2009 Aralık Anneleri

Dısarda nefis bi kar var . .cok güzel catılar bembeyaz olmuş . .cayımızı demledik oğlusumla pencere karsısıda içiyoz ama o horluyo tabi :) kucagımdan bıraktıoım an acılıyo gözler . .ama evde olmak güzel bi duyguymus 96 yılından beri mütemadiyen calıştm çok az araıklarım olmuştu . . evhanımlığını sevdim ben yaaa :)ama bunu 4 aydır beni işe geri dönmemei bekleyen patronuma birinin acıklaması gerekçek . .laelaelaelaelae

ee kızlar nerdesiniz kimseikler yokmu komşular . .benimki göğsümde uyuyor bıraktım an acıyo gözleri şimdi horultusudan tv nin sesini bile duyamıyorum . .hadi kalkınnn dısarda nefis hava var demleyin caylar gecinpencerenin önüne işte size terapii . .laelaelaelaelae

burcu verdiğin bilgiler için teşekkürler.. alıntı yapamadım.. saat 03:12 ve arda bey daha yeni uyudu her gece olduğu gibi.. anne sütü sadece iyi hoş bende katılıyorum ama, oğlum bütün gün emiyor emiyor gündüz de benim de uyumam çin hiç izin vermediği gibi( sadece kuş uykusu uyuyor) gecede işte tam 3 gibi filan uyuyor ve eme eme uyuyor bende bazen 60 bazende 90 cc mama veriyorum ki sabah biraz geç uyansın diye yoksa ben de hal kalmıyo gerçi herkes aynı ama bu derin uykuya sadece gece 3 de dalıyor ve bende uykusuz kaldığım için sütüm çok olmuyor.. böyle yaptığım zaman biraz uyuyorum ve sabah göğüsler şişmiş oluyor.. bazı doktorlarda böyle diyince bende çok kötü oluyorum mama veriyorum diye :KK43:(( sanki bebeğimi zehirliyor gibi hissediyorum.. inşallah kötü bişey olmaz yavruma.. allah hepimizin bütün annelerin yavrularını esirgesin.. allahım yavrularımız senin ve sana emanet...

arzucum, kendini kötü hissetme sonuçta sende anne sütüne an yakın formülü veriyosun ve çok az miktarda...zaten bebek büyütmek belli bir kitaba bağlı deilki anne olarak kendin duygularınla karar veriyorsun bazı şeylere....

bi de arzucum bu memede durma durumlarında inan 1 hafta bile farkediyo, bak gör 1 hafta sonra daha iyi olucak...kendi kendilerine beslenme sürelerini ayarlıyolar resmen...mesela ömer ankaraya geldiğimziden beri beslenme aralıklarını 1.5 saate yükseltti...

hepsi Allah' a emanet olsun...sağlıklı, huzurlu mutlu bebekler olsunlar...

Hafta sonu anne dizi diye bisey aldim . Ana kucagi gibi ama yatay da sallaniyor tavsiye ederim : )

selamm kizlarrr melike seninde kirkin yaklasti nasil kirklicaksin ben bugun kayinvaldeme soracam yarin kirkimiz cikiyoda insallah hastaligimda biterde daha bitmedi ya az az buzaman kadar oldu benimde muayanem var haftaya doktorda ozamana kadar bitseydiii

valla bilmiyorum internette yazılana bakılırsa suya altın ve kırk küçük taş atılacak anne ve bebek bu suyla yıkanacak ama suya dua okunacakmış onu bilmiyorum galiba taşlara tek tek ihlas okunuyor ama emin değilim kayınvaliden biliyorsa bana da haber ver canım bende bişey bulursam yazarım benim 2 gündür gelmedi ama güven olmaz diye hala ped var ayyy sinir bir durum :kedi:

merhabalar anneler ve tatlı bebeklerı
ben hergun bır fırsat bulsamda gelsem yazsam dıyorum ama ne fayda benım cadımı cadı kızım sızlerın aranıza katılmama ızın vermıyor.suan bıle zarzor yazıyorum
sızlere danısmak ıstedıgım bısey var kızım sureklı yesıl kaka yapıyor eskıden 2-3 gunde bır yapıyordu ama son 3 gundur hep yesıl kakası.ve kusmayada basladı bazen fıskırır tarzda bazen peynır gıbı bazende su gıbı.dogdugundan berı yesıl kaka ve kusma olayı vardı ama 3 gundur ıyıce tavan yaptı durum.ayrıca gunduz hıc uyumuyor gece 12 gıbı artık bayılıyor uykudan resmen.gunde 1 bardak rezene ıcıyorum ondan yesıl olur dıyor annem.yada usutmussundur dıyor ama huysuzlugu ve kkusması neden o zaman.ıyıce bunaldım.sadece anne sutu verıyorum ve kılosu gelısımı gayet ıyı.yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler

ben hergun bır fırsat bulsamda gelsem yazsam dıyorum ama ne fayda benım cadımı cadı kızım sızlerın aranıza katılmama ızın vermıyor.suan bıle zarzor yazıyorum
sızlere danısmak ıstedıgım bısey var kızım sureklı yesıl kaka yapıyor eskıden 2-3 gunde bır yapıyordu ama son 3 gundur hep yesıl kakası.ve kusmayada basladı bazen fıskırır tarzda bazen peynır gıbı bazende su gıbı.dogdugundan berı yesıl kaka ve kusma olayı vardı ama 3 gundur ıyıce tavan yaptı durum.ayrıca gunduz hıc uyumuyor gece 12 gıbı artık bayılıyor uykudan resmen.gunde 1 bardak rezene ıcıyorum ondan yesıl olur dıyor annem.yada usutmussundur dıyor ama huysuzlugu ve kkusması neden o zaman.ıyıce bunaldım.sadece anne sutu verıyorum ve kılosu gelısımı gayet ıyı.yorumlarınızı beklıyorum tesekkurler

mina herzamankınden fazla kusunca ıdrarında kum çıkmıştı atlama bır doktora görun ıstersen

Benimki de agzindan burnundan kusuyor reflu dedi doktor . Bi gorun bence

Dısarda nefis bi kar var . .cok güzel catılar bembeyaz olmuş . .cayımızı demledik oğlusumla pencere karsısıda içiyoz ama o horluyo tabi :) kucagımdan bıraktıoım an acılıyo gözler . .ama evde olmak güzel bi duyguymus 96 yılından beri mütemadiyen calıştm çok az araıklarım olmuştu . . evhanımlığını sevdim ben yaaa :)ama bunu 4 aydır beni işe geri dönmemei bekleyen patronuma birinin acıklaması gerekçek . .laelaelaelaelae

ee kızlar nerdesiniz kimseikler yokmu komşular . .benimki göğsümde uyuyor bıraktım an acıyo gözleri şimdi horultusudan tv nin sesini bile duyamıyorum . .hadi kalkınnn dısarda nefis hava var demleyin caylar gecinpencerenin önüne işte size terapii . .laelaelaelaelae

ben efret edıyrm kardan evden dışarı çıkamıyoruz hava guzel ounca hiç olmazsa anneme gdyrdum :KK43:

pelin nasıl oldu mina?? yaptımı yan etki ateş falan???

burcu kuzenimde vardı bu anakucağından 1 yaşına kadar kullandılar hakkaten pratik bişi :)

Yine duzen gitti demi

dun nasıl agladı anlatamam bende babasına çattım ev curcunaydı
ne yapayım 1 saat susmadı bilgisayarda işle ilgili teklıf yazyr insan bir bakar bu çocuk neden aglıyor bu kadın sabahtan beri yorulmuştur der ne varsa içimde döktum
bide ben ilgilenmıyormuyum hiç şu teklıfı yollayayım geliyrdum yanınıza dyor
birara delircem sandım sonra ne oldu ben özur dıledım çok agır gıttıgımı farkettım :KK43:

mina herzamankınden fazla kusunca ıdrarında kum çıkmıştı atlama bır doktora görun ıstersen

anladım canım ama esım ve annem doktora gıtme konusunda o kadar tavırlıkı sıze anlatamam.burası suan cok soguk kar kıs kıyamet.cocugun bıseyı yok doktora goturuken hasta edıceksın dıyolar sonrada yınede sen bılırsıın dıyolar.sınır oluyorum .ne oldugunu bılsem zaten durup durduk yere doktora goturmem demı ama offf napcammm .kumu ıdrar tahlılı ılemı anladılar?tedavı olarak ne verdıler mınaya

X