2009 Aralık Anneleri

sapık hamile yerim seni

anam alıntım yok alıntım yok bige sağol canım geçmiş olsun dileklerin için

eee sibel nerede heralde naz kuzusu uyumadı daha

sibel akbanka gidiyormuş dua edelim iyi haberler alsın diyeceğim benden başka kimse yokki ben dua edem o zaman

sapık hamile yerim seni

anam alıntım yok alıntım yok bige sağol canım geçmiş olsun dileklerin için

eee sibel nerede heralde naz kuzusu uyumadı daha

yi beni yiiiii

tam gezmeye çıkmışlardır ana kız diycektim kiiii bank.gidiyo msjını okudum
hadi hayırlı haberlerle döner iiiiiinşallah!!!!!!!!!!!!!!

selam herkese :)

geliyorum okuyorum çıkıyorum,

bakıcı yada kreş arayışındayım sıkıntılıyım biraz, ondan gayrı herşey yolunda çok şükür...
kayınvalidem gitti, annem ablama transfer olacak,
bu arada ablamın tansiyonu sürekli yüksek çıkıyor, belki hastaneye yatabilir o sebepten annem oraya erkende gidebilir falan filan birsürü şey işte

çağırmışlar mı sonunda bakalım ne diyecekler?
maaşım yatıyor iyi diyordu ama, tabi banka bu çıkışının tarihini izne ayrıldığı günden kabul ederlerse
tazminatıda ona göre öderler

bakalım gelsinde öğrenelim

bak gelmiyonuz dediniz diye geldim
kimsecikler yok

tüh kaçırdım yakalayamadım seni nilgünüm yaaaa
haktanı ascık dışarı çıkarayım dedim geldim şimdi kimsecikler yok
ablana çok çok geçmiş olsun nilgünüm
hamileydi dimi ablan
ne kadarlık oldu?
annenede allah yardımcı olsun heryere yetişmek zor valla
k.validen gitmeseydi keşke ascık daha kalabilseydi ama epeydir orda herhalde
allahım güzel gönlüne göre versinde kuzuma iyi bir bakıcı yada kreş bulasın canım benim

Bben varımablana cok gecmıs olsun.umarım ıyı bır bakıcı bulabılırsın-merhametlı şefkatlı temiz..
nerelerdesin sen kayıp
nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
aynı mıydı aylarımız senle?
ben yarın 36 hafta olcam
oğluşun nasıl
2, kızmı oğlanmıydı senin?
ammada sordum heeee

nerelerdesin sen kayıp
nasılsın nasıl gidiyo hamilelik?
aynı mıydı aylarımız senle?
ben yarın 36 hafta olcam
oğluşun nasıl
2, kızmı oğlanmıydı senin?
ammada sordum heeee

aaaaa ben onu bilmiyorum tek hamiş seni sanıyorum hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nilkün canım çok geçmiş olsun ablana nasıl gidiyor onun hamilelik inşallah sen de istediğin gibi birini bulursun

Ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar kuzularımı öpüyorum

selam bende kimseyi yakalayamadım biz iyiyiz şükür günler geçiyo işte

herksleri öpüyoruzzzzz

sibel ii haberlerle dön inş.

melike geçmiş olsun sanada canım.

nilgün Allah gönlüne göre versin canım.

yasemin kendine dikkat et double:)

bige geçmiş olsun size de artık alıştık bu durumlara ne kadar göz önünden ayırmasakta olacağın önüne geçemiyoruz ...

fatma gözün aydın canım annen için:)

aaa bi gün gelemedim herkes gelmiş tüh kimseyi yakalayamadım olsun siz gelinde..

hemen noolduğunu yazmak istiyorum insan kanaklarından arayıp beni çağırdılar bende sandımki çıkışımı vercekler mutlu mutlu gittim meğer uyarı imzalatmak için çağırmışlar.. ağzıma geleni söyledim kağıdıda vurdum suratlarına çıktım... ben buna imza atacak kadar salağamı benziyorum dedim.. bütün cinlerimi tepeme çıkardılar.. dedim sizi basınada vericem teftişede şikayet edicem mahkemeyede vericem.. dalgamı geçiyosunuz dedim.. süt iznini kullandırma, raporluyken getir çalıştır daah bir sürü şey bide uyarı imzalatmaya kalk utanmadan... neymiş mesailere kalmamışım.. mesai dediği süt iznimde gidip çalışmadığım filan.. neyse uzatmim bi şey olamadı henüz yani..

iyiyiz yaseminim çokşükür bn ayağımı yaktım kaynar su döküldü dizden baş parmağa kadar yandı baya ii şuan yağmurum da diş çıkarıyor işte 6 tane birdeen patlamış iştah sıfır ama sağlığı ii şükür pc bozuldu servi,se yolladık gelmesini bekliyoruz o yüzden yokum uzun zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…