2009 Aralık Anneleri

kızlar cevaplar için çok sağolun.. ya ben çalışırken kızımın ne güzel bi yemek düzeni vardı her hafta 1 kez balık 3 kez et 3 kez tavuk yiyodu.. 2 günde bir ayrı sebze çorbası içiyodu.. her gün meyvesini düzenli yiyodu.. şimdi abuk subuk bi hal aldık.. sadece didikleyip bırakmayı seviyo.. kendim yicem derdinde.. zaten memeden ayrılmıyo.. vs vs.. kilo bile verdiki o derece yani.. çok üzülüyorum napıcam bilmiyorum..

melike öbür taraf derken?? nerelere takılıyosuunz bakim siz..

bugün kaynatmışsınız maş. ben giremeyipte akşam yazılan okup okuyunca seviniyoırum garip gelebilir ama :)

bugün itibaryle pasta kursuna başladım 1 ay haftada 2 gün 3 er saat valla çok ii geldi ne yalan söyliyim zeynep haricinde başka bişeyle meşgul olmak .zeynep anneme zor anlar yaşatsada korktuğu kadar olmamış annemin:) ben gündüzleri 1 sefer zor uyutuyorum annem 4 saatte 2 kez uyutmuş :) çorbasını içmiş portakal yemiş kürdana batırarak minik minik mama sandalyesinde ve inmek istememiş 1 saat hayretim şaştı ben orda tutabilmek için ne şaklabanlıklar yapıyorum.velhasıl anne mutlu zeynep mutlu bi gün geçirdik:)

sibel sein soruna gelince zeynepte genelde bulamaç yiyo kahvaltıda ama hfta sonları biz beraber kahvaltı ediyoruz artık ne yerse ama peynir çeşitlerinden bi tek çeçil peynir yiyo elinde koparark falan domates yemiyo salatalık yiyo zeytine bayılıyo ceviz ve siyah kuru kayısı yada kuru üzüm yiyo yumurta bulamaç haricinde yemiyo,sucuğa bayılıyo kek krep falan yapıyorum arada onu da canı isterse öğlen çorba akşam üstü yoğurt akşma biz yerken bi iki atıştıryo sadece akşam yemeği yemiyo sonra meyve ve yatmadan muhallebi günü gününe uymuyo tabii ben hepsini hazırlıyorum her gün bazen yiyo bazen yemiyo aralarda yada dışardaysak leblebi ve kraker yiyo oyalanmak için . her türlü abur cubur seviyo cips dondurma patlamış mısır gazlı içecekler çekirdek çikolata ... (ben hiç birini vermiyorum ama başka yerlerde denemişliği var şimdi görünce çıldırıyo) bziimde bi düzenimiz yok yemek adına ama ben değil başkası yedirdğinde ben yokken hiç sorunsuz geçiriyorz öğünleri bütün nazları inatları bize bu veletlerin:)

Son düzenleme:
günaydın herkeseeee
çok uykum var yaaaafffffff(((
haktan huysuzlandı gece
uyanıp uyanıp durdu
o uyuduğu zamanlarda uykuya dalmaya uğraştım tam dalacakken yine baştan

günaydın herkeseeee
haktan huysuzlandı gece
uyanıp uyanıp durdu

günaydıııııınnn

ayy kıyamam sana bi yeri falan mı ağrıyodu acaba haktanın olan sana olmuş yine. o uyuyunca sende uyu dinlen iş güç yapma sakın yasemin dikkat et kendine...

hadi bakayım şikayet ediyim başka bir yer bulmuşlar sanada kesin davet gelmiştir ben sevemedim orayı çünkü kimseyi tanımıyorum buranın tadı başka
evet yemek sorunu sana nazı geçiyor naz hanımın çünkü biliyor sen doyuracaksın sen yokken aç kalacağını anlıyor

günaydın herkeseeee
haktan huysuzlandı gece
uyanıp uyanıp durdu

canım kıyamam ne derdini var ki acaba diştir belki sen de yat dinlen birşey yapma bugün enişte bey öğlen kalanları yesin

tünaydın kızlar...

evet melikecim ben de burayı seviyorum hiçbiyerede gitmem hıh! :)

ah bu veletler.. kasıtları kesinlikle bize.. sabahtan beri varya resmen canıma okudu küçük cadı.. dah aöğlen olmadı benim pilim bitti..

yasemincim sen de bulduğun ilk fırsatta dinlen lütfen.. işte 2. çocuğunda böyle bi dezavantajı var.. ilkinde istediğin zaman dinleniyosun yatıyosun kalkıyosun ama 2. de zor.. gerçi sen atom karıncasın farketmezde beni kasar..

kıymet hadi hayırlı olsun ne güzel herkese değişiklik olur.. zaten bunlar bizimleyken yemiyo durmuyo..

sabahları bizim kahvaltımız şöyle:

2 yemek kaşığı milupanın kahvaltısı + yarım kibrit kutusu peynir + bir tatlı kaşığı pekmez + 1 ceviz + yarım çay kaşığı tereyağ + yarım yumurta + 1 dilim cicibebe ekmeği bunları ıhlamurla karıştırıp yediriyorum.. ama işte artık yemez oldu.. öğlen yarımdan biraz fazla kase çorba.. ikindide daninodun yoğurtlarından 1 tane.. meyve suyu yada meyve ama azzzcık.. akşamda muhallebi.. oda azzcık..

yok valla iyice zıvanadan çıktı bunlar en azından yumurta pekmez ve peynir yiyor ( tabii dediğin gibi yerse ) ben bu sabah krep yaptım hatuna yemedi sabah kahvaltımız bol meme ve 2 zeytin deli olacağım
dün akşam 3 e yakın tavuk kanat yedi ama maşallah meyva seviyor hatta deli oluyor

birazdan çıkıcam okula oğluşumun d.günü kutlamasına gidicem. annemle konuştum az önce. ayberki okula uğurlarken evde kıyamet kopmuş. bir güzel giyinmiş oğluşum kravatlar takmış d.günüm yakışıklı olucam diye özene bezene. sen küçük muzurat git ağbisinin kravatına asıl boz çıkar yetmedi bir de ağzına al köşe bucak kaç vermemek için ıslat her tarafını. ayberk ağlamaktan krize girmiş parçalayacaktı nerdeyse berkayı diyor annem. e haklı tabi. kadıncağız tekrar ütüyle kurutmuş sakinleştirmiş giydirmiş artık. tabi bunları dinlerken ben kırıldım gülmekten ama annemi düşünemiyorum onlarla o halde uğraşırken ne zor hakkını ödeyemem valla. bunlar büyüdükçe daha zor olacak galiba herşey.

he bir de ayberk merdivenlerden inerken avaz avaz bağırıyormuş sen gelmeyeceksin doğumgünüme berkay diye. şimdi götürsem bir dert götürmesem bir dert

AH BU KARDEŞLER YOK MU YAZIK YAVRUMA ANNELERİMİZİN HAkkı ödenmez geçen akşam annemlerde yedik yemeği d.günüm diye benim cadı salata istiyor annem eline kıvırcığı veriyor ağzına sokuyor sonra ufak ufak ağzından çıkarıp yere atıyor baktım annem gülüyor anne biz yapsaydık ne yapardın dedim gülüyor gene dedim yerdik terliği değil mi hiç kurtuluşunuz olmazdı demez mi

he bir de ayberk merdivenlerden inerken avaz avaz bağırıyormuş sen gelmeyeceksin doğumgünüme berkay diye. şimdi götürsem bir dert götürmesem bir dert

unutur orada o eğlencenin içinde bence götür ama fazla yakın ilişkiye girmesinler bence

ay gülsemmi üzülsemmi bilemedim bak sen küçük paşaya.. çok yakışıklı görünce abisini kıskanmıştır belki:)) ahh ahh annelik işte bak.. bizede allah o günleri göstersin..

melikecim meme olayını hiç sorma resmen artık uçları ağrıyo ya sızlıyo.. kahvaltımızı bitiriyoruz tabağı mutfuağa koyp geliyorum başlıyo memeeee...!!!!

yakışıklı ayberkin doğum günü kutlu olsun müzeyyencim Allah kolaylıklar versin sana ve daha çooookk annene . onların hakkını asla ödeyemeyiz valla. bizi büyüttükleri yetmezmiş gibi bi de bizim bebeleri büyütüyolar :)

bi odanın perdesini yıkıyım dedim yıkamaz olaydım merdiveni koydum asıyım derken zeyneple beraber tepetaklak düşüyoduk tabii hanımın zirve merakından oluyoo herşey Allahım sabır ver bize çooook:)

bi odanın perdesini yıkıyım dedim yıkamaz olaydım merdiveni koydum asıyım derken zeyneple beraber tepetaklak düşüyoduk tabii hanımın zirve merakından oluyoo herşey allahım sabır ver bize çooook:)

aman aman aman allah korusun canım oldu mu birşey

1 saat uyudu haktan bende yattım uzandım ascık iyi geldi azda olsa kızlar sağolun hepinizde

ayberkim yakışıklı olmuşta berkayım kıskanmış mı abisini
yerim onları yaaaaa
allahım yavrularımıza uzuuuuuuun ömürler versin çok ama çok tatlılar

kıymet geçmiş olsun canım yaaa allah korumuş
nerde bir aksiyon tehlike orda bizim veletler
allaha emanet hepsi

yasemin ve melike selamlar herkeste ayrı bir dert var:)
benimki uyuyor 1 saattir uyuturken gördüm elini ısırmış bikaç halka oluşmuş baya hemde hala izi duruyor
çocuk benden gördü kesin sabah severken ısırmıştım azıcık oda bişi sanıp yaptı herhalde

pasta kursuna başlamışsın nekadar güzel hem senin için değişiklik olur iyi gelir.
bikaç yıl önce bende gitmiştim kurslara insan bişeyler öğreniyor.bende çok istiyorum yine gitmek ama
oğluşu bırakabileceğim kimsem yok burda

sanada selam selvercim
nasılsın paşam nasıl?
kendi ballarını yiyodur kerata ondan ısırmıştır elini:))))
aman ısırılmayacak gibide değilki yakışıklılığa baksana avatarda
bi yeni hallerini eklemedin heee sende

iyiym canım sağol eren uyurken bende vakit geçiriyorum burda
hasta olduğunda iyice eridi çocuk kilo bile verdi.
eklerim canım en yakın zamanda genelde faceye ekliyorum resmini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…