2009 Aralık Anneleri

:dance:hoşgeldin fundacımm nerelerdesin yaaa çok özledim valla seni msndede yoksun

Memnun kaldim bende

Bizde de yakin boyle bi haykirma .

bizde yaptık bu kavgayı pazar günü iyice sinirlerim bzuldu benim artık çok yoruyo zeynep bütün gün hep kucağımda ve sürekli ağlıyo ne yapsan susmuyo gece 1 e kadar sürekli böyle canmı dayanır buna bide evde yardımcı biri olmayıca zor yani.. darısı başınıza burcucum:)))

yarın yıne kakalı bezlerını goturecek esım doktora onlarada bakacak
hıcbır fark yoksa malesef ılaca baslayacak cok canım sıkıldı
cok tehlıkelı bıseymı anlamadıgım agızdan alınan bır enfeksıyon sebebı olur dedı
ama sadece anne sutu alıyor

geçmiş olsun Allah şifa versin biranönce

slm kızlar ya ne gzel sizler yazıyosunuz bebişlerinizle başbaşasınız ben doum yapalı 40gün oldu ama hala kayınvalidem gitmedi 2aydır burda halbuki ben doum yaptıımdan beri hiç yatmadm her işi ben yapıyorrum ama o anca oturuyo dağıtıyo ne yapıo anlamaım herşeyede karışıp laf sokması yokmu beni delirtiyo çocuuma ne yapsam suç ofof delirmek üzereyim sabrım kalmadı eşime karşı bile soğuyorum bu yüzden sebebsiz yere kavga ediyorum yardım edin:çok üzgünüm:
şu psikolojide zor ama sabır baska çaren yok eşin için kendın için bebişin için sabır

Pelin canım geçmiş olsun. Rota aşısı değil miydi Minaya yaptırdığın?
O da mı bozdu düzeni?
rota ewt cnm ama bilemedım şimdi kuşkuya düştüm 4.gun kakasını yapmadı acaba o mu yoksa asımı karın agrısı yapan aşıda ishal aşısı ya anlayamadım şimdi aglayarak uyudu uyunır bırazdan yıne karın agrısıyla :KK43:

Bebeklerde geciken kaka problemi pelin şuna bi baksana belki işine yarar...

burcu çok sagol cnm bıraz geç oldu okumam keşke önce okusaydım hepsini denedım malesef keşke denemeseydım oldum çözum degilmiş diye neyse artık yarın doktorunu arıycam cep nosuda var ama bekleyeyım dıyorum sabahı boktan bir mevzuu sonuçta :)

:hooray:

küçük sepet bütün gündüz max.5 dklık uykularla yine kendi rekorunu kırdı...hem de calpol içiyo sabah akşam...

:hooray:
Guinness'e girmeye az kalmış :) sanada sabır dılıyorum

19 yaşındayım cnm ismim mehtap senin isim bende bilmiyorum:sm_confused:
akannehir çok kuçukmuşsun yaww sen

bizde yaptık bu kavgayı pazar günü iyice sinirlerim bzuldu benim artık çok yoruyo zeynep bütün gün hep kucağımda ve sürekli ağlıyo ne yapsan susmuyo gece 1 e kadar sürekli böyle canmı dayanır buna bide evde yardımcı biri olmayıca zor yani.. darısı başınıza burcucum:)))

:nazar:sırayla dökulecegız sanırım

iyiyim be yavrum.. annem pazar dönecek. bi kendine gelsin gitsin de içi açılsın. döner mi dönmez bilmiyorum şimdilik. alışmıştım da uyyyyy ne edeceğuumm şincik benn!!!!

Burcuuummm büyümüş mü Aryam sen de hele =)

bu arada kaçırdım sanırsam olayları ne kaynanasıdır yahu bu?

ulan kavgada denmez beben kaynanaya benzıyor dıye :roflol::roflol::roflol:
kız 19 tabi genç olur kaynanada

yok cnm bebeğem kaynanama benzemio babaya benzio ama baba kaynananya:roflol:eek:ffff saçmaladım ben yaa ama bn benzetmiom ona bebeğimi allah korusun bebeğim bana benzesin ve sağlıklı olsun inş hehe bende çook küçüğüm ya ona görede ezmeye çalışıolar akılları sıra herhaldesempatiksalakcinni

yawww pelin dermiyim öle şey :))) mehtap kocası annesine benziyo diorummmm....bilmiyorumkismile

ayyy kızlar arya çok büyümüş bir balllıki faceden gördüm bi de video koymuş anası :)))) MAŞALLAH kuzuyaaaa....:nazar::nazar::nazar:

Slm teyzeleri oğlumun mevlüdünü yaptık bugün foto ekledim az önce şimdi hemen gitmem gerek dönmeye çalışacam öptüm sizleri

X