2009 Aralık Anneleri

okudum canım,,annemde ıç kulak ıltıhabı olabılır demıştı...o yazılan hareketı şimdi yapmaya kalksam kusarım heralde kı zaten başım fecıı donuyor..ınş yarın ıyı olurumm yada doktora gıttığımde ıyı haberlerle gelırım....eşimde kırk kere aradı her defasında ıyıyım dedım,,gelınce nıye yalan souyledın dıye kızacak ama napıyım,sonçta aklı ııyıce kalacak ışıne konsantre olamıcak

fatmacım öncelikle geçmiş olsun.. kendimize iyi bakmamız ihmal etmememiz lazım.. sen eşin geldiğinde hemen git bence.. artık pıtırcıklar var kendimize daha iyi bakmamız lazım onların bize daha çoook uzun zaman ihtiyaçları olacak..

azraya gelince valla resimlerde fıstık gibi görünüyo.. hep diyoruz ya önemli olan kilosu değil sağlıklı olması.. ama maalesef bende çok takıntılıyım.. sürekil kıza bişey yedirmeye çalışıyorum. yemeyince resmen sinir krizi geçiriyorum.. sanki nolur bi öğün yemezse dimi ama işte manyaklık.. hele bacakları filan çok tombikti ya benimkinin şimdi öyle değil üzülüyorum.. halbuki yani genç kız olduğunda öyle tombik tombikmi olsun isteriz :)) annelik işte.. takma kafana.. fıstık gibiler maşallah..

günaydın kızlar dün akşam aradım nilgün'ü ( beni öznur sandı kapatırken birkaç kez öznur dedi zaten üzgündü diye demedim ben melike diye ) bebekler gayet iyiymiş kendi başlarına nefes alabiliyorlarmış biri 900 biri 800 küsurluydu ablası da gayet iyiymiş bol bol dua edin dedi
akşam eve giderken çikolata aldım mahallede bir sürü çocuk var dağıttım görümcemin oğlu yenge ramazan diye mi dağıtıyorsun dedi arkadaşı hayır akıllım regaip kandili diye dağıtıyor deyince koptum çocuklar çok şeker oluyor yaaa
dün akşam cepten kk ya girdim yazılar bit kadar üye girişi de yaptım ama cevap yazamadım telin şarjı azmış olsun başardım ya yeter

teşekkur ederım sıbelcım,,zaten ınsanın aklına ılk cocugu gelıyo yaa yoksa ben kolay kolay gıtmem doktora,,şimdi en ufak bı rahatsızlığımda korkuyorum hemen gecırmeye calışıyorum,,rabbım bıze saglık sıhhat versın kı cocuklarımızın yanında olabılelım hep...eşim gelır gelmez gıtcem ınş,
canım sen naz ı boyleyken takıyosan azra gıbı olsa napcaktın,,,azra resmen sosıs bacak ıncecık bacakları,,bence de naz cok ıyı durumda ama annelık ışte bızler bu konuda en ıyımız bıle 100 gr alınca sevınıyoruz...azra yemesede kılo almasa tamam da her ogununu bı şekılde yedırıyorum yaramıyor,,babamzı cook memnun durumdan gercı kucucuk cocuga aman aman boyle ıyı kılo almasın zarıf olsun dıyo

ılahı ya bu cocuklar bır alem gercekten..Allah kaabul etsın canım,,inş hemen toparlar bebekler de annede.dualarımızdalar

bende cok şukur bugun daha ıyyım,,cok uzun araalıklarla kısa suruyo donmelerım.cok şukur...rabbımmm herkese saglık sıhhat versın.

aman inşallah bir an önce düzelirsin ama düzelse bile eşin gelince git dr a araştırılsın canım ihmal etme
ben doğumdan önce diyordum iştahı babasına benzesin diye hayır o kız zarif ince olsun diyordu çeke çeke bana çekti yemek yemiyor pazar günü 1 köfte yedi resmen oynadım sevinçten dün hemen yaptım tekrar köfte çeyrek yedi uyuz

Ya kızlar zeynep çok huysuz oldu istemediği olunca çığlık atmaya başlıyor
bir de annemle kardeşimin dediğine göre tüm gün çok sakin sen gelince çok değişiyor diyorlar tüm gün kardeşimle oynuyor kucağına çıkıyor ben gidiyorum sevdirmiyor bile kendini ben varım diye bana naz mı yapıyor huysuzlanıyor bağırıyor

allahım tez zamanda şifa versin hepsine..

daha duuurrr 2 yaş sendromu yaklaşıyo melike bunlar alıştırma turları ben çalışmadığım halde bile beni görünce huyu değişiveriyo hemen sana gayet normal.. nazı sana geçiyo bu cimcimeler öyle herşeyin farkındalarkiii...

geldim ama gitcem hemen naz uyuyo annem gelcek şimdi bende benim iş durumu için bi avukatla görüşmeye gidicem..görüşürüz iyi bakın kendinize..

günaydın kızlar dün yasmin beni aramış k.peder ondaymış bilg. kaldırmışlar yarın da giremem merak etmeyin doğurmadım daha dedi haberiniz olsun

azra hanımdan gelemedım pc ye bır turlu,,,dun cok ıyıydım fakat gece yıne tuttu bı kaç saat surdu,,bugunde daha bışey yok...yarın eşım gelıyo ınşallah...ılk defa 3 gun ayrı kaldık,,gunduzlerıde beraber olduğumuz ıçın cook uzuun geld bu sefer....
sabahta azra kalkmış artık bızım yataktan kendı ınebılıyo,yanımdan ınmış odaları dolaşıyo babaaa babaa dıyee kuzum yaa kızım yok kı baba yarın gelıcek dıyorum halenn arıyodu odaları

tünaydın kızlar inanılmaz bir başağrısı çekiyorum nazda zırt pırt uyanıyo.. kötü bi gün geçiriyorum yani.. (

gece zaten durmadan uyandı.. benim eklem arasında iltihaplanma var bi tür romatizma türü.. gece o azdı.. (emzirdiğim için ilacını içemiyorum) bi yandan kızla uğraş bi yandan ağrı.. zaten alerjim azdı akşam oldumu tamamen tıkanıyo burnum kulağım öyle öyle sabah ettik.. sabah naz kucağımdan inmez binbir güçlük kahvaltıydı giyinmeydi...

abimin kızının anaokulda gösterisi vardı hadi dedim naza değişiklik olsun oraya gittim gitmez olaydım.. dönüşte pusete binmedi bi elimde puset kucağımda naz... kuş görür başından ayrılmaz salıncak görür inmek bilmez kendini yerlere atar öyle öyle geldik eve. zar zor uyuttum şimdi inşallah biraz uyurda ben de az nefes alırım..

cook geçmış olsun sibel geldımı hepsi bırden gelıyo...o uyumuşken sende uyursun inşallah

Slm herkese artik hic vakit ayiramaz oldum mina uyanikken asla izin vermyr uyuyuncada apartopar isler biz iyiyiz cok sukur umarim hersey yolundadir herkeslerde

Sibel canım çok geçmiş olsun tatlım
pelin hoşgeldin ama ben girene kadar gitmişsindir
fatma hadi canım az kaldı kavuş kocişine
Sinirlerim alt üst klasik şeref tatlı gene ekstra iş ve angarya verdi hem de gene yalan senaryolarla

ben geldiiiiiimmmmm
sibel çok geçmiş olsun canım ya(((
inşallah şimdi daha iyisindir

melike allah kabul etsin canım dünürüm inşallah toparlar ikizler kendilerini bir an evvel düzelirler
allahım yardim etsin o minik canlara güç versin sağlık versin
annelerine sabır versin

özletin kendinizi özletin pelin

fatma nasıl oldun geçtimi hiç baş dönmen canım benim
az kaldı eşinin gelmesinede
gelince doooooğru doktora heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…