2009 Aralık Anneleri

Meralim öykücüğüm eee başka kim vardı tüm hastalara geçmiş olsun aaa valla aklıma gelmiyor benim de boğazlar fena pastil aldım ama kesmiyor inş.hemen geçer diye debeleniyorum adaçayı içeyim 1 adet geçirir o

Yok dünür fırsat buldukça ve int izin verdiği müddetçe girerim ben gerçekten ne zaman gideceksin doğum için

kesin bir gün belirlemedik açıkçası ama ne kadar geç gidersem o kadar iyi benim için
evimde daha rahat ediyom ya
samsunda kayınvalidemde kalcam ordada rahatım tabi ama insanın kendi evi gibisi yok işte :97:
seçimde oyumu kullanayım sonra götür beni dedim eşime ama bakalım zaman ne gösterir

aman dikkat et canımın içi hastalanma
iç ıhlamurunu pastilini ada çayını

canım benim inşallah hop diye doğurursun sancısız ağrısız nur topu gibi bir kızın olur sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah

canım benim inşallah hop diye doğurursun sancısız ağrısız nur topu gibi bir kızın olur sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah

amiiiiiiinnnnn
ah bu dualar içime nasıl su serpiyo bir bilseniz
allah hepinizden razı olsun hep destek oldunuz bana
çok ama çoooook seviyom hepinizi iyiki varsınız
ve inşallah(bir arada olamasakta ) gönüllerimiz hep bir olur

aminnn
biz de seni seviyoruz atom karıncam sende iyi ki varsın

Doktora gittik gözü için damla sayısını çoğalttı merhemi mutlaka sürün dedi
geçmezse operasyonla halledicez dedi ki inş.ozamana kadar geçer..
eli içinde dr.alerji olmuş dedi neden olabileceği şeyleri söyledi ama onların hiç biri değildi.
künyesi yapmış öyle merhem verdi oda inş. en kısa sürede geçer.
ama gözü için arpacık hep tekrarlayan bişey dedi bünyesi yapıyormuş

ay melikemmm bidaha gitme sen de gidince çok ıssız oldu buralar

nerdesin bigee yaaaa.. sensiz hiç tadı kalmadı ama buraların ( umut paşa nasıl bari onu yazsaydın..

aman dikkat et havalar pek bi garip geçmiş olsun..

artık yakalayamıyorum kimseyi.ben hep yanlış zamanlarda geliyorum galiba

yok canım kimseyi yakalayamamak değil kimse yok artık giren 1-2 kişi kaldık.. maalesef burası da öteki topiclere döndü.. ben hiç ayrılmayız sanmıştım

cok geçmiş olsun meral...ınş bı an once toparlarsınn,,oyku kuzusuda rahatlar ınş dışlerr cook zorr yaa mınıkler ıcınn,,bı okadar da bızım ıcınn gercı..
sızede cok gecmış olsun canım yaa,,Allahım korusun kotu gozlerdenn

ayy yasıı benımde hep aklımdasın ınan,,hatta etrafımdakılerede yerı gelıdıkçe soylıuyorum dua ıstıyorum,,ınş kolayca dogurup sağlıkla kucağına alırsın hemen pembelerı gıydırırsınnnnnnayy kızıııı mı olucakmışş yasmınınnnnnnnnnn,,ne tatlı olur o varyaaaa maşallah maşallahh yarabbım bı guzellık daha gelıyo evınızee

bugun anneciğimm geldııııııı,,,ben cok mutluyum tabıkıde ama azra benden daha mutlu oldu sanrımmm...saatlerce oyun oynadılar ananeyle,,yenı oyuncaklar getırmış annem,,nası guzel oynadılar,,annemın her hareketıne kahkalarla guldu azra,,hatta coğu zaman yalancıktan gulıuyo ama kendını nası zorluyo gulmek ıcın,,sanırıım mutlu olduğunu bellı etmek ıstedı bu yolla...ayy ne rahat oluyo ya dıbımde dolaşan olamyınca bende gırdım mutfağa annecığıme kek yaptım avcı boregı yaptım kısır yaptım..ozlemışım bışıler hazırlamayı zaten boyle rahat rahat....

yarında erkenden halı yıkama fırmasından gelcekler koltukları yıkıcaklarmıi bıde butun halıları alıp gıdecekelr...eşim ayarlamış,,cok ıyı oldu valla,,bende emızlıkçı çağırıp camları ve mutfak dolaplarını sıldırıcem,,mıs gıbınn olucaz ınş...

ayy ne cok yazmışımmm,,,herkesıı opuyorum..
ha bıde nılgunden haberınızvarmı hıç gelmıyor buraya?

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım nazar değdi o güzel gözlerine inşallah hemen düzelir ki arpacık kolayca düzelen birşey annem ve kardeşimde çok çıkardı ben de küçükken bende çıkmıyor diye kıskanırdım

valla ben de öyle sanıyordum birkaç fire veririz ama diyordum asıl ayrılmaz dediklerim bile gitti bari sabahları bir merhaba densin eskiden 2 gün girmeyince arıyorduk neredesin nasılsın diye

boğazım çok fena dün gece tıkandım resmen yutkunamadım nefes alamadım off ki offf uzun zamandır olmamıştım kabus geri döndü

ohhhhhhhhhh sefan olsun tatlım ne güzel azram da memnun olmuş temizlikte bitince annenle temiz temiz mutlu mutlu oturursunuz

inşallah operasyona filan gerek kalmaz geçer merhemle damlayla yaaa((( arpacığı bünye yapıyomuş hıı :26:
hep böyle tekrarlayıp gitcek mi? ne zamana kadar peki? (((
allahım iyilik versin tüm sıkıntıları tekrarlamamak üzere geçsin yakışıklımın inşallah

inş. canım tek isteğimiz bu öyleymiş bakalım bi çaresini bulmaya çalışıcaz
küçükken bendede çok çıkıyordu okutmuştuk ogün bugündür arpacık nedir bilmiyorum.
ama şimdi oğluşta başladı..

gelmesek de görünmesek de dualarımız seninle yasi için rahat olsun tereyağından kıl çeker gibi olacak her şey sonra portakal hanımın fotolarına bakıcaz burdan vay be 2. kez teyse olduk diye

geçmişler olsun selver tez zamanda geçsin bir daha da dönmesin inşallah

nerdesin bigee yaaaa.. sensiz hiç tadı kalmadı ama buraların ( umut paşa nasıl bari onu yazsaydın..

tatlım işlerim de yoğunlaştı zaten biliyorsun eskisi gibi de girmiyordum haklısın daha sık uğramaya çalışcam
umut paşa çok şükür iyi, terible two başlangıcındayız her şeye isyan her şeye itiraz vaziyetinde, hiçbir surette konuşmuyor tek tük kelimeler var o da iki ses falan daha uzun değil yani... 18 ay kontrolünü ve aşıları bekliyoruz işte onun dışında hep aynı teraneler, yedi yemedi, uyudu uyumadı, kudurdu kudurmadı...
buraya yazdığımın haftasında yine yataktan düştü 17 ay korudum 2 hafta arka arkaya düşürdüm çocuğu bin şükür yine sorunsuz atlattık ama endişeliyim halen, çekirge üçüncüde de sıçrar mı bilemediğimden

ayy ne cok yazmışımmm,,,herkesıı opuyorum..
ha bıde nılgunden haberınızvarmı hıç gelmıyor buraya?

fatmacım keyfini sür anacığının da temizliğin de
nilgünde bir sıkıntı yok çok şükür dün uğradı benimle aynı saatlerde ama kimseler olmayınca yazmadan çıktı, sık sık eğitimlere gidiyor vs yoğun o da

boğazım çok fena dün gece tıkandım resmen yutkunamadım nefes alamadım off ki offf uzun zamandır olmamıştım kabus geri döndü

çok geçmiş olsun melikecim dikkat et kendine

canan nerelerde kızlar?

:81::81:
coşturdun kız sabah sabah

ooooh gözün aydın fatmacım
azra sultanında tabi
yerim onun o yalancıktan gülmelerini
inşallah kalır gitmez hemen anneciğinde hasret giderirsiniz biraz

ooooh misler gibi olcan hıııı
bende halıları 3er 3er samsuna götürüp yıkamacıya vereyim diyorum
hayatta gelip almaz halıcılar halıları bu dağ başından para alcak olsalar bile
koltuk kanepedemi yıkıyolar :26:
ayyy ne güzel gelselerdi bende yıkatırdım yaaaaa kıskandım bak şincik
neysem onlarıda başka bir şekilde halletces artık :))))))

BU ARADA HERKEŞLERE GÜNAYDINNNNNNNNNN

oyyyyy o güzel duayı ettiğin ağsını öpem :86::86çok sapıkça geldi bu bea)
hadi inşallah kolayca olur siz yine esirgemeyin dualarınızı emi duble teyzeler:78:

aman allaha emanet kuzular
düşe kalka büyüyecekler tabi ama korkuyo insan be
bide hiç durmadıkları en tehlikeli işlere girdikleri zamanlar bunlar :18:
allah korusun hepsini

cananda nilgünde pelin nevra müzeyyende yok meral hastaymış aldık haberinide diğerlere ne oldu annamadım

sapıklığını yesinler senin
nilgün iyi
pelin de iyi
nevra da iyi
müzeyyen de bildiğim kadarıyla iyiydi en son geçen haftanın sonuna doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…