- 27 Ağustos 2007
- 1.200
- 3
- 39
aynen aynen katılıyorum:)işte kanıt hatunlar sabah giriyor okuyor bakıyor ne var ne yok bir slm bile vermeden çıkıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen aynen katılıyorum:)işte kanıt hatunlar sabah giriyor okuyor bakıyor ne var ne yok bir slm bile vermeden çıkıyorlar
siz çok erkenciymişsiniz canım:)Ben de geldim günaydınnn benim kız daha erkenci 6.30 da o oynarken ben yere uzandım yanına önce yanıma sokuldu başını yastığa koydu sonra kalktı yüzümü çevirdi tuttu öptü 2 kere içim eridi ne güzel geldi sabah sabah
siz çok erkenciymişsiniz canım:)
benimkini öğretmiştim dudaktan öpmeyi gelip hemen uzatıyor dudağını öpmek için yanaktan öp diyorum yok ille dudaktan öpüp gidiyor tarifi anlatılmaz bi duygu
benimkini öğretmiştim dudaktan öpmeyi gelip hemen uzatıyor dudağını öpmek için yanaktan öp diyorum yok ille dudaktan öpüp gidiyor tarifi anlatılmaz bi duygu
geçmiş olsun canım havalardan ya herkes hastaselammm herkesee
kızımlaa cok fena grıbız yınee yaaa bu kaçıncı,,once azra oluyo sonra bana gecıyoo..babamıza maşallahh ya bı kere bıle ona bulaşmadı,,inadına grıpken gıdıp opuyorum falan ama tık yok ya gıcık oluyorumm hep benım başıma gelıyor yacok şukur kı azranın ateşı yok,sadece tonımerle burnunu acıyorum.bıraz mızmız ama hareketlı yanı ben başımı kaldıramıyorum...
herkes ıyıdır ınş,,su havalar bı gıdıp bı gelmesede bızde kendımıze gelsek artık..eşim bu gece yok yalnızız kızımla,,ıyıkı azra var dıyorum onceden napıyomuşum tek kalınca hıç hatırlamıyorum,,şimdi bıde hastayım ya bende mızmızım bıraz sanırım,,azranın varlığı guç verıyo bana cok şukur
şimdiden öğrensinler canımhop erkek anaları neler öğretmişsiniz siz
çıkayım gideyim urumeline aman aman
son 15 dakikam kaldı offf amma sıkıldım bugün akşam bu ruh haliyle kesin meşeyle kapışırım zaten son günlerde gıcığım ona
iyi hafta sonları şekerler
uğradım kimsecikler yoktu
bebeleride sizleri öpüyoruuuuuuuuum
hop erkek anaları neler öğretmişsiniz siz
selammm herkesee
kızımlaa cok fena grıbız yınee yaaa bu kaçıncı,,once azra oluyo sonra bana gecıyoo..babamıza maşallahh ya bı kere bıle ona bulaşmadı,,inadına grıpken gıdıp opuyorum falan ama tık yok ya gıcık oluyorumm hep benım başıma gelıyor yacok şukur kı azranın ateşı yok,sadece tonımerle burnunu acıyorum.bıraz mızmız ama hareketlı yanı ben başımı kaldıramıyorum...
herkes ıyıdır ınş,,su havalar bı gıdıp bı gelmesede bızde kendımıze gelsek artık..eşim bu gece yok yalnızız kızımla,,ıyıkı azra var dıyorum onceden napıyomuşum tek kalınca hıç hatırlamıyorum,,şimdi bıde hastayım ya bende mızmızım bıraz sanırım,,azranın varlığı guç verıyo bana cok şukur
teşekkurler canım ya valla sorma yaz gelemedı bı turlu...korkarım kı geldımı de zor gıdecek bu seferde sıcaklardan kavrulucazgeçmiş olsun canım havalardan ya herkes hasta
ay hep aynı versıyon bunlar,,azra da sakız delısı ben koparıp verıyorum bayılıyor cığnemeyeAllam bu çocuk beni öldürücek az önce sakız verdim 5li 1 tanesini açmıştım kalan paketi eline verdim
oynasın diye sen içinden çıkar 1 tanesini kağıdığını da çıkarmış çiğniyo.salyaları akıyo yutmaya çalışıyo biyandan da ağzını açmaya çalışıyorrum açmıyor zor aldım ağzından :79:
fatma geçmiş olsun azra ile sana hemen geçer inş.
sibel sende hasta olmazsın inş.
herkese ii hafta sonları ....:)
herkese iyi haftasonları..