söyliyim:))

nevra naber canım paşa nasıl? buralara geliyormuşsunuz tatile şimdiden iyi eğlenceler çok güzel geçer umarım
SELAM KIZLAR heralde herşey normal gidiyor yoksa yasmin bir haber verirdi en azından msj atardı diye tahmin ediyorum öyle diyordu
burada felaket ghök gürlüyor

ay valla bir haber alabilsek keşke.
dün burası da öyleydi. haziran ayında böyle yağmur şaştık. gökyüzü bile ağlıyor halimize

nevra naber canım paşa nasıl? buralara geliyormuşsunuz tatile şimdiden iyi eğlenceler çok güzel geçer umarım

iyiyz müzeyyencim paşa napsın . kudurukluk i haşarılık peşinde akşamlaı o önde ben arkadan koşturuyoruz evde.. : )) siz nasılsız . paşalarım nasıl
bende bu seneden çok umutluyum inşll güzel geçer tatilimiz .. görüşme imkanımız olsada keşke görüşebilsek ne güzel olurdu ..

Son düzenleme:

aman sağlıklı olsunlar da kudursunlar benimkiler de aynen tam gaz :))

yaa ben de aklımdan geçirdim geleceğinizi okuduğumda. ama tarihler öyle ters ki bizim işlerin en yoğun olduğu hafta 24 ünde beyannameler bitiyor 25 inde siz dönüyorsunuz. ama siz şöyle bir gezelim karşıyaka taraflarına gidelim derseniz seve seve öğle yemeğinde ağırlayabilirim sizi çarşıda tabi ısrarcı da olamıyorum belli bir programınız vardır zorda bırakmak istemem. ama gelirseniz de görüşmeyi çok isterim:)

canımcım dün yazamadım işlerden . valla program deniz , kum , güneş üzerine kurulu olduğu için bende söz veremiyorum . bide koçişi ikna etmek lazım çok istiyorum ama görüşmeyi .. ayarlamaya çalışacam ama haber veririm ..

sibelcim naber naz nasıl resimleri videoları görüyorum face de çok fena oldu yaa cimcime allah nazarlardan korusun. nazı siniri bile ayrı güzel:))

ah müzeyyen o cadı da olmasa benim hayatım hepten çekilmez olurdu.. siz nasılsınız sende koyda resim görelim yahu..

melikeee nerdesin kuzuuu yasoştan haberin varmı..

tamam canım dediğim gibi seni zorda bırakmamak adına çok ısrarcı olmuyorum ama görüşebilirsek de çok sevinirim. görüşemezsek de sağlık olsun bir daha ki sefere olur inşallah. telefonlaşırız duruma göre.
ah müzeyyen o cadı da olmasa benim hayatım hepten çekilmez olurdu.. siz nasılsınız sende koyda resim görelim yahu..

melikeee nerdesin kuzuuu yasoştan haberin varmı..
iyi ki doğurmuşuz bunları sibel. geçen 3 hafta boyunca annemde kaldılar 1 gün gittim 1 gün gidemedim yanlarına dünyamız şaştı vallahi. biz de iyiyiz canım kuçularla tepişiyoruz işte:) ah bir fırsat bulabilsem o kadar çok resim var ki ne face ne burası oturup da ekleyemedim. ilk fırsatta ekliycem inşallah.
Selam kızlar hiç keyfim yok gibi yazmaya bile üşeniyorum

ne oldu kuzum yaa?

valla yasemini aramayı ben de çok geçirdim aklımdan ama uygun olur olmaz ne durumda olduğunu bilmediğim için tereddütte kaldım. merakla haber bekliyorum

tunaydn kzlr ne yagmurms ya btmk bılmdı tıkıldk eve yne bz yasemındn hbr yk hala galıba?

selam kızlar.. kızımla sabah 9 dan beri sokaklardayız söylemesi ayıp :)) önce ananeye kahvaltıya gittik ordan erenköy pazarına..

mrb kızlar nasılsınız.işlerden yine herzamanki gibi yazmaya fırsatım olmuo.arada okuyup çıkıyorum. herkez iyidir umarım. biz iyiyiz çok şükür kuduruk kızımla. bu aralar iştahı yok pek diş sıkıntısı sanırım.hepimnizi öptüm.

naz da hiçbişey yemez oldu ya çok canım sıkılıyo. gerçi var bi sıkıntısı genzi tıkalı geceleri doğru düzgün uyumuyo eller ağızda alerjik ve diş olarak yorumluyorum ben..

naz da hiçbişey yemez oldu ya çok canım sıkılıyo. gerçi var bi sıkıntısı genzi tıkalı geceleri doğru düzgün uyumuyo eller ağızda alerjik ve diş olarak yorumluyorum ben..

valla sibelcim doktorumuz vitagil vermişti ozaman. iyi yiyordu. bitince almadım. bugün gene almayı düşünüyorum.sınırda killomuz .gerçi kiloya takılmadım hiç ama üzülmüyor deilim yemek yemiyor die

selam kızlar. berbat ötesi birgün. akşamdan beri eşim karın ağrısından şikayetçiydi. gece istifra başladı. öğlene kadar direndi sağ tarafında ağrı şiddeti artmaya başladı. şimdi doktordalar. ultrasonda. apandisitten şüphelenmişler. doğrulanırsa acil ameliyata alıcaz demiş doktor. ben büroya hapsolmuş durumdayım. iş de yapamıyorum kapatıp da gidemiyorum. dualarınıza ihtiyacım var.

canım çok geçmiş olsun.benimkide 15-20 gündür midesi ağrıyodu. dayanılmaz olunca doktora gitti bugüne ultrason vermişler. safra kesesinde taş çıkmış amliyata alcez demişler. bende şoklardayım

canım çok geçmiş olsun.benimkide 15-20 gündür midesi ağrıyodu. dayanılmaz olunca doktora gitti bugüne ultrason vermişler. safra kesesinde taş çıkmış amliyata alcez demişler. bende şoklardayım

hay allah size de çok geçmiş olsun tülaycım. kolaylıkla sağlıkla atlatır inşallah ameliyatı. ben de safra kesesi mi acaba diyordum apandisit gibi demiş ultrasondalar şimdi inşallah hiçbiri değildir diye dua ediyorum.

Dün akşam deli oldum çorba yedireyim diye 1 kaşık tıktım ağzına önceki gece zoraki 1 kase yedirmişti ağlaya oynaya din akşam ne yaptıysam olmadı 1 kaşıktan başka yemedi meme meme diye ağlıyor şaşkın biz yemek yerken 1 kase cacık içti taze fasulye yedi tane tane sonra makarna yerken ellerini soktu tabağıma ellerle yedi ye de dedim istersen ayağınla ye yeter ki ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…