2009 Aralık Anneleri

siz çok erkenciymişsiniz canım:)
benimkini öğretmiştim dudaktan öpmeyi gelip hemen uzatıyor dudağını öpmek için yanaktan öp diyorum yok ille dudaktan öpüp gidiyor tarifi anlatılmaz bi duygu

benimkini öğretmiştim dudaktan öpmeyi gelip hemen uzatıyor dudağını öpmek için yanaktan öp diyorum yok ille dudaktan öpüp gidiyor tarifi anlatılmaz bi duygu

yok benim ki sadece dudaklarını değdiriyor yanağıma öpme o şekilde yerim ben dudaktan öpen böceği

selammm ben geldimm.. nasılsınızzz
biz iyiyiz çok şükür . dün tatil olunca gelmek zor oldu ama çok şükür yarında tatil.

dün oğluşla çok güzel eğlendik bütün gün birlikteydik. parka gittik çok sevindi tatlım yaa ..

bizimki de öğrendi. anneciğim öpücük diyorum hemen dudaklarını uzatıyoo :))

çıkayım gideyim urumeline aman aman
son 15 dakikam kaldı offf amma sıkıldım bugün akşam bu ruh haliyle kesin meşeyle kapışırım zaten son günlerde gıcığım ona

iyi hafta sonları şekerler
uğradım kimsecikler yoktu

bebeleride sizleri öpüyoruuuuuuuuum

selammm herkesee
kızımlaa cok fena grıbız yınee yaaa bu kaçıncı,,once azra oluyo sonra bana gecıyoo..babamıza maşallahh ya bı kere bıle ona bulaşmadı,,inadına grıpken gıdıp opuyorum falan ama tık yok ya gıcık oluyorumm hep benım başıma gelıyor yacok şukur kı azranın ateşı yok,sadece tonımerle burnunu acıyorum.bıraz mızmız ama hareketlı yanı ben başımı kaldıramıyorum...
herkes ıyıdır ınş,,su havalar bı gıdıp bı gelmesede bızde kendımıze gelsek artık..eşim bu gece yok yalnızız kızımla,,ıyıkı azra var dıyorum onceden napıyomuşum tek kalınca hıç hatırlamıyorum,,şimdi bıde hastayım ya bende mızmızım bıraz sanırım,,azranın varlığı guç verıyo bana cok şukur

ayyy maşallahh,,azramda benı dudağımdan opuyorr bazen hızını alamıyor yanaklarımı yalıyor kokluyor benı falan,,benden oğrenıyo sanırım,,ben onu nası seveceğimi şaaşırıyorumda:))rabbım bağışlasın hepımızın yavrusunu,,cok başka bı aşk ya,,anneme dun dıyorum telefonda anne sende benı boyle mı sevıyomuşsun yanı dıyee,,başka hıç bırşeyı bu kadar sevemem heralde

geçmiş olsun canım havalardan ya herkes hasta

Allam bu çocuk beni öldürücek az önce sakız verdim 5li 1 tanesini açmıştım kalan paketi eline verdim
oynasın diye sen içinden çıkar 1 tanesini kağıdığını da çıkarmış çiğniyo.salyaları akıyo yutmaya çalışıyo biyandan da ağzını açmaya çalışıyorrum açmıyor zor aldım ağzından :79:

çıkayım gideyim urumeline aman aman
son 15 dakikam kaldı offf amma sıkıldım bugün akşam bu ruh haliyle kesin meşeyle kapışırım zaten son günlerde gıcığım ona

bende benim meşeye gıcığım.. ama benim haklı sebeplerim var.. şu aralar yine çok gergin surat on karış ne söylersem bi art niyet arama bi tersleme naz olmasa bilirim yapacağımıda şimdi bişey söylesem öküz gibi bağrıyo kızın yanında elindekileri fırlatır sağa sola.. bide uzattıkça uzatır.. nazı düşündüğümden he diyip geçiyorum ama son noktalardayım bende..

iyi hafta sonları şekerler
uğradım kimsecikler yoktu

bebeleride sizleri öpüyoruuuuuuuuum

canım sizede iyi haftasonları daha sık uğrayın lütfen öykücük nasıl bizde sizi öptük..

hop erkek anaları neler öğretmişsiniz siz

valla benim kız da öyle öp sev anneyi biraz diyorum iki eliyle yanaklarımdan tutar öper öper öper dudaklarımdan :) ben mest tabi..

çok çok geçmiş olsun canım.. benimde bugün çok fena başım ağrıyo burnumda hafiften akıyo inşallah hasta olmam naz benimle aynı yatakta uyuduğundan ben ne zaman hasta olsam hemen o da oluyo.. allaaahh bunları yazarken hapşırıkta başladı yandık valla..

fatma geçmiş olsun azra ile sana hemen geçer inş.

sibel sende hasta olmazsın inş.

herkese ii hafta sonları ....:)

geçmiş olsun canım havalardan ya herkes hasta
teşekkurler canım ya valla sorma yaz gelemedı bı turlu...korkarım kı geldımı de zor gıdecek bu seferde sıcaklardan kavrulucaz
ay hep aynı versıyon bunlar,,azra da sakız delısı ben koparıp verıyorum bayılıyor cığnemeye
fatma geçmiş olsun azra ile sana hemen geçer inş.

sibel sende hasta olmazsın inş.

herkese ii hafta sonları ....:)

cok saol canım ya kaç kere grıp olduk bu kış sayamadım ..
sıbell malesefff sende yakalanmışsın,,inş çabucak gecer dıcem aama malesef cabuk geçmıyor bu ıllet...alllah beterınden saklasın ne yapalım...

ya benimkide bi ilginç ama ben alerjik olduğunu düşünüyorum.. burnum bi tıkanıyo tamamen bi açılıyo.. akşamlar ıdaha çok tıkanıyo.. inşallah benide tamamen terk eder. tek derdim naza geçmesin.. sanada geçmiş olsun kısa sürdü iyi iyi..

bahar temizliğine kalkıştım... nazın dolabı bazası benim dolabım bazam bide evde ne var ne yok yıka... gitti haftasonu.. yarın da temizlikçi gelcek camlar tüller kapılar halılar vs. inşallah naz çok huysuzlanmazda biter yarına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…