- 23 Ağustos 2008
- 820
- 204
canım ben 11 yıldır karşılıklı dairelerde oturuyorum...çok iyi anlıyorum, hepsi aynı köylüsü kentlisi cahili bilgilisi....en bal börek olanı olsa sonuçta kayınvalide((
tesekkur ederım canım dualarımız benım melegımle beraber tum meleklere ıns
o hasta olcagına ben olsam dıyorum hep mafoldumben
Nasil anladilar bagirsaktan oldugunu
ooooooooof of arkadaşlar ne yapcam bilmiyorum yaa inanın deliricem heralde bu gidişle yanımda kalcak zaten hep bölelerdi geldilermi gitmek bilmezler bi kerede kendi ağızlarında biz gidiyoruz dediklerini duymadım ama gelirken pat die haber vermeden bile taaa ankaradan gelirler gitmmeye gelince yok ama anlaşıldı ben eşimle kavga edicem devamlı strese giricem buda en azından ben heralde gi diyene kadar burda tabiii bende ne derim ya salak kafam hepp suus cnm cicim dee:çok üzgünüm:
canim bence sen kendini bukadar uzme sutun kesilir ALLAH korusun bence sen kayinvalde yokmus gibi davran duyma gorme soylesin dursun sen kendi bildigini yap ozaman belki anlar gider bence galiye alma:teselli:
yarın yıne kakalı bezlerını goturecek esım doktora onlarada bakacak
hıcbır fark yoksa malesef ılaca baslayacak cok canım sıkıldı
cok tehlıkelı bıseymı anlamadıgım agızdan alınan bır enfeksıyon sebebı olur dedı
ama sadece anne sutu alıyor
Hiç korkma bizde aynı sorunu yaşadık 3 tane iğne verdi doktor
iğneler bitince tekrar tahlil yaptırdık sonuçlar temiz çıktı
Bizim doktorumuz emzikden,anne memesinden,ağzı açık nefes alırsa ondan bile olur dedi
İnşallah en kısa zamanda iyleşir senin bebişinde çok geçmiş olsun
arkadaşlar minik meleğimin fotolarını ekledim:)
annesi çok güzel MAŞALLAH :)) çokda güzel büyümüş...
sen kaç doğumlusun canım?? (ismini bilmiyorum pardon)
19 yaşındayım cnm ismim mehtap senin isim bende bilmiyorum:sm_confused:
turtayı gülerken yakaladım 2 resmini ekledim
mehtapcım burcu bende...belli fotolardan küçücüksün daha canım benim...opuyorumnanaktan
daha çok gençsin salla gitsin kaynanayı falan...ankara çok soğuk ondan senin yanındadırlar...sevap yapıyorum die düşün...şimdi kafana taktığın üzüldüğün içini yediğin konular ilerde katıyla senden çıkar...o yüzden sallllaaaaaaa kaydirigubbakcemile5
bak cnm yükledim
Allah iyiliğini versin :)))))))
nesi var kadının melek gibi :)))
oğlununda aynısı bu arada....:))))
daha da pek genç :))))