Muzeyyen tulay gecmis olsun enistelere allah sifa versin melike 5 li karma ve cocuk felci var ve eger dr 2 yasinda degil bu ay yapacaksa hepatit a var bizde bir yaramazlik yok cok sukur yaseminden haber varmi bebis geldimi dunyaya ?!?
Nevra iyitatiller kiymet sizede iyihaftasonlari son sayfada okuduklarim anca cvp verdim umarim herkes iyidir
günaydın melikecim. ayy hadi kurtulmuş yasemin de gözü aydın, rabbim analı babalı hayırlı evlat nasip etsin inş.kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu sabah 8 de yasemin aradı portakal hanım doğmuş 3 kiloymuş ikisi de gayet iyiymiş çok yorgunum dedi hadi duyur herkese dedi
günaydın melikecim. ayy hadi kurtulmuş yasemin de gözü aydın, rabbim analı babalı hayırlı evlat nasip etsin inş.
ay hadi allaha şükür sağlıkla geldi portakal kızımız:) biraz dinlensinler de arayım ben de taze annemizin sesini duyayım.
melikecim sen de sağol müjdeyi verdiğin için. öpüyorum seni canım.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu sabah 8 de yasemin aradı portakal hanım doğmuş 3 kiloymuş ikisi de gayet iyiymiş çok yorgunum dedi hadi duyur herkese dedi
gözümüz aydın millet hayırlı bir evlat olsun inş. portakal hanım anneciğini hiç üzmesin iştahlı ve uyuyan ve biraz da sakin bi bebek olsun:)haktan abii oldu şimdi desenize:)
allahımmmm cok sevindim,cok şükür.kendim doğurmuşum gibi rahatladım valla,,ohhh...normal doğum olmuştur ınş yıne,,melıke nasıl geçmış doğum kolay olmuş mu öncekinden,sormadın mı??topiğimizin yeni miniğii hoşşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabah soramadım yorgunum dedi diye uzatmadım öğlen konuştum normal olmuş zaten geçenlerde başlamıştı açılma 1 saatte doğum oldu çok kolay ve rahattı dedi sesi bıcır bıcırdı benim de artık kızım oldu diyor haktanı çok özlemiş eve dönünce ( bugün çıkacaklarmış ) oğluma sarılılacağım dedi içim gitti kocası getireyim demiş istememiş geri gönderemem diye
bu arada günaydın