bu arada resimden melek olduu nasıl anlaşılıo:1shok:
Memnun kaldim bende
Bizde de yakin boyle bi haykirma .
yarın yıne kakalı bezlerını goturecek esım doktora onlarada bakacak
hıcbır fark yoksa malesef ılaca baslayacak cok canım sıkıldı
cok tehlıkelı bıseymı anlamadıgım agızdan alınan bır enfeksıyon sebebı olur dedı
ama sadece anne sutu alıyor
şu psikolojide zor ama sabır baska çaren yok eşin için kendın için bebişin için sabırslm kızlar ya ne gzel sizler yazıyosunuz bebişlerinizle başbaşasınız ben doum yapalı 40gün oldu ama hala kayınvalidem gitmedi 2aydır burda halbuki ben doum yaptıımdan beri hiç yatmadm her işi ben yapıyorrum ama o anca oturuyo dağıtıyo ne yapıo anlamaım herşeyede karışıp laf sokması yokmu beni delirtiyo çocuuma ne yapsam suç ofof delirmek üzereyim sabrım kalmadı eşime karşı bile soğuyorum bu yüzden sebebsiz yere kavga ediyorum yardım edin:çok üzgünüm:
rota ewt cnm ama bilemedım şimdi kuşkuya düştüm 4.gun kakasını yapmadı acaba o mu yoksa asımı karın agrısı yapan aşıda ishal aşısı ya anlayamadım şimdi aglayarak uyudu uyunır bırazdan yıne karın agrısıylaPelin canım geçmiş olsun. Rota aşısı değil miydi Minaya yaptırdığın?
O da mı bozdu düzeni?
Bebeklerde geciken kaka problemi pelin şuna bi baksana belki işine yarar...
Guinness'e girmeye az kalmış :) sanada sabır dılıyorum:hooray:
küçük sepet bütün gündüz max.5 dklık uykularla yine kendi rekorunu kırdı...hem de calpol içiyo sabah akşam...
:hooray:
akannehir çok kuçukmuşsun yaww sen19 yaşındayım cnm ismim mehtap senin isim bende bilmiyorum:sm_confused:
bizde yaptık bu kavgayı pazar günü iyice sinirlerim bzuldu benim artık çok yoruyo zeynep bütün gün hep kucağımda ve sürekli ağlıyo ne yapsan susmuyo gece 1 e kadar sürekli böyle canmı dayanır buna bide evde yardımcı biri olmayıca zor yani.. darısı başınıza burcucum:)))
Allah iyiliğini versin :)))))))
nesi var kadının melek gibi :)))
oğlununda aynısı bu arada....:))))
daha da pek genç :))))
hu huuu
ooo benim hatunlar burdaymışş nasılsınız gaciler?
ulan kavgada denmez beben kaynanaya benzıyor dıye :roflol::roflol::roflol:
kız 19 tabi genç olur kaynanada
mina kalktı gelirim yıne yani inşallah
Slm teyzeleri oğlumun mevlüdünü yaptık bugün foto ekledim az önce şimdi hemen gitmem gerek dönmeye çalışacam öptüm sizleri