- 4 Nisan 2009
- 6.497
- 1
benim kide eğer banyo yapıp emip uyduysa gece 5 saat filan uyanmadan uyuyor diye ben üzülüyordum aç kalıyor diye bir yandan da aç olsa kalkar diyordum demekki zararı yok normalde 2 saatte bir kalkıp emiyor ama uyuması çok zor bir sürü uğraşıyor uyumamak için
haklısın canım,uyanırken daha gözlerini açmadan ellerini ağzına götürüyor
bende oyüzden doymuyordur diye veriyordum ama artık vermem kolay kolay
şimdide emdikten sonra huysuzluk yaptı emziği verdim ağzına sallana sallana uyudu kaldı:)
doğru söylüyorsun ne de olsa tecrübe konuşuyor desene:)ilk bebekler sarılık falan oluyor uyuyor sureklı emmeyınce sarılıgı artıyor e daha çok kuçukler gözunu açamıyorlarkı meme ıstesınler ama şimdi buyudu sızınkıler gece 5 saat uyusada arada muhakkak acıksa uyanırlar zaten farkedeceksınız yakında o 5 saat uyumalar 40 yılda bir olacak muhakkak kalkacak emmeye acıkmasa bıle susuyorlar kalkıyorlar 5 dk lıgınada olsa
doğru söylüyorsun ne de olsa tecrübe konuşuyor desene:)
bebişler acıkınca kimse onları tutamaz.
akşam 8 de emdi uyudu bende uyumadım oturdum tv ,izledim ha şimdi uyanır diye
saati 3 yaptık ama vicdan azabından öldüm çocuğu aç yatırıyorum diye çok üzüldüm
tansiyonu düşüyormuş diyorlarya doğrumu bu?
Mina emziği almıyormu öyle kandırsanvalla mına hiç aç kalmadı süreklı memede yasadıgı için tansıyonu bılemeyecegım
ama 7 saatde masallah ama çokmuş sen 5 saat sonra hafıf konuşarak memeyı agzına götur yarıuykulu emsın o 5-10 dk emsın yeter ona 5 saatıde geçirme bence canım susuz kalmasın memeden su ihtıyacınıda karşılıyor sonuçta
Mina emziği almıyormu öyle kandırsan
yok canım bi daha bırakırmıyım okadar öpe öpe uyandırırım:)
pelin o amzik benim kullandığım göğüs ucuna şekil itibariyle benzediği için önce alıyor sonra mıkırdanıyor birkaç kere daha çekiyor baktı bişey gelmeyince geri atıyor.. yai anlıycan yine başaramadıkarzu arda verdıgım emzıgı aldımı çok merak ettım
Öznurcum iyyim canım maşallahımız var tam tersine kuzum hiç üzmüyor beni. bıcı bıcımızı yaptık mıışıl mışıl daldık =))) şmdi fotolarına bakıyorum.
ya annem bi de eşimin kardeşi burda ya nete girmiyorum pek fazla.
Burcucum iyiyiz be kuzum siz nasılsınz bakam? olduk aşılarımız çok şükür ateş falan da olmadı. siz naptınız?
öznur nbr zeynep nasıl
ahanda yine ağlıyo yahu şimdi emzirip uyuttum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa