burcu verdiğin bilgiler için teşekkürler.. alıntı yapamadım.. saat 03:12 ve arda bey daha yeni uyudu her gece olduğu gibi.. anne sütü sadece iyi hoş bende katılıyorum ama, oğlum bütün gün emiyor emiyor gündüz de benim de uyumam çin hiç izin vermediği gibi( sadece kuş uykusu uyuyor) gecede işte tam 3 gibi filan uyuyor ve eme eme uyuyor bende bazen 60 bazende 90 cc mama veriyorum ki sabah biraz geç uyansın diye yoksa ben de hal kalmıyo gerçi herkes aynı ama bu derin uykuya sadece gece 3 de dalıyor ve bende uykusuz kaldığım için sütüm çok olmuyor.. böyle yaptığım zaman biraz uyuyorum ve sabah göğüsler şişmiş oluyor.. bazı doktorlarda böyle diyince bende çok kötü oluyorum mama veriyorum diye(( sanki bebeğimi zehirliyor gibi hissediyorum.. inşallah kötü bişey olmaz yavruma.. allah hepimizin bütün annelerin yavrularını esirgesin.. allahım yavrularımız senin ve sana emanet...
Günaydın herkese bugün 2. ayımızı bitirdikhihoyyyt
selamm kizlarrr melike seninde kirkin yaklasti nasil kirklicaksin ben bugun kayinvaldeme soracam yarin kirkimiz cikiyoda insallah hastaligimda biterde daha bitmedi ya az az buzaman kadar oldu benimde muayanem var haftaya doktorda ozamana kadar bitseydiii
Hafta sonu anne dizi diye bisey aldim . Ana kucagi gibi ama yatay da sallaniyor tavsiye ederim : )
Hafta sonu anne dizi diye bisey aldim . Ana kucagi gibi ama yatay da sallaniyor tavsiye ederim : )
nasıl bişey bu burcu varmı resmi filan.. gerçi evde onuda koyucak pek yer kalmadı gibi:))
sağol canım birde kurmalı olanları var maxi de görmüştüm kuruyorsun o kendi sallanıyor
merhabalar anneler ve tatlı bebeklerı
ben hergun bır fırsat bulsamda gelsem yazsam dıyorum ama ne fayda benım cadımı cadı kızım sızlerın aranıza katılmama ızın vermıyor.suan bıle zarzor yazıyorum
sızlere danısmak ıstedıgım bısey var kızım sureklı yesıl kaka yapıyor eskıden 2-3 gunde bır yapıyordu ama son 3 gundur hep yesıl kakası.ve kusmayada basladı bazen fıskırır tarzda bazen peynır gıbı bazende su gıbı.dogdugundan berı yesıl kaka ve kusma olayı vardı ama 3 gundur ıyıce tavan yaptı durum.ayrıca gunduz hıc uyumuyor gece 12 gıbı artık bayılıyor uykudan resmen.gunde 1 bardak rezene ıcıyorum ondan yesıl olur dıyor annem.yada usutmussundur dıyor ama huysuzlugu ve kkusması neden o zaman.ıyıce bunaldım.sadece anne sutu verıyorum ve kılosu gelısımı gayet ıyı.yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler
aşılardan nefrettt edyrmmmmmm
merhabalar anneler ve tatlı bebeklerı
ben hergun bır fırsat bulsamda gelsem yazsam dıyorum ama ne fayda benım cadımı cadı kızım sızlerın aranıza katılmama ızın vermıyor.suan bıle zarzor yazıyorum
sızlere danısmak ıstedıgım bısey var kızım sureklı yesıl kaka yapıyor eskıden 2-3 gunde bır yapıyordu ama son 3 gundur hep yesıl kakası.ve kusmayada basladı bazen fıskırır tarzda bazen peynır gıbı bazende su gıbı.dogdugundan berı yesıl kaka ve kusma olayı vardı ama 3 gundur ıyıce tavan yaptı durum.ayrıca gunduz hıc uyumuyor gece 12 gıbı artık bayılıyor uykudan resmen.gunde 1 bardak rezene ıcıyorum ondan yesıl olur dıyor annem.yada usutmussundur dıyor ama huysuzlugu ve kkusması neden o zaman.ıyıce bunaldım.sadece anne sutu verıyorum ve kılosu gelısımı gayet ıyı.yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler
Dısarda nefis bi kar var . .cok güzel catılar bembeyaz olmuş . .cayımızı demledik oğlusumla pencere karsısıda içiyoz ama o horluyo tabi :) kucagımdan bıraktıoım an acılıyo gözler . .ama evde olmak güzel bi duyguymus 96 yılından beri mütemadiyen calıştm çok az araıklarım olmuştu . . evhanımlığını sevdim ben yaaa :)ama bunu 4 aydır beni işe geri dönmemei bekleyen patronuma birinin acıklaması gerekçek . .laelaelaelaelae
ee kızlar nerdesiniz kimseikler yokmu komşular . .benimki göğsümde uyuyor bıraktım an acıyo gözleri şimdi horultusudan tv nin sesini bile duyamıyorum . .hadi kalkınnn dısarda nefis hava var demleyin caylar gecinpencerenin önüne işte size terapii . .laelaelaelaelae
Yine duzen gitti demi
mina herzamankınden fazla kusunca ıdrarında kum çıkmıştı atlama bır doktora görun ıstersen