ya benimkide bi ilginç ama ben alerjik olduğunu düşünüyorum.. burnum bi tıkanıyo tamamen bi açılıyo.. akşamlar ıdaha çok tıkanıyo.. inşallah benide tamamen terk eder. tek derdim naza geçmesin.. sanada geçmiş olsun kısa sürdü iyi iyi..
bahar temizliğine kalkıştım... nazın dolabı bazası benim dolabım bazam bide evde ne var ne yok yıka... gitti haftasonu.. yarın da temizlikçi gelcek camlar tüller kapılar halılar vs. inşallah naz çok huysuzlanmazda biter yarına..
olurmu canım bi dünya masraf alt tarafı bi tuş çıkmış,açıp takıcaklar para bile almazlar.bi alıntı yapamadım gecenin bu saatinde
geçmişler olsun fatmacım bi daha uğramaz inş. hastalıklar
sibel kolay gelsin canım sana da . banada lazım temizlik hevesi az buçuk yapmaya başladım bende tüller kapılar bitti halıları yıkatmam lazım. benim cadı mutfak halısına yağ şişesini boca etti sil sil çıkmadı tabi. yazlıkları çıkarmam lazım dolapları düzenlemem ama ne mümkün zeynepten yapıcaz yavaş yavaş inş. bahar bitmeden:)
benim cadı bu akşam laptopun z ve shift tuşlarını çıkardı nasıl becerdiyse shifti taktık ama z tuşunu takamıyoruz eşim isyanlarda bu akşam rezil bi 4 saat geçirdik .şimdi servis falan derken bi dünya masraf çıkarıcaklar götür bekle almaya git umarım yarın ki denemelerimiz sonuç verir de gerek kalmaz offfff of Allahtan onun yanında yaptı hanım benleyken olsaydı suratından ve sözünden geçilmezdi yani o derece
ebulaşmaz oyleyse naz a ya,,,bahar alerjısı falan herhalde,,gercı baharda gelemedı bıturlu ama:95:
ayy sıbell oyle bı şevk te bana gelsede bı temızlığe kalkışsam,,tek yaptığım sıl supur mutfak duzenle...canım hıçç bışıı ıstemıyooo yaaa,,benımde yakınlarda cağırmam lazım temızlıkçı,,koltuklar ve camlar sılınecek,,halılar yıkamaya gonderılecek,,mutfak dolapları sılınecek...
ayy dur sana soryım sıbell temızlık erbabı bırı olaraktan sen mutfak dolaplarının temızlığınde ne kullanıyosun acabaaa??hangı deterjenııııı kullnsam parmak ızı falan oluyo dolaplar onları cıkarmıyoooo yaaa
bi alıntı yapamadım gecenin bu saatinde
geçmişler olsun fatmacım bi daha uğramaz inş. hastalıklar
sibel kolay gelsin canım sana da . banada lazım temizlik hevesi az buçuk yapmaya başladım bende tüller kapılar bitti halıları yıkatmam lazım. benim cadı mutfak halısına yağ şişesini boca etti sil sil çıkmadı tabi. yazlıkları çıkarmam lazım dolapları düzenlemem ama ne mümkün zeynepten yapıcaz yavaş yavaş inş. bahar bitmeden:)
benim cadı bu akşam laptopun z ve shift tuşlarını çıkardı nasıl becerdiyse shifti taktık ama z tuşunu takamıyoruz eşim isyanlarda bu akşam rezil bi 4 saat geçirdik .şimdi servis falan derken bi dünya masraf çıkarıcaklar götür bekle almaya git umarım yarın ki denemelerimiz sonuç verir de gerek kalmaz offfff of Allahtan onun yanında yaptı hanım benleyken olsaydı suratından ve sözünden geçilmezdi yani o derece
herkese selaaaammmm
samsundaydım bayramdan sonra hep
nasıl herkes?
herkes derken bi ben varım canımherkes terk etti burayı.. siz nasılsınız sen daktan portakal hanım :) tüm hazırlıklar bittimi??
gelir herkes
yani dileğim, gönlümden geçen, umudum bu
çok şey paylaştık burda acı tatlı
hep destek olduk birbirimize
inşallah bitmez bu güzel dostluklar paylaşımlar
çok şükür hepimizde iyiyiz sibelim
bitti ya hazırlıklar
hstane bavulumuda bu hafta tamamladım
haktandan kalan birçok şey olduğu için çok şey almadım
hepsi yepyeni ve kızada erkeğede olurlar
3 yeni takım aldım ama kızıma
çok güzel kız cicileri var mağazalarda
zor tutuyorum kendimi almamak için
siz nasılsınız naz'ım nasıl ?
iş yerinden bir haber var mı?
olurmu canım bi dünya masraf alt tarafı bi tuş çıkmış,açıp takıcaklar para bile almazlar.
benim eşim bilgisayarcı ordan biliyorum[/QUO
eşim servise götürdü adam halletmiş Allahtan yapamasaydı yada kırsaydı toptan tuş takımı değişecekti ondan dediydim benimki de bilgisayarcı ama 4 saat uğraştı takamadı tuşu :)
ya melike nerelerdesin sende mi terk ettin bizi(
gelir herkes
bitti ya hazırlıklar
çok güzel kız cicileri var mağazalarda
zor tutuyorum kendimi almamak için
siz nasılsınız naz'ım nasıl ?
iş yerinden bir haber var mı?
Günaydın meral çok geçmiş olsun
Melike hala yook
Bugün dr.gidicez yine gözü geçmedi hala(herkes nazardan olmuştur diyor),bide akşam bileğinin iç kısmında bi şişlik oluşmuş
sanki arı sokmuş gibi kızarıklıkta var üzeride su toplamış o kolunda künyesi vardı eşim ısrarla
künyesi alarji yaptı diyor, alarji olunca su toplarmıki bugün onuda göstericez inş.bişeyi yoktur
günaydıııııııııııın
fena halde hastayım
dün serumla ayaktaydım
antibiyotik başladık
inş biran önce toparlarım
öycü köpek dişleri ile boğuşuyor
yavrumun eti bembeyaz olmuş
sizde haberler nedir?
Melike hala yook
Bugün dr.gidicez yine gözü geçmedi hala(herkes nazardan olmuştur diyor),bide akşam bileğinin iç kısmında bi şişlik oluşmuş
sanki arı sokmuş gibi kızarıklıkta var üzeride su toplamış o kolunda künyesi vardı eşim ısrarla
künyesi alarji yaptı diyor, alarji olunca su toplarmıki bugün onuda göstericez inş.bişeyi yoktur
ah canım ya çok geçmiş olsun.. biz gözden çok çektiğimiz için iyi bilirim.. şuan hem sağ göz kapağımızın üstü kabarık kırmızı hem zaten gözyaşı kanalımız açılmadı 2. kez ameliyat olcaz.. allahım nazarlardan korusun kuzuları.. acil şifalar versin..
melike facede resimlere yorum yazmış ya girmiş bende dedektif gibi iz sürüyorumbi yaramazlık olmasında..
biz de iyiyiz canım çok şükür.. işyerinden arayan soran yok kendileri bilir valla maaşım yatıyo sonuçta..
melike nete girmedi hiç kaç gündür sanırım çiftliğide duruyo öyle:)
güle güle giysin kuzu cicilerini hayırlısıyla sağ salim bi dünya gelsin inş. annesini zorlamadan pıt diye çıkıversin:)
günaydıııııııııııın
fena halde hastayım
dün serumla ayaktaydım
antibiyotik başladık
inş biran önce toparlarım
öycü köpek dişleri ile boğuşuyor
yavrumun eti bembeyaz olmuş
sizde haberler nedir?
Melike hala yook
çok geçmiş olsun canım.. öycü prensesin dişleri çıkıversin hemencik.. bizde aynı valla naz da dişlerle boğuşuyo.. bende nazla :))
ah canım ya çok geçmiş olsun.. biz gözden çok çektiğimiz için iyi bilirim.. şuan hem sağ göz kapağımızın üstü kabarık kırmızı hem zaten gözyaşı kanalımız açılmadı 2. kez ameliyat olcaz.. allahım nazarlardan korusun kuzuları.. acil şifalar versin..
melike facede resimlere yorum yazmış ya girmiş bende dedektif gibi iz sürüyorumbi yaramazlık olmasında..
Geldim kızlar pazar ve pazartesi giremedim iş yerinde ki bilg arızalıydı beni merak etmeniz çooook hoşuma gitti
Sibel senin fotolara telden yorum yaptım aklım hep sizdeydi o salak hırsız aldı laptopumu evden de giremiyorum
sizi özledim muck muck
gelir herkes
bitti ya hazırlıklar