2009 Aralık Anneleri

saol ebrucum :)

ömerin burnu tıkalı biraz..bir kaç gündür...dolayısıylada günde 8-10 kere öksürüyo...tedbiren calpol verdi...

geçmiş olsun Ömer e Bizimkininde burnu dün gece bayağı tıkandı. Gifrer sıktım bende ama işe yaramadı. Bir yandan gaz bir yandan burun tıkanıklığı saat başı uyandı yavrum. Gaz da azalacağınaartıyor nasıl iş anlamadım.

kızlar,

mothercare e gittim bugün tüm ürünlerde %50 indirim var...aklınızda olsun...fiyatlar çok güzel :KK66:
Ben de bugün dolandım biraz indirimler güzel gerçektende. Niyetim önümüzdeki kış için bir şeyler almaktı ama o zamana bedeni ne olur çok mu büyür az mı büyür bilemedim.
Arkadaşım 16 aylıkoğluna 3 yaş montu alıyormuş ancAK oluyor diyor.
Ben de karar veremedim alırım büyük olur küçük olur giyemez diye bir şey alamadan döndüm. Sadece mont aldım zaradan şimdi giymesi için.

Bir de kanguru almak istiyorum oğlan pusetinde durmuyor çünkü kucak istiyor hep.
Bugün tam alıyordum sonra Canberki de götürüp deneyip almak daha iyi diyedüşündüm.
Belki akşam eşimle gider bakarız.

dun nasıl agladı anlatamam bende babasına çattım ev curcunaydı
ne yapayım 1 saat susmadı bilgisayarda işle ilgili teklıf yazyr insan bir bakar bu çocuk neden aglıyor bu kadın sabahtan beri yorulmuştur der ne varsa içimde döktum
bide ben ilgilenmıyormuyum hiç şu teklıfı yollayayım geliyrdum yanınıza dyor
birara delircem sandım sonra ne oldu ben özur dıledım çok agır gıttıgımı farkettım :KK43:
Pelin canım geçmiş olsun. Rota aşısı değil miydi Minaya yaptırdığın?
O da mı bozdu düzeni?

Ben de bugün dolandım biraz indirimler güzel gerçektende. Niyetim önümüzdeki kış için bir şeyler almaktı ama o zamana bedeni ne olur çok mu büyür az mı büyür bilemedim.
Arkadaşım 16 aylıkoğluna 3 yaş montu alıyormuş ancAK oluyor diyor.
Ben de karar veremedim alırım büyük olur küçük olur giyemez diye bir şey alamadan döndüm. Sadece mont aldım zaradan şimdi giymesi için.

Bir de kanguru almak istiyorum oğlan pusetinde durmuyor çünkü kucak istiyor hep.
Bugün tam alıyordum sonra Canberki de götürüp deneyip almak daha iyi diyedüşündüm.
Belki akşam eşimle gider bakarız.

ebrucum bende kanguru konusunda çok gidip geldim...o dandik olanalardan almak istemiyorum mothercaredekilerde 150 civarı...sen alırsan bi bilgi verirsin burdan :KK66:

ben onun zara montunuda onu da yerim....bencede yapma seneye alışverişini hiç belli olmaz...ben max.1 ay ertesini alıyorum çünkü kızımda hiç bi zaman yaşını giymedi...kaydirigubbakcemile2

ateş yapmıyormuş ama karın agrısı yaptı sanırım çıldırdı 1 ssaat hiç durmadan agladı birde zaten 3 gundur kaka yapmıyordu doktor 5 gunu geçerse ilaç ver demıştı bugun 4. gun verdım yazdıgı ilacı valla inşallah işe yarar
ömerin herşey yolundaymış sevındım

teşekkürler pelincim...ahh kıyamam ben minaya karın ağrısıda ne pis bişidir :s

ebrucum bende kanguru konusunda çok gidip geldim...o dandik olanalardan almak istemiyorum mothercaredekilerde 150 civarı...sen alırsan bi bilgi verirsin burdan :KK66:

ben onun zara montunuda onu da yerim....bencede yapma seneye alışverişini hiç belli olmaz...ben max.1 ay ertesini alıyorum çünkü kızımda hiç bi zaman yaşını giymedi...kaydirigubbakcemile2

Ben kraft inkini aldim . Bazen takiyorum evin icinde evi supuruyorum filan Eylülle.

kızlar çok hoş bir ticker yaptım lilypie de ama ekleyemiyorum acil yardım edin neden olmuyor

slm kızlar ya ne gzel sizler yazıyosunuz bebişlerinizle başbaşasınız ben doum yapalı 40gün oldu ama hala kayınvalidem gitmedi 2aydır burda halbuki ben doum yaptıımdan beri hiç yatmadm her işi ben yapıyorrum ama o anca oturuyo dağıtıyo ne yapıo anlamaım herşeyede karışıp laf sokması yokmu beni delirtiyo çocuuma ne yapsam suç ofof delirmek üzereyim sabrım kalmadı eşime karşı bile soğuyorum bu yüzden sebebsiz yere kavga ediyorum yardım edin:çok üzgünüm:

kızlar hemen haber vereyım ıstedım
saolsun pelın ve burcu arkadasımında dedıgı gıbı hemen doktora goturdum bıhterı esıme ragmen :)
veee malesef kızımda bagırsak ıltıhabı cıktı cok uzgunum bır tarafdanda esıme ve anneme kızgınım yok bısey dıyodunuz bakın ne oldu dedım
gerce onlar benden bıle cok uzuldu ama neyse kusma karın agrısı ve yesıl kakanın nedenı buymus
yarın yıne bezıne bakılacak aslında ılac baslamak ıstemıyor doktorum ama yarında boyle olursa mecbur baslıycaz allahdan cok basında farkettık dedı
kısacası pelınınde doktorunun dedıgı gıbı gercekden anneler cocuklarını bılır ve sız sız olun ıcınızde bır suphe varsa ertelemeyın doktora gıdın
ve mınık kızım ıcınde dua edın lutfen carcabuk ıyılessın herkesı kocaman optm

saolsun pelın ve burcu arkadasımında dedıgı gıbı hemen doktora goturdum bıhterı esıme ragmen :)
veee malesef kızımda bagırsak ıltıhabı cıktı cok uzgunum bır tarafdanda esıme ve anneme kızgınım yok bısey dıyodunuz bakın ne oldu dedım
gerce onlar benden bıle cok uzuldu ama neyse kusma karın agrısı ve yesıl kakanın nedenı buymus
yarın yıne bezıne bakılacak aslında ılac baslamak ıstemıyor doktorum ama yarında boyle olursa mecbur baslıycaz allahdan cok basında farkettık dedı
kısacası pelınınde doktorunun dedıgı gıbı gercekden anneler cocuklarını bılır ve sız sız olun ıcınızde bır suphe varsa ertelemeyın doktora gıdın

cnm çok geçmiş olsun inş minik meleğin biran önce iyileşir ve sağlığına kavuşur allahım bütün bebeklere sağlık şifa versin iinş ya benim bebeğimde bu aralar hiç kusmadığı kadar kusmaya başladı bende korkuyorum bende biran önce doktora götürüp içimdek şüpheyi atıyım emdikten sonra bazen su gibi bazende beyaz katı bişekilde kusuyo inş bebeğin biraz önce iyiyleşir bnm bebeğimdede bi sorun yoktur inş:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun dualarım Bihterle....Allah şifasını versin meleğinin...

slm kızlar ya ne gzel sizler yazıyosunuz bebişlerinizle başbaşasınız ben doum yapalı 40gün oldu ama hala kayınvalidem gitmedi 2aydır burda halbuki ben doum yaptıımdan beri hiç yatmadm her işi ben yapıyorrum ama o anca oturuyo dağıtıyo ne yapıo anlamaım herşeyede karışıp laf sokması yokmu beni delirtiyo çocuuma ne yapsam suç ofof delirmek üzereyim sabrım kalmadı eşime karşı bile soğuyorum bu yüzden sebebsiz yere kavga ediyorum yardım edin:çok üzgünüm:

kabus gibi...eyvahedigeldismile eşinle konuşsan...

kabus gibi...eyvahedigeldismile eşinle konuşsan...

konuşuyorum cnm herzaman söylüyorum hergün evimizin düzeni kalmadı inan cnm ben birazda titizimdir herün ev süpürücem edicem kaynanamda aksine dğınık eşimde görüyo evin halini bana dio bide evet ev çok kirli dağınık die iice sinirim tepeme çıkıo ne yapıyım otur sen yap annenle diorum artık yapıorum dağılıo yapmıcam o gidene kadar diorum tamm babamla arıyıp konuşuyum çağırıyım dio sanki bana babasını annesi çokk dinliyoda ofof ne yapcaımı bilmiyorum cnm yaa çok zor durumdayım ppsikoloji kalmıcak yakında vede gitme konusu geçmiyo bile o hala gezem tozma kazak örme derdin de eşimi boğazlıcam yakında bişey diemiyo yaa bu kadar olur 2ay oldu ben ona 1ay tahammül edemem diodum eşime ona göre diodum merak etme gider kalamaz fazla dedi ama gördük yanii:bbo:

cnm çok geçmiş olsun inş minik meleğin biran önce iyileşir ve sağlığına kavuşur allahım bütün bebeklere sağlık şifa versin iinş ya benim bebeğimde bu aralar hiç kusmadığı kadar kusmaya başladı bende korkuyorum bende biran önce doktora götürüp içimdek şüpheyi atıyım emdikten sonra bazen su gibi bazende beyaz katı bişekilde kusuyo inş bebeğin biraz önce iyiyleşir bnm bebeğimdede bi sorun yoktur inş:Saruboceq:

cok tesekkur ederım canım.yıne dıyorum bebekler hasta oolmasın anneler uzulmesın:gitme:suan o kadar uzgunum kı:sinifsinif:
bence sende ıhmal etme bıran once gotur ıns.bır sorun yoktur:Saruboceq:
bu arada kayınvaldenle ılgılı olayada uzuldum cok zor bılıyorum bende ılk 10 gun yasadım allahdan sonra gıttı :bbo:ama benım esım benımle hep aynı fıkırde allahdan yoksa zor gercekten

canım ben 11 yıldır karşılıklı dairelerde oturuyorum...çok iyi anlıyorum, hepsi aynı köylüsü kentlisi cahili bilgilisi....en bal börek olanı olsa sonuçta kayınvalide :KK43:((

X