- 27 Eylül 2009
- 4.030
- 0
- 45
slmm ben geldimm
herkes nasılll ?
oooooooo merhaba tatlım nasılsın
oooooooo merhaba tatlım nasılsın
nerlerdesin kız!!!!
kayboldunuz heeee
biz iyiyiz haktan huysuz aşı oldu bugün
ben bol bol oturuyorum az kaldı kızımın gelmesine
seçimden sonra en az 1 ay kadar olamayacağım aranızda
samsunda kalcam bir süre
sen napıyon nasılsın paşamnasıl?
haktan durmuyokaçıyorum şekerler öpüldünüz
oh ya çok şükür aklım hep onlarda ama bu gibi durumlarda hiç elim telefona gitmaz korkudan çekinmekten
dua edip duruyorum valla onlar için
bilgisayar var haktan alışsın diye,
int. yok deriz o zamanda napalım
sizede çok geçmiş olsun meralim
maşallah kara kuzuma
kocaman oldular artık yaaaa
15 aylıkken su çiçeği olmuştu ama ne olursa olsun aşı işte, rahatsızlık veriyo çocuklara
ateş olmadı ama pek bir mıy mıy paşa efendi
bizim kilomuz 13,600 olmuş ama boyumuz uzamamış 82 cm :26:
kelime dağarcığımız gelişti bizimde epey
söylediklerimizi tekrarlamaya başladı
kızımın gelmesine kalan son 14 gün bu arada
sağol canım dünürümsizde kolayca atlatırsınız inşallah
neye 2 dedi doktor annamadım ama :78::76:
sağolun kızlar.. bu akşam alerjim azmadı ama inanılmaz bir diş ve baş ağrısı mevcut.. :s sanırım artık vücudum iflas ediyo.. bugün azcık uzandım kız uyuyunca önce uyandı tekrar salladım.. sonra yine uzandım bu sefer seçim arabaları!!! hey yarabbim sonra bidaha da uyuyamadım kalktım ev topla vs. ben çoook yorgunum ya aranızda öyle olan varmı.. istiyorumki akşam bi yatayım sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyim.. sabah 10 da kalkim.. oturim 1 saat şöle süper bi kahvaltı edim.. kahvemi alıp tv karşısında içeyim.. neyse ufaklıklar birazdaha büyüsün oda olcak inşallah..
eskiden hsonları sabah erkenden kalkar sahilde koşardım.. eskiden olan herşeyi özlemeye başladım ben(
haklısın yasemincim işlerim yoğunluğundan giremiyorum valla
geçmiş olsun paşama bend tatilden geldikten sonra yaptıracam tatil öncesi bişey olmasın diye
aman dikkat et kendine geçen okudum tam yazacaktım telefon filan geldi yazamadım halı yıkamışsındikkat kendine canımcım şakası yok bilirsin az kaldı şurada hayırlısıyla doğurda al kucağına portakal hanımı çok merak ediyorum valla annesi gibi güzel olur kesin özledik valla bebek kokusunu bizimkilerde pek kalmadı
biz iyiyiz çok şükür burak iyiycene yaramaz oldu . dur durak bilmiyoo. akşamları parka götürüyoruz babasıyla enerjisini atsın erken uyusun diye ama nafile eve geliyoo kaldıüı yerden devam ediyoo
tatilde ne yapacaz bakalım bi gidelim hayırlısıyla da
maşallah paşama yasmin
kızında gelmesine birşey kalmamış heeeeeeeeee
inş sağlıcakla kucağına alırsın tatlı kızınıda cnm benim
doğumdan sonra ilk fırsat bulduğun anda bizide haberdar et ve foto yükle cnm
kızlar canandan hiç haberi olan var mı?
ebrunun öznurunda sesi çıkmıyo ne zamandır
selverde görünmüyo :26:
amin canım benim
ya meral daha dün gibi hamileliğimi öğrenmem
geçti gitti 9 ay
aşırı heyecanlıyım valla
biran evvel sağlıcakla alaydım kucağıma
Aklımdasınız ilk fırsatta resminide yükleyecem haberde vercem
dua edin bana kolay sorunsuz olsun doğumum emi :18:
biz iyiyiz tatlım artık katılamasamda her gece göz atıyorum yazılanlara çok az zamanın kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah deneyimlerini paylaşırsın ilerde bizimle iki çocuk annesi olarak.
Canberk büyüyor hızla öyle çok fazla yaramaz değil genel olarak ancak şu sıralar bir huy çıkardı istediği olmadı mı çığlık atıyor biraz agresif oldu elindeki oyuncağını falan fırlatıp atıyor halen konuşup derdini anlatamamasının da etkisi olduğunu düşünüyorum bu durumda.
selam herkeseeee
gelemiyorum bugün
haktanımla uğraşıyorum sabahtan beri
son aşısını yaptırdık sağlıkocağında bugün
o yüzden çok huysuz kuzum
Kızlar aradım nilgün ü bebekler iyiye gidiyormuş ters bir durum yokmuş ama tabii prematüre ilk kakalarını da yapmışlar sesi gayet iyiydi nilgün ün sevindim
dünür şükür kavuşturana dün eşşime anlattım k.validelerin int. Korkusunu dedik haktan biraz büyüsün söyleyecek
OY OY OY
kimsecikler yok yine herzamanki gibi
melike sen, sibel ve yaseminde olmasa bitti burası yeminle
yasemin geçmiş olsun haktan a canım
öykünün aşısınıda çarşamba yaptırdım
vucut aşıyı unuttuğundan ateş yapıyor keyiflerini kaçırabiliyor
calpol ver cnm
öyküde dün epey kayifsiz ve ara ara gelip giden ateşi vardı
şükür bugün iyi
sizin kuzular nasıl bakalım.
öykücük artık cümle kurmaya epey kelimeleri söylemeye başladı
88 cm boumuz olmuş, 13 kg da ağırlığımız
ayyy sibelll bu ara bı bole oldunn yoksa cok ıyı ıkılısınız sız kıznla,,sureklı gezmelerdesınız şekerım yaa.bayılıyorum vallahı fotolarınızı gorunce,,bazen bı yorgunluk ısteksızlık uyku halı çöküyo üzerımıze ama gecer canım inş...ben naz ı coook merak edıyorum yaa yanı hıçç mı oturmuyosun evde,,hep beraber mı oynuyosunuz,,yanı ben azra nında onune oyalanacağı bışeyler koyup (mesela en sevdığı yarım bardak çayı çay kaşığıyla ıçmek) gayet guzel kahvaltımı yapıyorum,,,oyun falan oynuyoruz fakat canım kahve ıstedı mı yaparım tv karşısında ıcerım,,azra da bu arada ya oyuncaklarıyla oynamaya devam edıyodur yada gelır kahveme sulanır aynı bardakla ona da ılık su koyarım kaşıkla ou ıcmeey uğraşırken bende keyıf yaparım,,,o kadarcıkta olsun be sıbel zaten coğu zevklerımıze ara vermış durumdayız...acaba sen mı cok ustune duşuyosun naz ın her ıstedığını anında yapmaya mı calışıyosun???
hımm ebruyla nevra uğramışlar.. Yüzünüzü gören cennetlik hanımlar azcık daha sık uğrayın lütfen..
Kimse girmiyo gerçi ama bişey sorucam.. Naz çok pısırık korkak bi kız oldu.. Sebebini anlayamıyorum nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.. Nerde yanlış yapıyorum onu da bilmiyorum.. Mesela bugün bi arkadaşımız geldi kahvaltıya onunda kasım doğumlu kızı var.. Kız gelip gidip nazın saçını çekiyo kolunu sıkıyo benim kız hiç kıpırdamadan duruyo öyle ağlıyo.. Sonrada geliyo kafasını abcaklarımın arasına sokar bana sarılır.. Onlar gidene kadar hiç inmedi.. Yani kolun acıyosa bi çek dimi yok..
Kapı bile çalsa nereye kaçacağını şaşırıyo.. Her sesten korkuyo.. Neyapmak lazım acaba??
hımm ebruyla nevra uğramışlar.. yüzünüzü gören cennetlik hanımlar azcık daha sık uğrayın lütfen..
kimse girmiyo gerçi ama bişey sorucam.. naz çok pısırık korkak bi kız oldu.. sebebini anlayamıyorum nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.. nerde yanlış yapıyorum onu da bilmiyorum.. mesela bugün bi arkadaşımız geldi kahvaltıya onunda kasım doğumlu kızı var.. kız gelip gidip nazın saçını çekiyo kolunu sıkıyo benim kız hiç kıpırdamadan duruyo öyle ağlıyo.. sonrada geliyo kafasını abcaklarımın arasına sokar bana sarılır.. onlar gidene kadar hiç inmedi.. yani kolun acıyosa bi çek dimi yok..
kapı bile çalsa nereye kaçacağını şaşırıyo.. her sesten korkuyo.. neyapmak lazım acaba??
kapıdan zeynep de çok korkuyor yüksek sesten de korkuyor ( hoş yüksek sesli müzik davul falan korkmuyor o ayrı ) yüksek ses çıkaran herşeyden korkuyor ama ben de bu yaştayım hala yüksek ses çıkaran makinalardan korkarım heralde bana çekti
bı soz duymuştum melıke ,,kız cocukları annelerının devam hayatlarını yaşarlarmış,doğruluk payı var sanırım
bı soz duymuştum melıke ,,kız cocukları annelerının devam hayatlarını yaşarlarmış,doğruluk payı var sanırım
Biz iyiyiz tatlım artık katılamasamda her gece göz atıyorum yazılanlara çok az zamanın kalmış Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah deneyimlerini paylaşırsın ilerde bizimle iki çocuk annesi olarak.
Canberk büyüyor hızla öyle çok fazla yaramaz değil genel olarak ancak şu sıralar bir huy çıkardı istediği olmadı mı çığlık atıyor biraz agresif oldu elindeki oyuncağını falan fırlatıp atıyor halen konuşup derdini anlatamamasının da etkisi olduğunu düşünüyorum bu durumda.
canım inşallah sorunsuz kolaycacık yaparsın doğumu koklarsın portakal hanımı allah kolaylık versin birtanem
aynen çok sinirli çok istediği olmazsa çığlık atıyor bazen oyuncaklara kızıyor sakin sakin kızacak birşey yok düşebili,r tekrar dene diyorum dediğim herşeyi anlıyor ve konuşamasada işaretlerle her demek istediğini anlatıyor geçen gün şimşek çakmış bana onu bir anlatışı vardı süper anlamamak imkansız
oyy daktanıma geçmiş olsun annesi.. bizimde 17 sinde aşımız inşallah sorunsuz geçer..
oh oh iyi sevindim.. artık toparlanırlar yavaştan..
oo meralcim gelmiş hoşgelmiş.. senin öyküye bin maşallahboylu poslu kilosuda iyi.. tü tü tüüü.. :)) size de geçmiş olsun bu arada.. ya bi ara resim yükleyinde bakalım kara kuzuya..
ay fatma sorma bazen geliyolar bana.. tabiki kızımla herşeyin tadı bambaşka da bazen işte çileden çıkartıyo beni.. bana yapışık yaşıyo yahu.. iki dakka odada görmesin beni hemen beni arıyo anne anne.. naz azra gibi olsa azcık nefes alırım.. yok beni bırakmıyo hiç.. tabi benden kaynaklanıyo birazıda.. mesela ben kahvaltı ederken bacaklarıma sarılıyo kucağına al diye almazsam ağlıyo bana diyolarki bırak ağlasın sen ye e ben o bacaklarıma sarılı ağlarken yiyemiyorum napim( kucağıma alıncada ben hiç yiyemiyorum bu sefer sofradakilerle oynuyo.. neyse zor zamanlar geçiyo biraz daha sabır...
hımm ebruyla nevra uğramışlar.. yüzünüzü gören cennetlik hanımlar azcık daha sık uğrayın lütfen..
kimse girmiyo gerçi ama bişey sorucam.. naz çok pısırık korkak bi kız oldu.. sebebini anlayamıyorum nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.. nerde yanlış yapıyorum onu da bilmiyorum.. mesela bugün bi arkadaşımız geldi kahvaltıya onunda kasım doğumlu kızı var.. kız gelip gidip nazın saçını çekiyo kolunu sıkıyo benim kız hiç kıpırdamadan duruyo öyle ağlıyo.. sonrada geliyo kafasını abcaklarımın arasına sokar bana sarılır.. onlar gidene kadar hiç inmedi.. yani kolun acıyosa bi çek dimi yok..
kapı bile çalsa nereye kaçacağını şaşırıyo.. her sesten korkuyo.. neyapmak lazım acaba??