- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilekötükedihüso
yok valla bana çevremde hep emzır aç kalmasın dedıler megersem 1 aydan sonra her 2 sattde bır emzırmeye gerek yokmuş ben her istedıgınde ver açtır dıyenlerın kurbanı oldum mına memeye çok alıştı o diyenler artık saatle emzır yada arada meme ver demedıler şimdide ayy bu nu sen kötu alıştırmışsın memeye dıyorlaralsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile
benim kide eğer banyo yapıp emip uyduysa gece 5 saat filan uyanmadan uyuyor diye ben üzülüyordum aç kalıyor diye bir yandan da aç olsa kalkar diyordum demekki zararı yok normalde 2 saatte bir kalkıp emiyor ama uyuması çok zor bir sürü uğraşıyor uyumamak için
haklısın canım,uyanırken daha gözlerini açmadan ellerini ağzına götürüyor
bende oyüzden doymuyordur diye veriyordum ama artık vermem kolay kolay
şimdide emdikten sonra huysuzluk yaptı emziği verdim ağzına sallana sallana uyudu kaldı:)
yok valla bana çevremde hep emzır aç kalmasın dedıler megersem 1 aydan sonra her 2 sattde bır emzırmeye gerek yokmuş ben her istedıgınde ver açtır dıyenlerın kurbanı oldum mına memeye çok alıştı o diyenler artık saatle emzır yada arada meme ver demedıler şimdide ayy bu nu sen kötu alıştırmışsın memeye dıyorlaralsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile