- 27 Eylül 2009
- 4.030
- 0
- 45
sen nasıl oldun canım iyi misin
Fatma 2 dünür üzerine gelince kaçtın mı yoksaaa
Dün komşu uğradı kapıdan üst katta oturan benim kız atladı kucağına bay bay yaptı alayım mı biraz dedi kocası çocuklar evde yokmuş 15-16 senedir üst katta oturuyor alma diyemedim sonra gittim almaya oje sürmüş sinir oldum tırnaklar pembe pembe görünce o hiç birşey demeden o daha çok küçük dedim anladı bozulduğumu eşimde kızdı biz onun çocuklarını alıyor muyuz almasın dedi ama diyemedim alma diye o anda
ben çıkıyorum iyi hafta sonları yasemin artık senle telden görüşürüz tatlım doğum yapınca bir msj atarsın
seçimde inşallah hayırlı uğurlu ve şaibesiz olur
hepinizi ama en çok bebeklerimi öpüyorum portakalıda öpüyorum sen söyle annesi o duyar
sen nasıl oldun canım iyi misin
evet nasılsın fatma?
eşin geldimi doktora gittin mi yada ne zaman gitcen bakalım hmmm
Fatma 2 dünür üzerine gelince kaçtın mı yoksaaa
yasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii niaşn mı geldıııııı,,kız ne dıyosun????
yanında kımse var mı??
ben nışanımın gelmesınden 6 saat sonra doğuma gıtmıştımmmmm....ayyy doğurucan mı yoksaaa
kimsecikler yok ama yine de selam kızlar:) epeydir giremedim foruma ne var ne yok kuzular nasıl? yasemin doğuma mı gitti geçen çarşamba konuştuk 2 hafta var daha diyordu ya hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah sağlıkla kurtulsunlar
iyi akşamlar iyi tatiller şekerler
nevrayıda kaöçırdım tüh:26:
aman iyi olun yeter nevracım
gelmeyince kimse aklım herkeste kalıyo bir yaramazlık mı var diye
bitti işlerim çok şükür tembellik yapıyorum tüm gün
tek işim yemek bulaşık ve haktan
ah nevra cidden büyüdü keratalar
uyumadı yemedi dişi çıktı hastalandı derken 1buçuk yaşına geldiler
nasıl geçti o kadar zaman ya
oooooh tatile gidiyosunuz demek ne güzel
kısmetse nereye ve ne zaman gitceniz?
hımm ebruyla nevra uğramışlar.. yüzünüzü gören cennetlik hanımlar azcık daha sık uğrayın lütfen..
kimse girmiyo gerçi ama bişey sorucam.. naz çok pısırık korkak bi kız oldu.. sebebini anlayamıyorum nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.. nerde yanlış yapıyorum onu da bilmiyorum.. mesela bugün bi arkadaşımız geldi kahvaltıya onunda kasım doğumlu kızı var.. kız gelip gidip nazın saçını çekiyo kolunu sıkıyo benim kız hiç kıpırdamadan duruyo öyle ağlıyo.. sonrada geliyo kafasını abcaklarımın arasına sokar bana sarılır.. onlar gidene kadar hiç inmedi.. yani kolun acıyosa bi çek dimi yok..
kapı bile çalsa nereye kaçacağını şaşırıyo.. her sesten korkuyo.. neyapmak lazım acaba??
canımcım görüşemez olduk .. iyisinizdir inşallah.
kısmetse çeşme' ye gideceğiz. ayın 18' de .uçağımız 11:30' da kalkıyo.. bi hafta kalıp 25' de istanbulda olacağız .. inşllah güzel geçer geçen seneden bişey anlamamıştım .. bu seneden umutluyum
hep aklımdasınız ama işlerden fırsat buldukça bakıyorum işte sibelcim ..
sibel birlikte bi oyun grubuna mı katılsanız.
çünkü burakta aynı şekilde eve biri gelse hemen bizim kucağımıza geliyo, dibimizden ayrılmıyo. dışarıda da öyle biri sevmesin karşıdan bile sevseler hemen dudak bükülüyoo.. evde sürekli annanesi ile birlikte, akşamlarıda biz gün içinde parka filan gidiyorlar ama ne kadar yeterli .. biraz paylaşmayı öğrensin, başka çocuklarıda görsün diye bend düşüyorum oyun grubu .. tatilden geldikten sonra daha kapsamlı araştıracam ..
Selammmmm ben geldim ama kimseler yooook
Yaseminden haber varmıııı ??