2009 Aralık Anneleri

Dün komşu uğradı kapıdan üst katta oturan benim kız atladı kucağına bay bay yaptı alayım mı biraz dedi kocası çocuklar evde yokmuş 15-16 senedir üst katta oturuyor alma diyemedim sonra gittim almaya oje sürmüş sinir oldum tırnaklar pembe pembe görünce o hiç birşey demeden o daha çok küçük dedim anladı bozulduğumu eşimde kızdı biz onun çocuklarını alıyor muyuz almasın dedi ama diyemedim alma diye o anda

ben çıkıyorum iyi hafta sonları yasemin artık senle telden görüşürüz tatlım doğum yapınca bir msj atarsın
seçimde inşallah hayırlı uğurlu ve şaibesiz olur
hepinizi ama en çok bebeklerimi öpüyorum portakalıda öpüyorum sen söyle annesi o duyar

Fatma 2 dünür üzerine gelince kaçtın mı yoksaaa

:KK9::KK9::KK9:
Dün komşu uğradı kapıdan üst katta oturan benim kız atladı kucağına bay bay yaptı alayım mı biraz dedi kocası çocuklar evde yokmuş 15-16 senedir üst katta oturuyor alma diyemedim sonra gittim almaya oje sürmüş sinir oldum tırnaklar pembe pembe görünce o hiç birşey demeden o daha çok küçük dedim anladı bozulduğumu eşimde kızdı biz onun çocuklarını alıyor muyuz almasın dedi ama diyemedim alma diye o anda
:KK22: :KK22: :KK22:
aynı şey benimde başıma gelmişti
üst komşu geldi az alayım dedi aynı bende senin gibi yok diyemedim ama içim içimi yedi resmen gelene kadar
tırmaklarınıda boyamamışlardı oğlumun :KK53: :86: :76:

ben çıkıyorum iyi hafta sonları yasemin artık senle telden görüşürüz tatlım doğum yapınca bir msj atarsın
seçimde inşallah hayırlı uğurlu ve şaibesiz olur
hepinizi ama en çok bebeklerimi öpüyorum portakalıda öpüyorum sen söyle annesi o duyar

hemen haber veririm arayıp doğurunca dünürüm
sanırım nişanım geldi biraz önce
hazırlandım ani bişey olursa yola çıkmak için
bişey olmazsa ağrım filan gelmezse yarın oyumu kullanıp doooooğru samsuna gitcem
gelişmeleri haber veririm şekerim

amin inşallah hayırlı olur seçimlerin sonucu
bu arada portakalıma dedim öptüğünü tekmikledi beni :KK53:
herhalde oda seni öptü :KK9:

sen nasıl oldun canım iyi misin

evet nasılsın fatma?
eşin geldimi doktora gittin mi yada ne zaman gitcen bakalım hmmm

Fatma 2 dünür üzerine gelince kaçtın mı yoksaaa

ben gayet ıyıyım kızlarr,,derdım kocış mıydı neydııı:KK9:ama yınede gıtcem doktora hem ne zamndır gozukeyım bı dıye duşunuyodum,,salı gıtcem ınş buraya yazarım...
ayy kaçarmıyım hıçç,,teşekkur ederım ılgınıze arkadaşlar...eşim geldığınden berı gezdırıyor kızmla benı,,3 gunun acısını cıkarıyoruz azrayla:KK1:o yuzden hemen cıkmıştım yane:KK47:

yasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii niaşn mı geldıııııı,,kız ne dıyosun????
yanında kımse var mı??
ben nışanımın gelmesınden 6 saat sonra doğuma gıtmıştımmmmm....ayyy doğurucan mı yoksaaa:KK52::KK52:

yasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii niaşn mı geldıııııı,,kız ne dıyosun????
yanında kımse var mı??
ben nışanımın gelmesınden 6 saat sonra doğuma gıtmıştımmmmm....ayyy doğurucan mı yoksaaa:KK52::KK52:

kocişim burda
ben nişandan sonraki gününgecesi gitmiştim doğuma haktanda
du bakalım nolcak
sancım olursa gitcem hemen

[selam millet ben geldim çok felaket bi tatildi yani tatil bile denemezdi o derece yani hiç bişey anlamadım günlerim hanımı memnun etmekle geçti parktı havuzdu banyoydu derken geldik geri eve döndüüme gayet memnunum. tabi böyle zaman geçirmemizin büyüüük sebebi babaanne dede ve hala üçlüsüyle birlikte olmamızdı. kaynanam yine her zamanki uyuzluklarını triplerini yaptı eşimle girdiler birbirlerine ben hiç müdahil olmadım ama çok gerildim. sanrım zeynepte bu ortamdan etkilendi ki fecii muhalefet oldu sürekli hayır diyo herşeye cinnet hali yani neyse eve dönmek güzelll:)

yasemin ay nasıl heyecanlandım nişanım geldiyi okuyunca ağrısız sancısız pırt diye nasıl olduğunu anlamadan doğurursun inş. portakal hanımı Allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı kesirsiz kusursuz hayırlı bir evlat nasip etsin.bizi habersiz bırakma ....

fatmacım geçmiş olsun sanada sanırım kocan gelince herşey yoluna girmiş ama canım ihmal etme bi görün yine de doktora

aşıları olan bebelere geçmişler olsun bizde 15 inde olcaz bakalım sorunsuz atlatırız inş.

sibel naz nasıl herşeyden korkuyor demişsin ya zeynepte aksine hiç bişeyden korkmuyor sıcak soğuk yüksek ses başka çocukları itip kakma kedilere zulmedercesine sevme istediğini gözüne kestirdiğini çocuksa hop diye elinden alarak büyükse şirinlikle öpücük vererek yada kucağa yanaşarak istedğini elde ediyor.yani çok yüzsüz . diyorum yani bu kız beni rezil de eder vezir de o misal. çok zor zamanlar yaşadığım oluyor bu yüzden herkes aynı anlayışı göstermiyor çünkü bende biraz daha büyüynce yoluna girer umudundayım:)

anaa kimseler gelmemiş.

yasemin uğramamış hayırlı haberlerini alırız inş.

saat itibariyle yeni bir haftaya başlıyoruz herkese iyi haftalar olsun:)

Selam kızlar yasmin ne yaptı acaba ama haber vermediğine göre normal
ampul gene geldi bekliyordum ama açıkçası %50 beklemiyordum hayırlısı olsun kızımla beraber gittik oy atmaya heralde o attı akp ye

günaydın melikecim.. yaseminden haber alırsan yaz hemen emi.. bizde kızımla gittik oy kullanmaya.. aynen bende akp nin alacağını biliyodum ama bukadar büyük bi fark beklemiyodum..

kimsecikler yok ama yine de selam kızlar:) epeydir giremedim foruma ne var ne yok kuzular nasıl? yasemin doğuma mı gitti geçen çarşamba konuştuk 2 hafta var daha diyordu ya hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah sağlıkla kurtulsunlar

kimsecikler yok ama yine de selam kızlar:) epeydir giremedim foruma ne var ne yok kuzular nasıl? yasemin doğuma mı gitti geçen çarşamba konuştuk 2 hafta var daha diyordu ya hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah sağlıkla kurtulsunlar

yok oy kullanıp samsun a gidecekti ama geçen gün nişanım geldi diye yazmış o yüzden merak ettik
sanada selam tatlım senin kuzular nasıl

iyi akşamlar iyi tatiller şekerler
nevrayıda kaöçırdım tüh:26:

canımcım görüşemez olduk .. iyisinizdir inşallah.

aman iyi olun yeter nevracım
gelmeyince kimse aklım herkeste kalıyo bir yaramazlık mı var diye

bitti işlerim çok şükür tembellik yapıyorum tüm gün
tek işim yemek bulaşık ve haktan :KK8:

ah nevra cidden büyüdü keratalar
uyumadı yemedi dişi çıktı hastalandı derken 1buçuk yaşına geldiler
nasıl geçti o kadar zaman ya :KK5:

oooooh tatile gidiyosunuz demek ne güzel
kısmetse nereye ve ne zaman gitceniz?

kısmetse çeşme' ye gideceğiz. ayın 18' de .uçağımız 11:30' da kalkıyo.. bi hafta kalıp 25' de istanbulda olacağız .. inşllah güzel geçer geçen seneden bişey anlamamıştım .. bu seneden umutluyum :KK61:

hımm ebruyla nevra uğramışlar.. yüzünüzü gören cennetlik hanımlar azcık daha sık uğrayın lütfen..

kimse girmiyo gerçi ama bişey sorucam.. naz çok pısırık korkak bi kız oldu.. sebebini anlayamıyorum nasıl davranmam gerektiğini de bilmiyorum.. nerde yanlış yapıyorum onu da bilmiyorum.. mesela bugün bi arkadaşımız geldi kahvaltıya onunda kasım doğumlu kızı var.. kız gelip gidip nazın saçını çekiyo kolunu sıkıyo benim kız hiç kıpırdamadan duruyo öyle ağlıyo.. sonrada geliyo kafasını abcaklarımın arasına sokar bana sarılır.. onlar gidene kadar hiç inmedi.. yani kolun acıyosa bi çek dimi yok..

kapı bile çalsa nereye kaçacağını şaşırıyo.. her sesten korkuyo.. neyapmak lazım acaba??

hep aklımdasınız ama işlerden fırsat buldukça bakıyorum işte sibelcim ..
sibel birlikte bi oyun grubuna mı katılsanız.
çünkü burakta aynı şekilde eve biri gelse hemen bizim kucağımıza geliyo, dibimizden ayrılmıyo. dışarıda da öyle biri sevmesin karşıdan bile sevseler hemen dudak bükülüyoo.. evde sürekli annanesi ile birlikte, akşamlarıda biz gün içinde parka filan gidiyorlar ama ne kadar yeterli .. biraz paylaşmayı öğrensin, başka çocuklarıda görsün diye bend düşüyorum oyun grubu .. tatilden geldikten sonra daha kapsamlı araştıracam ..

Selammmmm ben geldim ama kimseler yooook

Yaseminden haber varmıııı ??

canımcım görüşemez olduk .. iyisinizdir inşallah.

kısmetse çeşme' ye gideceğiz. ayın 18' de .uçağımız 11:30' da kalkıyo.. bi hafta kalıp 25' de istanbulda olacağız .. inşllah güzel geçer geçen seneden bişey anlamamıştım .. bu seneden umutluyum :KK61:

hep aklımdasınız ama işlerden fırsat buldukça bakıyorum işte sibelcim ..
sibel birlikte bi oyun grubuna mı katılsanız.
çünkü burakta aynı şekilde eve biri gelse hemen bizim kucağımıza geliyo, dibimizden ayrılmıyo. dışarıda da öyle biri sevmesin karşıdan bile sevseler hemen dudak bükülüyoo.. evde sürekli annanesi ile birlikte, akşamlarıda biz gün içinde parka filan gidiyorlar ama ne kadar yeterli .. biraz paylaşmayı öğrensin, başka çocuklarıda görsün diye bend düşüyorum oyun grubu .. tatilden geldikten sonra daha kapsamlı araştıracam ..

Selammmmm ben geldim ama kimseler yooook

Yaseminden haber varmıııı ??

ben ekim gibi vermeyi düşünüyorum oyun grubuna.. şimdi yaz bütün gün dışarlardayız zaten..

yagmurlu ve serın bır ıstanbul gununden merhaba... dsarı cıkıcaz kızımla bı durmak bılmedı yagmur ya:KK43: nerdesınız mıllet ya? Yasemındn haber var mı?

SELAM KIZLAR heralde herşey normal gidiyor yoksa yasmin bir haber verirdi en azından msj atardı diye tahmin ediyorum öyle diyordu
burada felaket ghök gürlüyor

herkese selam.. ya cidden ne biçim yaz ya:KK43:( ben geçen sene bu zamanlar ilk tatilimden dönmüştüm..

X