2009 Aralık Anneleri

canım ben 11 yıldır karşılıklı dairelerde oturuyorum...çok iyi anlıyorum, hepsi aynı köylüsü kentlisi cahili bilgilisi....en bal börek olanı olsa sonuçta kayınvalide ((

kesınlıkle katılıyorumm
sempatiksalakcinnivereliniortak

ooooooooof of arkadaşlar ne yapcam bilmiyorum yaa inanın deliricem heralde bu gidişle yanımda kalcak zaten hep bölelerdi geldilermi gitmek bilmezler bi kerede kendi ağızlarında biz gidiyoruz dediklerini duymadım ama gelirken pat die haber vermeden bile taaa ankaradan gelirler gitmmeye gelince yok ama anlaşıldı ben eşimle kavga edicem devamlı strese giricem buda en azından ben heralde gi diyene kadar burda tabiii bende ne derim ya salak kafam hepp suus cnm cicim dee:çok üzgünüm:

yarın yıne kakalı bezlerını goturecek esım doktora onlarada bakacak
hıcbır fark yoksa malesef ılaca baslayacak cok canım sıkıldı
cok tehlıkelı bıseymı anlamadıgım agızdan alınan bır enfeksıyon sebebı olur dedı
ama sadece anne sutu alıyor

canim bence sen kendini bukadar uzme sutun kesilir ALLAH korusun bence sen kayinvalde yokmus gibi davran duyma gorme soylesin dursun sen kendi bildigini yap ozaman belki anlar gider bence galiye alma:teselli:

canim bence sen kendini bukadar uzme sutun kesilir ALLAH korusun bence sen kayinvalde yokmus gibi davran duyma gorme soylesin dursun sen kendi bildigini yap ozaman belki anlar gider bence galiye alma:teselli:

ah cnm bnmde korkum ooo ama ne yapıyım yapamıyorum olmuoo keşke takmasam galeye almasam ama olmuo gece bakmıo o normalde bebeğe gündüzde bkmıo ben bakıyorum ama bznde gece yada sabah bebeğin hafif sesini duyunca kaktıımıda bilio dan die odaya girio ya iice sinir oluorumhiç bizmn kapı çalma adeti yokkkbu kadar olurr:bbo:guclubacismile

Hiç korkma bizde aynı sorunu yaşadık 3 tane iğne verdi doktor
iğneler bitince tekrar tahlil yaptırdık sonuçlar temiz çıktı
Bizim doktorumuz emzikden,anne memesinden,ağzı açık nefes alırsa ondan bile olur dedi
İnşallah en kısa zamanda iyleşir senin bebişinde çok geçmiş olsun

cok tesekkur ederım ıcıme su serptı sözlerın
ıns.bıran once ıyılesır mınık kuzumm
cok mınıkler kuzularımız ınsan kıyamıyorrrr yaaa

:hooray:

küçük sepet bütün gündüz max.5 dklık uykularla yine kendi rekorunu kırdı...hem de calpol içiyo sabah akşam...

:hooray:

19 yaşındayım cnm ismim mehtap senin isim bende bilmiyorum:sm_confused:

mehtapcım burcu bende...belli fotolardan küçücüksün daha canım benim...opuyorumnanaktan

daha çok gençsin salla gitsin kaynanayı falan...ankara çok soğuk ondan senin yanındadırlar...sevap yapıyorum die düşün...şimdi kafana taktığın üzüldüğün içini yediğin konular ilerde katıyla senden çıkar...o yüzden sallllaaaaaaa kaydirigubbakcemile5

inş başarırım cnm bnm ama inan yok insan dayanamıyo düşünüyorum yapmıyım diorum ama olmuo işte anlıyosundur beni umarım tek kaynanam var kaınpederim ankarada geldi gitti yok cnm sende beni üzmemek için öle deme cnm soğuk die falankaydirigubbakcemile3 o burda olmayı sevioo hep öle başka yerlerde kalmayı pek sever karışmayıdaakannehir

Allah iyiliğini versin :)))))))
nesi var kadının melek gibi :)))
oğlununda aynısı bu arada....:))))
daha da pek genç :))))

evet sormaa cnm aynısı eeşim anasına çook benziooo kızımda babasınaaa oo sen onun öle göründüüne bakma cnm evet çok genç ve kendinede çook bakar bu araada yüzüne sürmedii şey kalmaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…