pelin canım aynen tahmin etiğin gibi..aruu saat 3 olsun dıyemı beklıyorsun arda hala uyumadımı yıne
ahhhh ahh marifetten eser kalmadı bizde.. zombi gibiyiz hepimiz.. umarım hepizin herşeyi düzene girerde bizde uğrarız.. :))))http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/344947-guzel-tarifler.html
marifetli hanimlar hadin sizide bekliyoruz
arkadaşlar minik meleğimin fotolarını ekledim:)
bu gün 2. ay aşılarını yaptırıcaz aranızda yaptıran var mı
bugunn bizim kirkimiz cikiyo aksam babamiz gelsin once ben sonrada kizimi kirklayacaz napalim kimsemiz yok bizde mecbur babamizla yapicaz kayinvaldem suyuna altin yada gumus koyuyomus bide kirkkere doktugu suyu bir suzek gibi yada tulbentten dokuyomus kirk delliginden geciyomus oyle bildigin dualari okuyomussun kirklaniyomussun insallah ALLAH kabul eder
ben dün yaptırdım 2.ay aşılarını. bıtane kolundan, 2tane bacagından. çok ağladı mınık kızım ama. önce kolundan yaptı doktor,daha aglaması bıtmeden bacagından, sonra dıger bacagından mafoldumben çok agladı yani. eve geldıkten sonrda çok huysuzluk yaptı, dudagını bukup bukup agladı hep, uykusundan bagırark uyandı, içini çeke çeke agladı yavrum. bugun iyi ama. ates falanda yapmadı.
bu kaynanalardan şikayet eden oğlan anneleri doğru dürüst kaynana olun ona göre gelini kızdırmak üzmek ezmek yok :mymeka:
aaaaaaaah cnm bnm anlamaz onlar aman seslenme dur bide burayı basmasınlareyvahedigeldismile