2009 Aralık Anneleri

merhabalar arkadaşlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli siteye.işyerinde yoğun olıyorum evdede toprak izin vermiyor.umarım herkesi iyidir ve herşey yolundadır....

sağolun kızlar.. bu akşam alerjim azmadı ama inanılmaz bir diş ve baş ağrısı mevcut.. :s sanırım artık vücudum iflas ediyo.. bugün azcık uzandım kız uyuyunca önce uyandı tekrar salladım.. sonra yine uzandım bu sefer seçim arabaları!!! hey yarabbim sonra bidaha da uyuyamadım kalktım ev topla vs. ben çoook yorgunum ya aranızda öyle olan varmı.. istiyorumki akşam bi yatayım sabaha kadar hiç uyanmadan uyuyim.. sabah 10 da kalkim.. oturim 1 saat şöle süper bi kahvaltı edim.. kahvemi alıp tv karşısında içeyim.. neyse ufaklıklar birazdaha büyüsün oda olcak inşallah..

eskiden hsonları sabah erkenden kalkar sahilde koşardım.. eskiden olan herşeyi özlemeye başladım ben (

oh çok şükür kurtuldun bugünlükte
güle güle canım allaha emanet ol
kızımı öp emi

sağol canım valla artık sıkıldım buradan ama ne fayda

merhabalar arkadaşlar nasılsınız uzun zaman oldu girmeyeli siteye.işyerinde yoğun olıyorum evdede toprak izin vermiyor.umarım herkesi iyidir ve herşey yolundadır....

dün aklıma geldin nasılsın toprak nasıl

eskiden olan herşeyi özledim heryer toplu yemek ya akşamdan ya sabahtan hazırdı uykusuz yorgun olmuyordum ama o zamanda kızım yoktu

tünaydın kızlar kimsecikler yokmu yahu.. nilgünün ablası nasıl olmuş haberi olan var mı? arayamıyorum ama meraktan ölüyorum..

tünaydın kızlar kimsecikler yokmu yahu.. nilgünün ablası nasıl olmuş haberi olan var mı? arayamıyorum ama meraktan ölüyorum..

aaa sen gelmişsin selam canım ben de merak ediyorum ama arasam mı diye düşünüyorum geçen sefer beni öznurr sanmıştı

selam herkeseeee
gelemiyorum bugün
haktanımla uğraşıyorum sabahtan beri
son aşısını yaptırdık sağlıkocağında bugün
o yüzden çok huysuz kuzum

Kızlar aradım nilgün ü bebekler iyiye gidiyormuş ters bir durum yokmuş ama tabii prematüre ilk kakalarını da yapmışlar sesi gayet iyiydi nilgün ün sevindim
dünür şükür kavuşturana dün eşşime anlattım k.validelerin int. Korkusunu dedik haktan biraz büyüsün söyleyecek

OY OY OY
kimsecikler yok yine herzamanki gibi
melike sen, sibel ve yaseminde olmasa bitti burası yeminle

yasemin geçmiş olsun haktan a canım
öykünün aşısınıda çarşamba yaptırdım
vucut aşıyı unuttuğundan ateş yapıyor keyiflerini kaçırabiliyor
calpol ver cnm
öyküde dün epey kayifsiz ve ara ara gelip giden ateşi vardı
şükür bugün iyi

sizin kuzular nasıl bakalım.
öykücük artık cümle kurmaya epey kelimeleri söylemeye başladı
88 cm boumuz olmuş, 13 kg da ağırlığımız

OY OY OY
kimsecikler yok yine herzamanki gibi
melike sen, sibel ve yaseminde olmasa bitti burası yeminle

yasemin geçmiş olsun haktan a canım
öykünün aşısınıda çarşamba yaptırdım
vucut aşıyı unuttuğundan ateş yapıyor keyiflerini kaçırabiliyor
calpol ver cnm
öyküde dün epey kayifsiz ve ara ara gelip giden ateşi vardı
şükür bugün iyi

sizin kuzular nasıl bakalım.
öykücük artık cümle kurmaya epey kelimeleri söylemeye başladı
88 cm boyumuz olmuş, 13 kg da ağırlığımız

site çift dikiş attı uzun süre uğramadığım için sanırım

Hoşgeldin canım maşallah öykü kuzusuna gelin ara sıra ya bari bir günaydın demeye uğrayın hele her sabah birkaç kişi var okuyorlar sadece giriş yapmadan

Yasmin ben seni atlamışım tatlım damadıma geçmiş olsun kıyamam huysuz paşam benim bize 2 dedi dr aşı için

haklısın cnm ne desen haklısın
kızın nasıl bakalım?

haklısın cnm ne desen haklısın
Kızın nasıl bakalım?

tam gaz kuduruyor hepimizin ki gibi aralık bebeleri yaman çıktı ikinciyi başka ay doğuracağım
bazen diyorum hanım ol kız bebeksin sen kudurma senin kara böcek nasıl

oh ya çok şükür aklım hep onlarda ama bu gibi durumlarda hiç elim telefona gitmaz korkudan çekinmekten
dua edip duruyorum valla onlar için

bilgisayar var haktan alışsın diye,
int. yok deriz o zamanda napalım

sizede çok geçmiş olsun meralim
maşallah kara kuzuma
kocaman oldular artık yaaaa

15 aylıkken su çiçeği olmuştu ama ne olursa olsun aşı işte, rahatsızlık veriyo çocuklara
ateş olmadı ama pek bir mıy mıy paşa efendi
bizim kilomuz 13,600 olmuş ama boyumuz uzamamış 82 cm :26:
kelime dağarcığımız gelişti bizimde epey
söylediklerimizi tekrarlamaya başladı
kızımın gelmesine kalan son 14 gün bu arada

sağol canım dünürümsizde kolayca atlatırsınız inşallah
neye 2 dedi doktor annamadım ama :78::76:

tam gaz kuduruyor hepimizin ki gibi aralık bebeleri yaman çıktı ikinciyi başka ay doğuracağım
bazen diyorum hanım ol kız bebeksin sen kudurma senin kara böcek nasıl

hepsi aynı
bırak kudursunlar
kudurdukça tatlı oluyor bu sıpalar

Kudurmazsa zaten ben kudurtuyorum akşamları boğuşuyoruz çok şeker oldular başladı artık konuşmaya bazen hiç susmuyor babasına ögüüü diyor baba demiyor hiç ama daha tek tük yemek hala yemiyor koca dana memeyle yaşıyor

slmm ben geldimm
herkes nasılll ?

nerlerdesin kız!!!!
kayboldunuz heeee
biz iyiyiz haktan huysuz aşı oldu bugün
ben bol bol oturuyorum az kaldı kızımın gelmesine
seçimden sonra en az 1 ay kadar olamayacağım aranızda
samsunda kalcam bir süre

sen napıyon nasılsın paşamnasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…