2009 Aralık Anneleri

alsanaalsanasmilekaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilekötükedihüso

yok valla bana çevremde hep emzır aç kalmasın dedıler megersem 1 aydan sonra her 2 sattde bır emzırmeye gerek yokmuş ben her istedıgınde ver açtır dıyenlerın kurbanı oldum mına memeye çok alıştı o diyenler artık saatle emzır yada arada meme ver demedıler şimdide ayy bu nu sen kötu alıştırmışsın memeye dıyorlaralsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

ilk bebekler sarılık falan oluyor uyuyor sureklı emmeyınce sarılıgı artıyor e daha çok kuçukler gözunu açamıyorlarkı meme ıstesınler ama şimdi buyudu sızınkıler gece 5 saat uyusada arada muhakkak acıksa uyanırlar zaten farkedeceksınız yakında o 5 saat uyumalar 40 yılda bir olacak muhakkak kalkacak emmeye acıkmasa bıle susuyorlar kalkıyorlar 5 dk lıgınada olsa

doğru söylüyorsun ne de olsa tecrübe konuşuyor desene:)
bebişler acıkınca kimse onları tutamaz.
akşam 8 de emdi uyudu bende uyumadım oturdum tv ,izledim ha şimdi uyanır diye
saati 3 yaptık ama vicdan azabından öldüm çocuğu aç yatırıyorum diye çok üzüldüm
tansiyonu düşüyormuş diyorlarya doğrumu bu?

valla mına hiç aç kalmadı süreklı memede yasadıgı için tansıyonu bılemeyecegım
ama 7 saatde masallah ama çokmuş sen 5 saat sonra hafıf konuşarak memeyı agzına götur yarıuykulu emsın o 5-10 dk emsın yeter ona 5 saatıde geçirme bence canım susuz kalmasın memeden su ihtıyacınıda karşılıyor sonuçta

Mina emziği almıyormu öyle kandırsan
yok canım bi daha bırakırmıyım okadar öpe öpe uyandırırım:)

arzu arda verdıgım emzıgı aldımı çok merak ettım
pelin o amzik benim kullandığım göğüs ucuna şekil itibariyle benzediği için önce alıyor sonra mıkırdanıyor birkaç kere daha çekiyor baktı bişey gelmeyince geri atıyor.. yai anlıycan yine başaramadık (( bizimki de yutmuyor valla.. karnı tokken bari alsa yok anam yok bu bizim bebişler çok fena
pelin kıs hemde öyle bir çığırıyorki aşı olurken bile bu kadar ağlamadı.. sanki etlerini çekiyosu gibi çır çır çığırıyor katılıyor resmen.. tahmin edemezsin o gün denk gelmedi size bir görsen varya, yani her istediğinde meme vermemek gibi bir şansım olmuyo çünkü nerdeyse bayılcak pozisyona geliyo

ahanda yine ağlıyo yahu şimdi emzirip uyuttum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Öznurcum iyyim canım maşallahımız var tam tersine kuzum hiç üzmüyor beni. bıcı bıcımızı yaptık mıışıl mışıl daldık =))) şmdi fotolarına bakıyorum.
ya annem bi de eşimin kardeşi burda ya nete girmiyorum pek fazla.

Burcucum iyiyiz be kuzum siz nasılsınz bakam? olduk aşılarımız çok şükür ateş falan da olmadı. siz naptınız?

masallah aryaya hanım kız olacak desene
özlettın kendını valla haftada bir olsada ugra bu kadar açma arayı

merhaba arkadaşlar,ben uzun süredir üyeyim ama ilk kez yazıyorum.aralık annesiyim 48 günlük bir oğlum var.doğduğundan beri annem bizimle beraber allah razı olsun çok büyük yararı oluyor ama ben bazen bazı durumlardan rahatsız oluyorum.oğlumun her sesinde annem ilgilenmek istiyor hiç ağlamasına izin vermiyor emzik ayakta sallama toksa bile emzirmemi isteme hepsi var.sanki ben annesi değilim ayak işlerini yapıyorum hissine kapılıyorum.asıl takıldığım mesele de şu;acaba oğlum kimin annesi olduğunun ayrımını yapabiliyor mudur?bazen annemin onu daha iyi sakinleştirdiğini düşünüyorm.bunları anneme anlatamayacağım için paylaşmak istedim yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.herkese evlatlarıyla sağlıklı ömürler dilerim.

Pelin yaaa nolmuş senin bıdık =) baktım fotolarına... uzatmamak lazım haklısın özledim yaa.. annem diğer pc de okey atarkene bi bakınayım dedim. nasılsınızz? herkes ve bebekler iyiler inş...

Aslihancım hoşgeldin. benim de annem burda. bebeğin tüm işlerin ben yapıyorum oyun kısmını annem feci üstlendi. ne şirinlikler yapıyorlar birbirlerine. çok da hoşuma gidiyo gerçi. ama karışma huyu yok. bi iki kere emzirdikten sonra yine emmek istemişti acaba sütün mü yetmiyo gibi bişeyler dedi. ben de anne moralimi bozma da iyice kesilmesin dedim. olumlu şeyler söyle diye kızdım. Allahtan bi daha öyle olumsuz olumsuz konuşmadı. sen de konuş açık açık. he bi de benim annem acaip alınıyo bişey diyince. hemen kapris falan yapıyo =))) meneeeepoz olayımız da var da =) bırak ilgilensin etsin sen de dinlen o sırada ama sallamaya alıştırma be canım. sonra çok uğraşırsın

berna saol ama dediğin durum bende de var annem çoooooooooooookkkkkkk alıngan az evvel ufacık bir şey dedim hemen tavır yaptı "gideyim sen ne istersen yap." demeye başladı.yani annem iyiki var çok yorulmuyorum sayesinde ama beni de anlamaya çalışsa ne güzel olurdu.:çok üzgünüm:çok üzgünüm:

ahanda yine ağlıyo yahu şimdi emzirip uyuttum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bana birakin ben gaddar anne olarak duzene sokarim onu :O)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…