2009 Aralık Anneleri

selver: Anlamış yavru kuş tatlı olduğunu yemeye çalışıyor demekki ya valla şaka bir yana ne yapsak tekrar ediyorlar herşeye dikkat etmemiz gerekiyor artık
eda: çok sevindim canım ne güzel biraz ayrı kalmak hem senin hem onun için iyi oluyordur hep aynı yüz hep aynı yaşam onlarda sıkılıyor şimdi arada anneanne bakıyor değişiklik oluyor
yasemin: Ohhhh ne güzel dinlenmişsin paşam müsade etmiş annesi dinlensin diye ahhh canım ahhh daha taş çatlasın 5 hafta daha dinlen sonra bakalım ne yapacaksın

dün ömrümün yarısı gitti benim kız ağlayamıyor nefessiz kalıyor sonra açılıyor dün akşam dayısıyla oynarken düştü ama vurmadı bir yerini ama canı yandı heralde ağladı ama gene nefes alamadı hafifçe yüzüne üfledim açılmadı mosmor oldu aklım gitti bir çığlık attım zeynep diye sonra ağladı ama ölüyordum az daha yaa ben ne yapacağım bunu ilk doğduğundabn beri ağlarken başta nefessiz kalıyor

selver: Anlamış yavru kuş tatlı olduğunu yemeye çalışıyor demekki ya valla şaka bir yana ne yapsak tekrar ediyorlar herşeye dikkat etmemiz gerekiyor artık
eda: çok sevindim canım ne güzel biraz ayrı kalmak hem senin hem onun için iyi oluyordur hep aynı yüz hep aynı yaşam onlarda sıkılıyor şimdi arada anneanne bakıyor değişiklik oluyor
yasemin: Ohhhh ne güzel dinlenmişsin paşam müsade etmiş annesi dinlensin diye ahhh canım ahhh daha taş çatlasın 5 hafta daha dinlen sonra bakalım ne yapacaksın

dün ömrümün yarısı gitti benim kız ağlayamıyor nefessiz kalıyor sonra açılıyor dün akşam dayısıyla oynarken düştü ama vurmadı bir yerini ama canı yandı heralde ağladı ama gene nefes alamadı hafifçe yüzüne üfledim açılmadı mosmor oldu aklım gitti bir çığlık attım zeynep diye sonra ağladı ama ölüyordum az daha yaa ben ne yapacağım bunu ilk doğduğundabn beri ağlarken başta nefessiz kalıyor
ay çok kötü benimkide aynı oluyor bizimkide akşam oldu hatta burda duymuştum yüzüne üflemeyi belkide sen yazmışsındır o an ömrüm gidiyor çocuğa bişey oldu diye üfleyince hemen düzelmiyor burnunu falan sıkıyorum hafiften hemen başka bir yere götürüyorum açılıyor ozaman.neden oluyor acaba zamanla geçermiki

iyiym canım sağol eren uyurken bende vakit geçiriyorum burda
hasta olduğunda iyice eridi çocuk kilo bile verdi.
eklerim canım en yakın zamanda genelde faceye ekliyorum resmini:)

azıcık hastalansalar hemen süzülüyolar kuzular
sağlık olsun yeterki zayıf tombul önemli değil
çok tombul olmalarıda iyi bişey değil

facemiz yok olmayanlar vardır benim gibi
ekle burayada annesi uygun zamanında görelim yakışıklıyı

vay cadı vay
annesini korkutuyo he
haktanada olmuştu bikere düştüğünde
aklım gitmişti benimde resmen
ömründen ömür gidiyo valla insanın :26:

melike bebeklerde katılma 2 yaşına kadar normalmiş genelde demir eksikliğinden kaynaklanan bir durummuş.

ay çok kötü benimkide aynı oluyor bizimkide akşam oldu hatta burda duymuştum yüzüne üflemeyi belkide sen yazmışsındır o an ömrüm gidiyor çocuğa bişey oldu diye üfleyince hemen düzelmiyor burnunu falan sıkıyorum hafiften hemen başka bir yere götürüyorum açılıyor ozaman.neden oluyor acaba zamanla geçermiki

ben sormuştum bige söylemişti üfle diye ben de kucağımda başka yere götürünce açılıyor ama o arada ben bitiyorum o düzeldiğinde ellerim titremeye başlıyor

azıcık hastalansalar hemen süzülüyolar kuzular
sağlık olsun yeterki zayıf tombul önemli değil
çok tombul olmalarıda iyi bişey değil

facemiz yok olmayanlar vardır benim gibi
ekle burayada annesi uygun zamanında görelim yakışıklıyı
aynen canım yeterki onlara
bişey olmasın büyüdükçe nasıl olsa bu kilolar kalmıcak
biliyorum canım yoktu senin facen benimki kalksın eklemem için kabloyu bulmam lazım
ses yapmıyım diye aramıyorum şuan

aynen canım yeterki onlara
bişey olmasın büyüdükçe nasıl olsa bu kilolar kalmıcak
biliyorum canım yoktu senin facen benimki kalksın eklemem için kabloyu bulmam lazım
ses yapmıyım diye aramıyorum şuan

acele etme kız
uyandırma ereni
ne zaman müsaitsen o zaman ekle canımın içi :KK19:

demiri iyi çıkmıştı ama valla 2 ye razıyım sürekli olmasından korkuyorum

haktanda demir eksikliği var ama 1 kez yaşadık sadece katılma durumunu
çocuktan çocuğa değişiyo demekki bu durum
geçer gider bidaha yaşatmaz hiç kuzum annesine bu korkuları inşallah

anne olmak çoooook zor çoooooooooooooooooook :96:

haktanda demir eksikliği var ama 1 kez yaşadık sadece katılma durumunu
çocuktan çocuğa değişiyo demekki bu durum
geçer gider bidaha yaşatmaz hiç kuzum annesine bu korkuları inşallah

anne olmak çoooook zor çoooooooooooooooooook :96:

çoooooooooooooooooook çooooooooooook hem çok zevkli hem çok zor

valla katılma olayı nazda da var doktora sorduğumuzda öyle olduğunda sakın tepki göstermeyin sonra bilerek yaparmış alışkanlık olurmuş... çaktırmadan üflemek dikkatini dağıtmaya çalışmak başka biyere götürmek vs. işte sakin olmak lazım... naz düşsün çarpsın hemen mosmor oluyo.. hiç sesi çıkmıyo.. nefeste almıyo bide ellerini çırpınıyo gibi yapıyo.. ama ben hiç oralı olmuyo gibi görünüyorum ama içimde ne fırtınalar kopuyo tahmin edersiniz.. sadece bu süre uzarsa panik oluyorum.. ki bizde demir eksikliği var doğru..

valla katılma olayı nazda da var doktora sorduğumuzda öyle olduğunda sakın tepki göstermeyin sonra bilerek yaparmış alışkanlık olurmuş... çaktırmadan üflemek dikkatini dağıtmaya çalışmak başka biyere götürmek vs. Işte sakin olmak lazım... Naz düşsün çarpsın hemen mosmor oluyo.. Hiç sesi çıkmıyo.. Nefeste almıyo bide ellerini çırpınıyo gibi yapıyo.. Ama ben hiç oralı olmuyo gibi görünüyorum ama içimde ne fırtınalar kopuyo tahmin edersiniz.. Sadece bu süre uzarsa panik oluyorum.. Ki bizde demir eksikliği var doğru..

zeynep de panik oluyor suratında korkmuş bir ifade oluyor katılınca zaten o surat beni mahvediyor dün o düzeldi benim nefesim normale dönemedi kaç zaman gene baktırayım demirine ama kan aldırmak ölüm

eklemişsin selver :KK69::KK69::KK69:
maşallah sübhanallah çok ama çok güzel oğlun :KK16::KK16::KK16:
allahım nazarlardan kötü gözlerden korusun :nazar::nazar::nazar:

günaydın hepimizin Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı kutlu olsun En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

X