Buradaki mothercare de baby björn kangrular 169 liradan 100 e düşmüş. Tommy lerde 100 den 70 e. Baby björne iyi diyorlar ama ben de bilemiyorum birkaç ay kullanılacak bir şeye o kadar para vermeye değer mi? Oğlan kullanır mı bir de sevmezse bizim beşiğin akibetine uğrar diye de korkuyorum. Ben karar verene kadar zaten kanguru yaşı da geçer büyük ihtimal zaten.kafamçokkarıştıebrucum bende kanguru konusunda çok gidip geldim...o dandik olanalardan almak istemiyorum mothercaredekilerde 150 civarı...sen alırsan bi bilgi verirsin burdan
ben onun zara montunuda onu da yerim....bencede yapma seneye alışverişini hiç belli olmaz...ben max.1 ay ertesini alıyorum çünkü kızımda hiç bi zaman yaşını giymedi...kaydirigubbakcemile2
Buradaki mothercare de baby björn kangrular 169 liradan 100 e düşmüş. Tommy lerde 100 den 70 e. Baby björne iyi diyorlar ama ben de bilemiyorum birkaç ay kullanılacak bir şeye o kadar para vermeye değer mi? Oğlan kullanır mı bir de sevmezse bizim beşiğin akibetine uğrar diye de korkuyorum. Ben karar verene kadar zaten kanguru yaşı da geçer büyük ihtimal zaten.kafamçokkarıştı
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin minik kızına.yarın yıne kakalı bezlerını goturecek esım doktora onlarada bakacak
hıcbır fark yoksa malesef ılaca baslayacak cok canım sıkıldı
cok tehlıkelı bıseymı anlamadıgım agızdan alınan bır enfeksıyon sebebı olur dedı
ama sadece anne sutu alıyor
Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin minik kızına.
Yıkadığın suyu kaynatıyor musun? Eğer kaynatmıyorsan yıkanırken yutabiliyor suyu ve o da enfeksiyona sebep olabiliyormuş.
Allah kabul etsin Nazancım...fotolar şahane....bayıldım...
Acaba gazı mı var Pelin?geçmiş olsun Allah şifa versin biranönce
şu psikolojide zor ama sabır baska çaren yok eşin için kendın için bebişin için sabır
rota ewt cnm ama bilemedım şimdi kuşkuya düştüm 4.gun kakasını yapmadı acaba o mu yoksa asımı karın agrısı yapan aşıda ishal aşısı ya anlayamadım şimdi aglayarak uyudu uyunır bırazdan yıne karın agrısıyla
burcu çok sagol cnm bıraz geç oldu okumam keşke önce okusaydım hepsini denedım malesef keşke denemeseydım oldum çözum degilmiş diye neyse artık yarın doktorunu arıycam cep nosuda var ama bekleyeyım dıyorum sabahı boktan bir mevzuu sonuçta :)
Acaba gazı mı var Pelin?
Mesela bizimkinin gaz problemi bayağı bir azalmıştı, üç gündür falan çatlıyor gazdan yine.
Rota aşısı biraz ishal yapabilir diye okumuştum bir yerlerde.
Kaka yapmaması da tabii rahatsız ediyordur.
Allah şifa versin canım ya acıı çekmesin artık yavrucuklar.
Burcuuummm büyümüş mü Aryam sen de hele =)
bu arada kaçırdım sanırsam olayları ne kaynanasıdır yahu bu?
hadi ya şimdiden Allah kavuştursun dıyelımiyiyim be yavrum.. annem pazar dönecek. bi kendine gelsin gitsin de içi açılsın. döner mi dönmez bilmiyorum şimdilik. alışmıştım da uyyyyy ne edeceğuumm şincik benn!!!!
teyzeleri kızımın resmini koydum
pelincim arkadas olursun sanırım benımle
Slm teyzeleri oğlumun mevlüdünü yaptık bugün foto ekledim az önce şimdi hemen gitmem gerek dönmeye çalışacam öptüm sizleri
(burcu sen ustune alınma)
baslatma burcuna face yok dıye aryayı göremycekmıyım koy çabuk kızımın bir resmını görsun teyzesıkaydirigubbakcemile
gazı aksıne çok çıkarıyor alttan ama kaka yapamadı yaww şimdi tekrar sızdı
amin cnm sagol canberkede geçmiş olsun şu pis gazlar bıraksın artık canberkı yaa
bernaaa arya çok değişmiş aynı sen canım yaaa maşallah 41 kreiyiyim be yavrum.. annem pazar dönecek. bi kendine gelsin gitsin de içi açılsın. döner mi dönmez bilmiyorum şimdilik. alışmıştım da uyyyyy ne edeceğuumm şincik benn!!!!
canım kafaya takma allah muhafaza sütün etkiler hee de geç gitsin,sakın sen kafaya takma eşinle konuş o halletsin olmadı:teselli:yok cnm bebeğem kaynanama benzemio babaya benzio ama baba kaynananya:roflolffff saçmaladım ben yaa ama bn be nzetmiom ona bebeğimi allah korusun bebeğim bana benzesin ve sağlıklı olsun inş hehe bende çook küçüğüm ya ona görede ezmeye çalışıolar akılları sıra herhaldesempatiksalakcinni
canım nazancım allah kabul etsin cnım....Slm teyzeleri oğlumun mevlüdünü yaptık bugün foto ekledim az önce şimdi hemen gitmem gerek dönmeye çalışacam öptüm sizleri
canım senin kuzunu ve tüm kuzularımızı rabiim korusun ve esirgesin..tesekkur ederım arkadasım hayır kaynatmıyordum ama bundan sonra kaynatıcam
doktorada sordum hersey olabılır sundan dıyemeyız dedı
ben yınede tedbırımı alıcam artık allahım korusun
ANNE KIMDIR / NEDIR?
ANNE, dunyada karsilik beklemeden borek yapan tek insandir ....
karsiliksiz sevginin ete kemige burunmus halidir !
ne kadar uzsen de 10 dakka sonra seni affeden zarif bir turdur,
yarasin diye muhallebinin icine ciger katarak cocuguna yediren manyaklik derecesinde yaraticidir, dali'dir,
yemek yemeyen cocugun dikkatini cekmek icin elindeki tencere ve tavalarla maymunluk yapabilen kisidir,
kafayi cocuklariyla bozmus, gobek bagi kopsa da yurek bagi asla kopmayan, sevgi dolu fedakar insan disisidir
bulasik, utu, vb yaparkene bile automatik olarak cene calan, kendi kendine konusan, anne ne diyon dediginizde
"sen kendi isine bak, bi de senle ugrasmayayim" seklinde asortik cevaplar verendir,
ulen eve bi saat gec gelsek vir vir vir seklinde kari dirdiri denen mereti erkeklere daha kucukten belletendir,
yemek uzmani, duzen insani, bilgili, kulturlu - her seyi bilen sahsiyetdir,
yavrularini yol tarafindan degil, kaldirim tarafindan yurutendir,
dizi dizi incidir lakin gerektiginde laf sokma dalinda da birinci olan oh bebektir,
sevgiliden ayrilma haberi verildiginde, "amaaan bosver ben sana daha guzelini bulurum" diyebilen komik bir karakterdir.
"oglum aradim yoktun. ben de mesaj atayim dedim sana . gelince ara beni emi aslan evladim.
kara borulcem benim optum annen" seklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi israrla reddeden, kabullenemeyen, kafasina gore yorumlayan bilisim dusmanidir,
ama .. ama dunyanin en guzel kucagina sahip, en guzel kokan, harikulade bir varliktir
olmadik yerlerde "iyi ki dogurmusum ulen seni!" diyen ve benim hatirima benimle freddy mercury dinleyen bir sabir agacidir,
evlatlarini asla ayirmayan, ayni zamanda birbirinden koruyan guc abidesidir
evde biryere uzandiginiz an orada temizlik yapacagi tutan,
temizlik konusunda kayisi kopardigindan temizlikci gelecek diye evi temizleyen balans ayari kacmis temizlik kaynagidir,
mutfakta yasayan, evde herkesi idare eden bi tur canlidir,
iyiligin, merhametin, acaaip bir sefkatin, sadakatin, sevginin guclerini birlestirdigi sonsuz bakiredir !!
oglunun damat - kizinin gelin oldugunu gorunce,
cocugu mezun olunca,
cocugu gol atinca,
cocugu hasta olunca,
cocugu askere gidince,
asmali kabagi seyredince,
dolar yukselince velhasil buna benzer bissuru seye aglayabilen,
bu mesaji okurken duygulanip - gozleri dolabilen, aglamaya meyilli bir yapisi olan duygu pinaridir,
son kiiii uc dort;
uzakta dursa da yakin hissedilen,
cani hep istenen, asla vazgecilmeyen,
dizinin dibinde olmak istenen,
evlatlarin varligini varligina armagan edebilecegi,
islak - kuru ama heeeep duygulu open tek kadin modelidir !
en onemlisi; kici basi oynamayan tek kadin modelidir!
meraba pelincim nasılsın canım
bak canım aynı sorun bizde de var hemde yaklaşık bi aydan beri...
her bezi dualarla acıyorum kaka yapmış olsun diye
doktorumuz bekleyin bi 4 ayınız bitsin diyor
kızım asla kabız değil,yardımla yapıyor hep,nette de o kadar cok araştırdım ki kafama o kadar cok takıyorum ki burcu bilir dün gece 2 ye kadar bu boktan muhabbbeti yaptık
umarım kızlarımız bi an evvel normale döner,oluşumları en güzel şekilde tamamlanır...
öncelkle rahat ol ben adanın 1 hafta kakasını görmediğim oluyor offf offff
analık zor zanaat:teselli:
ay seray çok sagol biraz olsun rahatladım
adanında mına gıbı karnı agrıyıp huysuzlaşıyormu birde artık oynamayayım yanı zeytınyagı fıtıl bilmemne ugrasmayayım dedım kendıme sende ugrasmayı kestınmı
zor zanaat valla birinin kakasınla ugrasacagım yapmıyor dıye bu kadar dertlenecegım yapınca sevınecegım aklıma gelmezdı :)