2009 Aralık Anneleri

aruu saat 3 olsun dıyemı beklıyorsun arda hala uyumadımı yıne
pelin canım aynen tahmin etiğin gibi..
ama bu gece dahada geç uyuyablir.. çünkü az önce baya bir derin uykuya daldıç. ama karnı birazdan acıkacak ve ingaaaaaaaaaaaaa diye çığıracak adım bgibi biliyorum uyansın biraz emzirip mama veriyim öyle uyuyorum bahsettim işte biliyosun.. bugün çıldırma noktasına geldim.. eşler le tartışma konusuna gelince bende o raddeye gelip gelip uzaklaşıyorum valla.. umarım olmaz ama olacak gibi gözüküyor bizde de.. artık bakışlarımdan nasıl bir ateş çıktıysa geldi baya bir ilgilendi bugün.. altını açmaya yıkamaya filan çok yardım ediyorda.. gecede kalkıyor hatta bazen ama gün içinde de ihtiyacı oluyor insanın..

kızlar ya ben hep sohbet saatlerini kaçırıyrum:KK43:((
denk gelemiyoruz bir türlü.. bebişleri rahatsız olan canım arkadaşlarım allah biran önce şifa versin inşallah.. tek tek alıntı yapamadım.. kıçımın üstüne bile yarım oturuyorum vallahi.. bugün eşime dedim ben evden kaçmaya karar verdim dedim, acıdı bana o da garibim.. gece 3 de yattı sabah 9 a geliyodu kalktık.. emişme seansları da başladı ve bitmek bilmedi tabi..

pelin ben düzene sokamıyorum.. çünkü arda öyle böyle ağlamıyor yemn ederim resmen pancar turşusunun rengini alıyor suratı gözyaşları şapır şapır akarken katılıyor ve nefessşz kalıyor.. hiç bir şekilde susmuyor.. bu gün dk tuttum tam 24 dk asla susmadı ve ben yine meme vermek zorunda kaldım.. resmen bayılacaktı allah korusun.. emzik başka marka denemeyide düşünmüorum çünkü benimkinin midesi filan bulanmıyor emziği hemen kapıyor ama içinden bişey gelmeyince de sinirleniyor resmen.. sanırım benimkinin huysuzluğunun bir nedeni de hamileyken yaşadığım büyük acı.. babamın hastalık döneminde hergün kan bulmaya çalıştığım ve geciktirdiğimde yaşadığım stres.. ve sonra babamı kaybedişimm.. babamın kırkını okuttuğumuz gün halam denen adi kadının anneme aşağılık bişekilde konuşması ve benim onun üstüne yürüyüp yaka paça kovmam filan. az şeyler yaşamadım hamileliğim süresince.. haliyle bebişim de huzursuz bebek oldu diye düşünüyorum..olabilir..

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Bebeğim sadece anne sütü alıyor ve dün hiç kaka yapmadı. Ben ne yapmalıyımki ona iyi gelsin. Ağızdan sadece anne sütü dışında bir demir ilacı ve d vitamini veriyorum. Muhtemelen demir ilacı beni etkilediği gibi onuda etkiledi ben de kullanıyorum.

bhcg arkadaşım benim kızım da bazen 24saat kakasını yapmadığı oluyor doğduğu andan beri sadece anne sütü aldığı halde. bir sıkıntı olmuyor. bzaen bir öğünde aldığı sütün tamamını yağ yapımı için kullanabiliyormuş vücut. eğer huzursuz değilse müdahalede bulunma derim ben. ama için rahat etmezse zeytinyağı ile makatını saat yönünde ovabilirsin yada karnına ılık su torbası koyup dizlerinin üzerinde karnının üstüne yatırabilirsin canım

bugunn bizim kirkimiz cikiyo aksam babamiz gelsin once ben sonrada kizimi kirklayacaz napalim kimsemiz yok bizde mecbur babamizla yapicaz kayinvaldem suyuna altin yada gumus koyuyomus bide kirkkere doktugu suyu bir suzek gibi yada tulbentten dokuyomus kirk delliginden geciyomus oyle bildigin dualari okuyomussun kirklaniyomussun insallah ALLAH kabul eder

bu gün 2. ay aşılarını yaptırıcaz aranızda yaptıran var mı

ben dün yaptırdım 2.ay aşılarını. bıtane kolundan, 2tane bacagından. çok ağladı mınık kızım ama. önce kolundan yaptı doktor,daha aglaması bıtmeden bacagından, sonra dıger bacagından mafoldumben çok agladı yani. eve geldıkten sonrda çok huysuzluk yaptı, dudagını bukup bukup agladı hep, uykusundan bagırark uyandı, içini çeke çeke agladı yavrum. bugun iyi ama. ates falanda yapmadı.

bugunn bizim kirkimiz cikiyo aksam babamiz gelsin once ben sonrada kizimi kirklayacaz napalim kimsemiz yok bizde mecbur babamizla yapicaz kayinvaldem suyuna altin yada gumus koyuyomus bide kirkkere doktugu suyu bir suzek gibi yada tulbentten dokuyomus kirk delliginden geciyomus oyle bildigin dualari okuyomussun kirklaniyomussun insallah ALLAH kabul eder

Hayırlı olsun canım.Allah kabul etsin, 40 yaşını da kutlamayı nasip etsin inş.opuyorumnanaktan

ben dün yaptırdım 2.ay aşılarını. bıtane kolundan, 2tane bacagından. çok ağladı mınık kızım ama. önce kolundan yaptı doktor,daha aglaması bıtmeden bacagından, sonra dıger bacagından mafoldumben çok agladı yani. eve geldıkten sonrda çok huysuzluk yaptı, dudagını bukup bukup agladı hep, uykusundan bagırark uyandı, içini çeke çeke agladı yavrum. bugun iyi ama. ates falanda yapmadı.

Çok geçmiş olsun.
Biz de 19unda gidecez o gün çağırdılar hiç istemiyorum 19unun gelmesini:sinifsinif:
Bebişlere yapmasalar annelere yapsalar sütle geçse bebişlere aşılar ne güzel olurdueyvahedigeldismile

kızlar alıntı yapamadım bebişlere çok geçmiş olsun keşke aşıları da anneler olsa hastalıklarda annelere gelse bebeişler sadece büyüse :KK43:(((((((((

mehtapcığım boşver sende takma bütün kaynanalar aynı benim kide altımda oturuyor şimdi bebeğe meme veriyorum uyutuyorum rahatsız olmayım diye anahtarla açıp giriyor sinir oluyorum ama ne fayda bende senin gibi sesimi çıkaramıyorum amaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn boşverrrrrr kocişler bize iyi olsunda sen gene eşine söyleniyorsun ben onada annesi için birşey söyleyemiyorum

bu kaynanalardan şikayet eden oğlan anneleri doğru dürüst kaynana olun ona göre gelini kızdırmak üzmek ezmek yok :mymeka:

X