2009 Aralık Anneleri

canım çok geçmiş olsun.benimkide 15-20 gündür midesi ağrıyodu. Dayanılmaz olunca doktora gitti bugüne ultrason vermişler. Safra kesesinde taş çıkmış amliyata alcez demişler. Bende şoklardayım

hay allah size de çok geçmiş olsun tülaycım. Kolaylıkla sağlıkla atlatır inşallah ameliyatı. Ben de safra kesesi mi acaba diyordum apandisit gibi demiş ultrasondalar şimdi inşallah hiçbiri değildir diye dua ediyorum.

ikinize de geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek olmaz olursada hemen iyileşsinler inşallah allah beterinden korusun ikisi de küçük operasyon ama tabi bıçak var ucunda benim de alınmıştı apendistim yanlışlıkla

selam kızlar. berbat ötesi birgün. akşamdan beri eşim karın ağrısından şikayetçiydi. gece istifra başladı. öğlene kadar direndi sağ tarafında ağrı şiddeti artmaya başladı. şimdi doktordalar. ultrasonda. apandisitten şüphelenmişler. doğrulanırsa acil ameliyata alıcaz demiş doktor. ben büroya hapsolmuş durumdayım. iş de yapamıyorum kapatıp da gidemiyorum. dualarınıza ihtiyacım var.

çok geçmiş olsun canım.. son durumdan haber ver bize..

canım çok geçmiş olsun.benimkide 15-20 gündür midesi ağrıyodu. dayanılmaz olunca doktora gitti bugüne ultrason vermişler. safra kesesinde taş çıkmış amliyata alcez demişler. bende şoklardayım

aa sizede geçmiş olsun bebekler anneler derken sıra babalaramı geldi..

Dün akşam deli oldum çorba yedireyim diye 1 kaşık tıktım ağzına önceki gece zoraki 1 kase yedirmişti ağlaya oynaya din akşam ne yaptıysam olmadı 1 kaşıktan başka yemedi meme meme diye ağlıyor şaşkın biz yemek yerken 1 kase cacık içti taze fasulye yedi tane tane sonra makarna yerken ellerini soktu tabağıma ellerle yedi ye de dedim istersen ayağınla ye yeter ki ye

ah melike aynen yesinde nası yerse yesin.. benimki tuhaf huylar geliştirdi.. sevmediği bişey verirsem saaatlerce ağzında tutuyo.. yada ağzına almasıyla tükürmesi bir ooluyor.. iyice hiçbişey yemez oldu.. meme meme de artık hiç sütüm yokmuş gibi hissediyorum ben.. geçen sıktım bişeyde gelmedi.. neyi emiyo anlamadım..

geçmiş olsun tülaycım ve müzeyyencim eşlerinize ya. inş. ameliyatsız bi çare bulurlar gerçi şimdi ki ameliyatlar da çabuk toparlanıyo ama sonuçta bıçak altına yatmak var.
Allah beterinden saklasın. sonuçlarınız iyi çıkarda ameliyata gerek kalmaz belki tekrar geçmiş olsun. Allah kolaylık versin size de...

Dün akşam deli oldum çorba yedireyim diye 1 kaşık tıktım ağzına önceki gece zoraki 1 kase yedirmişti ağlaya oynaya din akşam ne yaptıysam olmadı 1 kaşıktan başka yemedi meme meme diye ağlıyor şaşkın biz yemek yerken 1 kase cacık içti taze fasulye yedi tane tane sonra makarna yerken ellerini soktu tabağıma ellerle yedi ye de dedim istersen ayağınla ye yeter ki ye

ah canım dün koca gün kahvaltıyla durdu öğlen yemeği akşam yemeği hiç bişi yemedi illa meme diyo vermedim bende. sonra gece dışarda tost aldık onu kemirdi açlıktan sütünüde içmedi çok üzüldüm ama elimden hiç bişi gelmio işte zorlamadım fazla bende.inş. bugün aynı sorunl karşılaşmam.

hay allah size de çok geçmiş olsun tülaycım. kolaylıkla sağlıkla atlatır inşallah ameliyatı. ben de safra kesesi mi acaba diyordum apandisit gibi demiş ultrasondalar şimdi inşallah hiçbiri değildir diye dua ediyorum.
inş. canım bişi çıkmaz
ikinize de geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek olmaz olursada hemen iyileşsinler inşallah allah beterinden korusun ikisi de küçük operasyon ama tabi bıçak var ucunda benim de alınmıştı apendistim yanlışlıkla

saol canım

çok geçmiş olsun canım.. son durumdan haber ver bize..

aa sizede geçmiş olsun bebekler anneler derken sıra babalaramı geldi..

ah melike aynen yesinde nası yerse yesin.. benimki tuhaf huylar geliştirdi.. sevmediği bişey verirsem saaatlerce ağzında tutuyo.. yada ağzına almasıyla tükürmesi bir ooluyor.. iyice hiçbişey yemez oldu.. meme meme de artık hiç sütüm yokmuş gibi hissediyorum ben.. geçen sıktım bişeyde gelmedi.. neyi emiyo anlamadım..
hepsinde aynı sıkıntı varsa ozaman normaldir ne diyim tek avuntum bu şimdilik sibelcim. ama çok üzülüo insan. o yemeyince bende yemedim akşam:KK43:

geçmiş olsun tülaycım ve müzeyyencim eşlerinize ya. inş. ameliyatsız bi çare bulurlar gerçi şimdi ki ameliyatlar da çabuk toparlanıyo ama sonuçta bıçak altına yatmak var.
Allah beterinden saklasın. sonuçlarınız iyi çıkarda ameliyata gerek kalmaz belki tekrar geçmiş olsun. Allah kolaylık versin size de...
saol canım teşekkürler

herkeze toptan günaydınnn güzel bir cuma olsun inş.

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. tetkikler sonucu apandisit ve böbrek taşı olduğu tespit edildi. eşim akşam apandisit ameliyatı oldu. iyi ki de olmuş çünkü ucu patlamış. tam zamanında alınmış yani. şu an durumu iyi çok şükür. allah beterinden saklasın bu kadarla kalsın inşallah.

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. tetkikler sonucu apandisit ve böbrek taşı olduğu tespit edildi. eşim akşam apandisit ameliyatı oldu. iyi ki de olmuş çünkü ucu patlamış. tam zamanında alınmış yani. şu an durumu iyi çok şükür. allah beterinden saklasın bu kadarla kalsın inşallah.

çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha göstermesin...

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar. Tetkikler sonucu apandisit ve böbrek taşı olduğu tespit edildi. Eşim akşam apandisit ameliyatı oldu. Iyi ki de olmuş çünkü ucu patlamış. Tam zamanında alınmış yani. şu an durumu iyi çok şükür. Allah beterinden saklasın bu kadarla kalsın inşallah.

geçmiş olsun neyse ki oyalanmamış fazla allah başka dert verrmesin

KIZLAR ŞİMDİ 1.5 YAŞINDA NE AŞI VAR BİLEN VAR MI İNTTEN BAKTIM Boğmaca, Çocuk Felci, Difteri, Hib, Hepatit A, Tetanoz Aşısı VAR DİYE YAZIYOR SİZ NE YAPTIRIYORSUNUZ DR GEÇEN GÜN 2 YAŞINA KADAR YOK DEMİŞTİ AMA O ADAMA HİÇ GÜVENMİYORUM SAĞLIK OCAĞI ARARMI BİLEMİYORUM SON AŞILARI ÇÜNKÜ ÖZELDE YAPTIRDIM

canım çok geçmiş olsun.benimkide 15-20 gündür midesi ağrıyodu. dayanılmaz olunca doktora gitti bugüne ultrason vermişler. safra kesesinde taş çıkmış amliyata alcez demişler. bende şoklardayım

tülaycım çok geçmiş olsun . acil şifalar diliyorumm

müzeyyencim size d çok geçmiş olsun .. hay allah ne oldu öyle birden bire çok şükür ucuz atlatmışsınız . bununla kalsın gelmiş ve geçmiş olsun

KIZLAR ŞİMDİ 1.5 YAŞINDA NE AŞI VAR BİLEN VAR MI İNTTEN BAKTIM Boğmaca, Çocuk Felci, Difteri, Hib, Hepatit A, Tetanoz Aşısı VAR DİYE YAZIYOR SİZ NE YAPTIRIYORSUNUZ DR GEÇEN GÜN 2 YAŞINA KADAR YOK DEMİŞTİ AMA O ADAMA HİÇ GÜVENMİYORUM SAĞLIK OCAĞI ARARMI BİLEMİYORUM SON AŞILARI ÇÜNKÜ ÖZELDE YAPTIRDIM

melikecim selam nasılsın .
benim bildiğim boğmaca, difteri, hib ve çocuk felci pekiştirme dozu var.
bizim hepatit a 2 yaşında yapılacak dr öyle söledi.
aman sakın atlama bu aşılar çok önemli .. bence sağlık ocağına yada güvendiğin başka bi çocuk dr sor

selam herkes nasıl

az sonra çıkacağım .. kısmetse uçağımız yarın sabah 11:30' da .. çıkmadan sizlere de bi alahısmarladık demek istedim ..
inşllah sorunsuz ve güzel bi tatil olur.

hepinizi öpüyorumm. kendinize ve kuzularınıza çok ama çoook iyi bakınnnn

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım tekrar..

valla biz bütün aşılarımızı (özeller hariç) sağlık ocağında yaptırıyoruz bize 1,5 yaş için (aşı karnemize bakıyorum şuan) 28.06 ya gün vermişler olacağı aşı karma dbt yazıyo o da zaten difteri tetanos bomaca karma aşı ama bende dün netten baktım çocuk felci ve hıp de yazıyo.. kafam karıştı gittiğimde sorucam.. ama sizinde olmalı bence.. bi ara sağlık ocağıın sor.. bu aşıdan sonra 2 yaşında var..hepatit a..

selam herkes nasıl

az sonra çıkacağım .. kısmetse uçağımız yarın sabah 11:30' da .. çıkmadan sizlere de bi alahısmarladık demek istedim ..

hadi bakalım iyi tatiller darısı başımıza :)) bol bol eğlenin dinlenin inşallah..

Iyi tatiller canım inşallah süper geçer darısı başımıza büyük olasılıkla patron vermeyecek yıllık izibn ne yapacağım bilemiyorum kafam çok karışık

sağolun ben p.tesi arayıp sorayım bakalım

çıkıyorum 2 gün yokum herkese iyi hafta sonları iyi tatiller öpüyorum hepinizi ve bebikleri

Müzeyyenciğim çok geçmiş olsun eşine Allah beterinden saklasın gerçekten bununla gelmiş geçmiş olsun.

iki tane aşı oldu geçen gün berkay biri 5 li karmanın rapeli diğerinin imini hatılayamadım şimdi. kafam 1 milyon. evde aşı kartı bakıp yazmaya çalışırım inş.
çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha göstermesin...

geçmiş olsun neyse ki oyalanmamış fazla allah başka dert verrmesin

müzeyyencim size d çok geçmiş olsun .. hay allah ne oldu öyle birden bire çok şükür ucuz atlatmışsınız . bununla kalsın gelmiş ve geçmiş olsun

selam herkes nasıl

çok geçmiş olsun canım tekrar..

valla biz bütün aşılarımızı (özeller hariç) sağlık ocağında yaptırıyoruz bize 1,5 yaş için (aşı karnemize bakıyorum şuan) 28.06 ya gün vermişler olacağı aşı karma dbt yazıyo o da zaten difteri tetanos bomaca karma aşı ama bende dün netten baktım çocuk felci ve hıp de yazıyo.. kafam karıştı gittiğimde sorucam.. ama sizinde olmalı bence.. bi ara sağlık ocağıın sor.. bu aşıdan sonra 2 yaşında var..hepatit a..

Müzeyyenciğim çok geçmiş olsun eşine Allah beterinden saklasın gerçekten bununla gelmiş geçmiş olsun.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar. allah kimseyi sevdiklerinin acısıyla sınamasın. çok büyük bir operasyon olmasa da ömrümden ömür gitti sanki. çok şükür bugünümüze.

nevracım size de iyi tatiller canımm. çok eğlenin inşallah isdeğiniz gibi geçsin tatiliniz.
çıkıyorum 2 gün yokum herkese iyi hafta sonları iyi tatiller öpüyorum hepinizi ve bebikleri

iyi tatiller canım. biz de seni öpüyoruz.

bugün hsonu melike de yok kimsecikler olmaz burda ama herkese iyi haftasonları..

ben varım canım. deli gibi çalışıyorum işleri yetiştirmek için.

Muzeyyen tulay gecmis olsun enistelere allah sifa versin melike 5 li karma ve cocuk felci var ve eger dr 2 yasinda degil bu ay yapacaksa hepatit a var bizde bir yaramazlik yok cok sukur yaseminden haber varmi bebis geldimi dunyaya ?!?

X