- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
pelin nasıl oldu mina?? yaptımı yan etki ateş falan???
burcu kuzenimde vardı bu anakucağından 1 yaşına kadar kullandılar hakkaten pratik bişi :)
pelin nasıl oldu mina?? yaptımı yan etki ateş falan???
burcu kuzenimde vardı bu anakucağından 1 yaşına kadar kullandılar hakkaten pratik bişi :)
dun nasıl agladı anlatamam bende babasına çattım ev curcunaydı
ne yapayım 1 saat susmadı bilgisayarda işle ilgili teklıf yazyr insan bir bakar bu çocuk neden aglıyor bu kadın sabahtan beri yorulmuştur der ne varsa içimde döktum
bide ben ilgilenmıyormuyum hiç şu teklıfı yollayayım geliyrdum yanınıza dyor
birara delircem sandım sonra ne oldu ben özur dıledım çok agır gıttıgımı farkettım
Benimki de agzindan burnundan kusuyor reflu dedi doktor . Bi gorun bence
anladım canım ama esım ve annem doktora gıtme konusunda o kadar tavırlıkı sıze anlatamam.burası suan cok soguk kar kıs kıyamet.cocugun bıseyı yok doktora goturuken hasta edıceksın dıyolar sonrada yınede sen bılırsıın dıyolar.sınır oluyorum .ne oldugunu bılsem zaten durup durduk yere doktora goturmem demı ama offf napcammm .kumu ıdrar tahlılı ılemı anladılar?tedavı olarak ne verdıler mınaya
Memnun kaldim bende
Bizde de yakin boyle bi haykirma .
agzından burnundan hıc kusmadı.bır de gece kusmuyor sırf gunduzlerı.artık kıyafet degıstırmekden ve yıkamakdan bır hal oluyorum.ama gece 12-1 gıbı uyuyor.2 saatte bır uyanıyor emıyor kusmuyor yıne uyuyor.gunduz huysuz olan cocukdan gece eser yok sankı sıhırlı degnek degıyor geece yarısındn sonraaaa .esımde aksam ısden gelınce eee bıseyı yokkı cocugun sen abartıyosun dıyorrr sasdım kaldım bende.reflunun tedavısı olarak ne dedı doktorunuz yada neden olurmus
agzından burnundan hıc kusmadı.bır de gece kusmuyor sırf gunduzlerı.artık kıyafet degıstırmekden ve yıkamakdan bır hal oluyorum.ama gece 12-1 gıbı uyuyor.2 saatte bır uyanıyor emıyor kusmuyor yıne uyuyor.gunduz huysuz olan cocukdan gece eser yok sankı sıhırlı degnek degıyor geece yarısındn sonraaaa .esımde aksam ısden gelınce eee bıseyı yokkı cocugun sen abartıyosun dıyorrr sasdım kaldım bende.reflunun tedavısı olarak ne dedı doktorunuz yada neden olurmus
idrarda baktılar antıbıyotıkle geçti ama doktor kusmanın fazlalaşması idrarda bir sorun oldugunun belirtisi dedi emınım orası acayıp sogukturda ama benım eşimde sen çok pimpiriklenıyorsun demıştı kum çıkınca doktor anneler anlar sadece çocuktakı farklılıgı aglamasının kusmasının farkını babalar bilemez demişti bende eşim bak ben anlamıştım dedım hiç unutmam :lepi:
Mide kapakcigi genis olurmus bebeklerin benimkinin cok genis. Gaz cikarmiyor agzindan o da sıkıstırıyor . Mide yanmasi filan oluyor huysuzluk tavan oluyor tabi. Gaz cikmadigindan kola gibi olur dedi doktor. Fiskirircasina kusuyor yani. Gaviscon toz verdi gunde 3 kere kullaniyoruz. 2 aylik olmadan ilacini kullanamiyoruz maalesef
o an esının yuzunu gormek ısterdım nasıl mahcup olmustur kımbılır.erkekler cok garıp yaaa.durduk yere bızde cok meraklıyız sankı cocuklarımızın hasta olmasına.esım pımpırıklenıyor dese yıne ıyı zorla bır hastalık bulacaksın dıyor bana.cok gecmıs olsun mınayada
bebekler hasta olmasın anneler uzulmesınnnturkbayragi
benim ticker neden ilerlemiyor 1 ayda takılı kaldı
ewt ya hiçbirbebek hasta olmasın
mına iyileşti çok şukur geçti kum falan kalmadı
çok kar varmı burcu
Her yer bembeyaz ama simdi gunes cikti. Kar yagarken kahve keyfi yapmayi ozledim
bende çok sigara içmeyı dun o dellenmeden sonra yakacaktım bırtane son anda şeytana ugrasma benle dıyıp vazcaydım
Ya bende icmeyi ozledim . Ya icsek boyle ne bilim onceden sagdigimiz sutu versek olmaz mi
tek elle yazmak baya zor oluyo.cevaplarınız ıcın tsk ederım.fırsat buldukca gelıcem