2009 Aralık Anneleri

Bana birakin ben gaddar anne olarak duzene sokarim onu :O)

ay valla burcu ya al şunu da bir hafta bir disipline sok bana öyle ver.. hiç kusma yoktu bizde dün ve bugün birkaç kere ağzından geldi.. birde o kadar obur ki maşallah ağzından gelenide geri yutmaya çalışıyo vede yutuyo..

Getir getir sen bana :)

merhaba kızlar,

bugün Ömerin 2 .ay kontrolü vardı...ankarada olmamız çok iyi oldu...burda Ömerin doktoru prof.dr saadet arsan...çok hoş ve şefkatli bir hanım..ankarada olan arkadaşlara tavsiye ederim...ankara tıp yenidoğandan...özellikle prof olmasını belirttim ki söylediği şeylerden yararlanmak istersiniz die...

Ömeri çok iyi gördü...anne sütü yetiyor, ağzına anne sütü ve devit damladan başka bişi girmicek dedi...

ben sorduğum soruları ve verdiği cevaplarıda yazıyım:
devit 3 haricinde herhangi bir vitamin vereyimmi??
sağlıklı bir annesiniz, başka bir vitamine hiç gerek yok..
rezene çayı verdim bir kaç kere??
hiç gerek yok rezzene de hiç kalori yok.s.a.s (reçeteyede böle yazıyo) (sadece anne sütü)
burun tıkanıklığı var?
gifrer serum günde 4-5 kere...
calpol 2 kere yarım ölçek...6 aydan küçük bebeklerde çok önemli tedbir alınması...ya kulağa ya da ciğere vurabiliyor hastalık...
zymaflaur diş hapı kullanacakmıyız?
hayır gerek yok...
biraz salyaları akmaya başladı
2 aydan itibaren başlar ama diş çıkıcak demek deildir...3.aydan itibaren salyaları toparlamayı öğrenir....
ömer akşamüstleri 5.30 -6 gibi huzursuzlanıyo neden?
kolikin çpştuğu saatlerdir, 2.ay tepe yaptığı zamandır bu aydan itibaren azalacak ve 3.ayda biticek...

bir de kalça usgsini de çektirdim bugün içim rahatladı...

aklıma gelenler bunlar kızlar belki bir yararı olur die bu kadar uzattım kusuruma bakmazsınız artık ...
hepinize kocaman sevgiler...

(bu arada bir dip not: bir bebk geldi oraya...15 günde 200 gr almış,5.5 aylık...6.600 daha yazık ama ona bile sadece anne sütü dedi...çok kıymetli sütlerimiz...hepimizin gür gür olsun inş.)

Son düzenleme:

merhaba kızlar
kızım aceleci davranınca ben de aralık annesi oldum
arada bakıyorum size

Canım sagol ya insan gıcık oluyo işte ya . .ogün ilk kez beraber yatmıştık bir sürü söylenince eşim resmen duygusal çöküntü yasadım hatta rüyama bile girdi oğlum kucagımda ağlarken babası uyanıyor kafasına vurup yeter diyor anlatamam o kabusun verdigi acıyı . .Ama Allaha şükür bhugün kendisi dedi olmaz ben sizi yanlız bırakmam diye moralim yerine geldi . .yok dedim sen rahat uyu sabah 5.30 da kalkıyor kıyamıyoda insan . .ama işte bazen bazı şeyleri duymak bile yetiyor . .zaten bu aralar hiç iyi değilim bazen yok olmak istiyorum sanırım boyle uzak kalmalar düzenin bozulması artık nedenini bilmiyorum kendi içimde sinir harbi yasıyorum hep bunalımım . .bazen eşimin soylediği herşeyin battıgı bi süreç içersindeyim Allahım cok şükür onu cok sevıyorum ve bebişim herşeyi bi anda unutturuverıyor ama işte boyle biraz karışık bi dönemden geciyoruz sanırım hepimiz . .

Bu arada bende oğlumun resimlerini koydum aslında sadece irtibattakilerin gördüğünü önceden bilseydim daha önce koyardım ben herkes yani gelen gecen bakıyor sanıyordum ..gecende sen siliyorum felan deyınce çaktım olayı :) daha bir sürü resim ekliycem inşallah oğlusumla . .

kızlar,

mothercare e gittim bugün tüm ürünlerde %50 indirim var...aklınızda olsun...fiyatlar çok güzel

burcu verdiğin bilgiler için teşekkürler.. alıntı yapamadım.. saat 03:12 ve arda bey daha yeni uyudu her gece olduğu gibi.. anne sütü sadece iyi hoş bende katılıyorum ama, oğlum bütün gün emiyor emiyor gündüz de benim de uyumam çin hiç izin vermediği gibi( sadece kuş uykusu uyuyor) gecede işte tam 3 gibi filan uyuyor ve eme eme uyuyor bende bazen 60 bazende 90 cc mama veriyorum ki sabah biraz geç uyansın diye yoksa ben de hal kalmıyo gerçi herkes aynı ama bu derin uykuya sadece gece 3 de dalıyor ve bende uykusuz kaldığım için sütüm çok olmuyor.. böyle yaptığım zaman biraz uyuyorum ve sabah göğüsler şişmiş oluyor.. bazı doktorlarda böyle diyince bende çok kötü oluyorum mama veriyorum diye (( sanki bebeğimi zehirliyor gibi hissediyorum.. inşallah kötü bişey olmaz yavruma.. allah hepimizin bütün annelerin yavrularını esirgesin.. allahım yavrularımız senin ve sana emanet...

gunaydın hrkese . .bugun çoktandır ilk defa yanlızım bebişim ve ben . .annemde gitti artık Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah . .

kimse kalmamış günaydınnnnnnn heralde bebişler uyuyunca annelerde yattı benim ki bütün gece konuştu uykusunda bende 50 kere kalkıp baktım şimdiuyuyor neyse

selamm kizlarrr melike seninde kirkin yaklasti nasil kirklicaksin ben bugun kayinvaldeme soracam yarin kirkimiz cikiyoda insallah hastaligimda biterde daha bitmedi ya az az buzaman kadar oldu benimde muayanem var haftaya doktorda ozamana kadar bitseydiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…