merhaba kızlar,
bugün Ömerin 2 .ay kontrolü vardı...ankarada olmamız çok iyi oldu...burda Ömerin doktoru prof.dr saadet arsan...çok hoş ve şefkatli bir hanım..ankarada olan arkadaşlara tavsiye ederim...ankara tıp yenidoğandan...özellikle prof olmasını belirttim ki söylediği şeylerden yararlanmak istersiniz die...
Ömeri çok iyi gördü...anne sütü yetiyor, ağzına anne sütü ve devit damladan başka bişi girmicek dedi...
ben sorduğum soruları ve verdiği cevaplarıda yazıyım:
devit 3 haricinde herhangi bir vitamin vereyimmi??
sağlıklı bir annesiniz, başka bir vitamine hiç gerek yok..
rezene çayı verdim bir kaç kere??
hiç gerek yok rezzene de hiç kalori yok.s.a.s (reçeteyede böle yazıyo) (sadece anne sütü)
burun tıkanıklığı var?
gifrer serum günde 4-5 kere...
calpol 2 kere yarım ölçek...6 aydan küçük bebeklerde çok önemli tedbir alınması...ya kulağa ya da ciğere vurabiliyor hastalık...
zymaflaur diş hapı kullanacakmıyız?
hayır gerek yok...
biraz salyaları akmaya başladı
2 aydan itibaren başlar ama diş çıkıcak demek deildir...3.aydan itibaren salyaları toparlamayı öğrenir....
ömer akşamüstleri 5.30 -6 gibi huzursuzlanıyo neden?
kolikin çpştuğu saatlerdir, 2.ay tepe yaptığı zamandır bu aydan itibaren azalacak ve 3.ayda biticek...
bir de kalça usgsini de çektirdim bugün içim rahatladı...
aklıma gelenler bunlar kızlar belki bir yararı olur die bu kadar uzattım kusuruma bakmazsınız artık ...
hepinize kocaman sevgiler...
(bu arada bir dip not: bir bebk geldi oraya...15 günde 200 gr almış,5.5 aylık...6.600 daha yazık
ama ona bile sadece anne sütü dedi...çok kıymetli sütlerimiz...hepimizin gür gür olsun inş.)