2009 Aralık Anneleri

sabah 7 den beri ayaktayım hanım sayesinde. perdeleri bitirdim şükür benim meşe hala uyuyooooo

canım benim adam meşe olmasa meşe dermiyiz hiç ( ama ben son günlerde çok huysuz olduğumu farkettim demin hep arıza çıkarıyorum evde )

Aman duymasınlar:)
zaman zaman agresif,sinirli olabiliyoruz normal canım bi tek sen değilsin

ben de ben de çalışıyorum dün nasıl geçti doğum gününüz eğlendiniz mi berkay ne yaptı
dün yazmamışım nice yaşlara inşallah

hoşgeldin canım nasıl geçti yaakışıklı aayberkin doğum günü okulda dün berkayla sorun yaşamadınız inş.:)

teşekkür ederiz teyzeleri. çok şükür ki korktuğum gibi olmadı. çok eğlendi ayberk de berkay da. tepki göstermedi hiç kardeşinin gelmesine. hatta sarıldı sarıldı arkadaşlarının arasına aldı berkayı. çok mutluydu oğluşlarımın ikisi de. nice mutlu günlerini görelim yavrularımızın hep birlikte.

ayberkin asıl doğum tarihi 20 mayıs. tadilat nedeniyle annemin evde kendi aramızda kutluycaz artık. neyseki okulda arkadaşlarıyla güzel bir d.günü partisi yaşadı.

doğumgünümüzü kutlayan herkese çook teşekkür ediyorum ayberk adına. sizleri seviyorum eminim tanısalar ayberkle berkay da severler.

bizde hem seni hem kuzularını çooook seviyoruz

bugün çoook uzun bi aradan sonra öğlen uyumuşum nasıl güzel geldi anlatamam.. sabah biraz oturup ağlamıştım sinirlerim bozulmuştu öğlen kız uyuyunca uyuya kalmışım bende iyiki de kalmışım..

İlk günaydın benden olsun.eren bey sabahın 7 sinde beşikte dikilmiş sallanıyor babasını geçirmeye kalktı herhalde:)
şimdi esneyip duruyor gidip biraz daha uyuyalım bari

Ben de geldim günaydınnn benim kız daha erkenci 6.30 da o oynarken ben yere uzandım yanına önce yanıma sokuldu başını yastığa koydu sonra kalktı yüzümü çevirdi tuttu öptü 2 kere içim eridi ne güzel geldi sabah sabah

İlk günaydın benden olsun.eren bey sabahın 7 sinde beşikte dikilmiş sallanıyor babasını geçirmeye kalktı herhalde:)
şimdi esneyip duruyor gidip biraz daha uyuyalım bari

günaydın hanımlar

melike bu yavrular ömre bedeller:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…