2009 Aralık Anneleri

canlarım benim mesaim bitti çıkmak üzereyim.
güzel ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.
pazartesi bebişim hk. ve kalp atışları hk sizlere bilgi vereceğim
kucaaaak dolusu sevgilerimle hepinizi öpüyorum güzel anneler

sanada iyi bir haftasonu diliyorum canım.
yarın güzel haberlerini beklicez.
öpüyorum seniii:CüvCüv::1hug:

ay ay özlemim pıt pıtları duymuş darısı benim başıma. canım çok sevindim maşallah kelebeğin küçüğüne.

esracım sağol bitanem,darısı sana arkadaşım.
senin 2 hafta sonraydı dimi canım,aman dikkat et kendine,progestana devam dimi?
ben 3 ayın sonuna kadar kullanacakmışım,progestan,çinko ve folik asiti.
hepimize rabbim sağlıklı hamilelikler nasib etsin..

amin canım inş bende duyarım pıt pıtları tatlım çarşamba günü gideceğim dra. 2 kilo vermişim canım iştahsızlıktan

canlarım benim mesaim bitti çıkmak üzereyim.
güzel ve sağlıklı bir hafta sonu diliyorum.
pazartesi bebişim hk. ve kalp atışları hk sizlere bilgi vereceğim
kucaaaak dolusu sevgilerimle hepinizi öpüyorum güzel anneler

sanada canım iyi hafta sonları

Merhaba Sağol Esraie. Hep sağlıkla ilgili şeyleri google da yazdığımda bu forumdan bilgileniyordum. Yine burada sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Yalnız değilim şu an sayenizde. Tek paylaştıklarım bu mesajımı okuyanlar oluyor. Dolayısıyla önce sen aldın haberi.:)) Az önce geldim doktordan hem de sıcak sıcak. Kese zor da olsa görüldü. Dış gebelik olabilir diye bu güne kadar inanamıyor, korkuyordum... Malum birüsü risk var. Bugün çok heyecanlıyım. İfade edemiyorum. Tekrar sağol sevincimi benimle paylaştığın için.

canım şimdi netleştiğine göre tekrar gözün aydın tatlım rabbim tamamına erdirsin.ne demek canım hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız

[

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin.
inşşallah 9 ay boyunca herşey yolunda gider.
ben 78'liyim ve ilk bebeğim:CüvCüv:

Merhaba amin sağol arkadaşım. Ben de senin bebişini kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsunlar, bize, vatana millete. :dance:Hepimiz için pozitif düşünmek çok önemli. Yalnız değilmişim 78li olup ilk bebişi olarak demekki.

Bende aranıza katıldım sanırım Allah'ın izniyle? 11 mart son adet tarihi. İnanamıyorum da... Allah yardımcımız olsun arkadaşlarım. Allah tüm isteyene öncelikle sağlık sonra sabır gücü versin. Çok zormuş. Hatta dünyanın en zor olayı, işi... 78Lİ olan ve ilk olan varmı içinizde ben gibi ?

hoşgeldin canım,allahım sağlıklı bir bebek nasib etsin inşallah..

kızlarrr ben geldiiimmm:eek:
şimdi doktordan geldim hemen yazıyorum size.minik bebeğimin kalp atışlarını gördük,pıt pıt atıyo maşallah..rabbime şükürler olsun,çok duygulandık eşimle..
inşallah hep böyle sağlıklı devam eder gebeliğimiz arkadaşlarım.
darısı sizlerin başına çok duygusal bi an o anlar..
bulantılarımın olduğunu söyledim oktora,çok normal hatta gebeliğinin devamının göstergesi dedi.
bende 10 günde yrm kg almışım.59.5la hamile kalmıştım.şimdi tam 60 çıktım.sağlıklı olsun bebeğim yeterki kilolar doğumdan sonra giderler..
gözün aydın canım :)

amin canım inş bende duyarım pıt pıtları tatlım çarşamba günü gideceğim dra. 2 kilo vermişim canım iştahsızlıktan

sanada canım iyi hafta sonları

canım şimdi netleştiğine göre tekrar gözün aydın tatlım rabbim tamamına erdirsin.ne demek canım hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız

[

Valla yaa . Destek olmak... Çok güzel... Amin cümlemizin yardımcısı olsun Allah'ım.

Arkadaşlar ben farkında değilim hala kusura bakmayın. Birden tüm ben gibi olanları görünce anlayamadım olayı. Hepinizi öncelikle kutluyorum ve merhaba diyorum. Allah hayırlısıyla sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza almak nasip etsin.
Şimdi biz mart ayında son adetleri görenler olarak mı katıldık? Aralık neye göre hesaplandı acaba?

Son düzenleme:
Merhaba amin sağol arkadaşım. Ben de senin bebişini kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsunlar, bize, vatana millete. :dance:Hepimiz için pozitif düşünmek çok önemli. Yalnız değilmişim 78li olup ilk bebişi olarak demekki.

ben 76'liyim ve ilk bebegim :CüvCüv:

gözün aydın canım arkadaşım.
inşallah 9 ay boyunca huzurlu bir hamilelik geçiriri ve mininklerimizi kucağımıza alırız:nazar:
peki kalp atışalrını dinlemedinmifisfisfis

Sağol canım,inş.

hayır kalp atışı duyulmuyor geç döllenme dedi bana göre de öyle
çarşamba tektar gelirsin bu sefer duyulur dedi.
inş. duyarız.:Saruboceq:

yağmur,hayırlı olsun.inşallah kalp atışını da böyle güzel görürsün.sağlıkla kucağına al inşallah.ben de 6+5 ken 25 nisan da görmeye gidecem.belki ikiz veya üçüz olabilir dediler,değerim yüksekti,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

İnş.canım inş. hepimiz güzel haberlerimizi yazarız buraya.
2 kiz 3 mü:) inş.2dir 3 taneye bakmak zor olur ya:dance: hayırlısı olsun canım

Arkadaşlar ben farkında değilim hala kusura bakmayın. Birden tüm ben gibi olanları görünce anlayamadım olayı. Hepinizi öncelikle kutluyorum ve merhaba diyorum. Allah hayırlısıyla sağ salim evlatlarımızı kucaklarımıza almak nasip etsin.
Şimdi biz mart ayında son adetleri görenler olarak mı katıldık? Aralık neye göre hesaplandı acaba?
aralık anneleri tahmini doğum tarihi baz alınarak oluşturuldu.burdaki arkadaşların hepsinin bebekleri aralık ayı içinde doğacak tabi doğal olarak ortalama mart ayında regl oluyor herkes

:nazar::ANNE ADAYI.......................SAT.....................TAHMıNı DOĞUM
1-:nazar: HONEYBABY.....................24 şubat..............:1aralık:CüvCüv:
2-:nazar: PENSES........................... 26şubat ..............3aralık:CüvCüv:
3-:nazar: RUZGARDENıZ...................25şubat................2aralık:CüvCüv:
4-:nazar:GIDACI ELıF........................28şubat................5aralık.:CüvCüv:
5-:nazar:MıNıK KELEBEK................. 27şubat................4aralık.:CüvCüv:
6-:nazar:ESRTML..............................7mart...................12aralık.:CüvCüv:
7-:nazar:ESRAıE...............................3mart....................8aralık.:CüvCüv:
8-:nazar:SEFAMOLSUN.................... 1mart....................6aralık:CüvCüv:
9-:nazar:YAĞMUR............................. 26şubat.................3aralık:CüvCüv:
10-:nazar:PLN79.................................28şubat................5aralık:CüvCüv:
11-:nazar:HAZANX...............................27şubat................4aralık:CüvCüv:
12-:nazar:TAVUSKUŞU77....................10mart.................14aralık:CüvCüv:
13-:nazar:ASEBA.................................23şubat................1aralık:CüvCüv:
14-:nazar:HıRA....................................3mart....................7aralık:CüvCüv:
15-:nazar:HFZ......................................7mart...................12aralık:CüvCüv:
16-:nazar:Christian_Louboutin................6mart...................11aralık:CüvCüv:
17-:nazar:turkuaz_turkuaz.....................28şubat.................5aralık:CüvCüv:
18-:nazar:BUNEYAA............................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
19-:nazar:RUKAL.................................28şubat..................5aralık:CüvCüv:
20-:nazar:WAVY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
21-:nazar:MıSTY..................................10mart...................15aralık:CüvCüv:
22-:nazar:SARACH...............................2mart......................7aralık:CüvCüv:
22-:nazar:HIRÇINDENıZ.........................6mart.....................11aralık:CüvCüv:
23-:nazar:ESLEMıM..............................11mart....................16aralık:CüvCüv:
24-:nazar:EYHAYAT..............................4mart......................9aralık:CüvCüv:
25-:nazar:JaponKız...............................12mart....................17aralık:CüvCüv:
26-:nazar:SıYAZ....................................9mart......................14aralık:CüvCüv:
27-:nazar:prattybaby..............................13mart....................18aralık:CüvCüv:
28-:nazar:sadecebu...............................10mart.....................15aralık:CüvCüv:
29-:nazar:MAMBAA...............................17mart.....................22aralık:CüvCüv:
30-:nazar:mcetin1.................................. ? ....................?
31-:nazar:sulugöz...................................8mart......................13aralık:CüvCüv:

herkese merhaba
bulantım yok derken 3 gündür halimi sormayın arkadaşlar umarım daha artmaz
bu gün sağlık ocağına gittim burdan bir arkadaş sağolsun yazmış bilgi vermişti sayesinde bende haberdar oldum gittim gebelik karnesi hazırladılar vitamin ilacım bitmişti onu yazdırdım bi de ücretsiz demir kan hapı verdiler her hamilenin kullanması gerekiyormuş ilk 3 ay ben itiraz ettim önce ama bana doktorum vermedi bundan zaten bende kansızlık yok falan dedim anlattılar işte pazartesi gidip tahlil falan yaptıracağım doktorunuz olsa bile bence bir gidin arkadaşlar hiç birşey olmasa tansiyonumu ölçtüler yani
merhaba tatlım hosbulduka.s.
benıde lısteye ekledıgın ıcın tsk ederım
ıns 9 ay boyunca beraber olur bebeklerımızı sagsalım kucaklarımıza alırızkaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

rica ederim şekerim :emir_bebek:çok kibarsına.s.

[Hayırlı Cumalar.Canımm honeyimm hiç merak etmezmiyiz .Sen topiğimizin baş Annesisin Sensizz yürümez bu topikkk.Kendine çok ii bakk.:enbuyukkk:
ayyy hep böyle hep böyle tamammı?sırnaşık şeyharikasın bak nasıl gaza geldimsositososito:dance: bu kadar anne adayı arasında ruh halimi anlayan bir sen çıktın tatlım hamilelik beni iyice duygusallaştırdı ilgi istiyorum yaa eşim artık kaçacak delik arıyoookaydirigubbakcemile3
hoş geldin canım
hoşbulduk canım nasılsın?ben seviniyordum bulantım yok diye 3gündür sabahları yediğimi çıkarıyorum çok kötü yaaa allah çok fazla bulantısı olana yardım etsin

kızlar meraba bende hamıleyım son adet tarıhım 8 mart
hoşgeldin canım hayırlı olsun:nazar:

Bende aranıza katıldım sanırım Allah'ın izniyle? 11 mart son adet tarihi. İnanamıyorum da... Allah yardımcımız olsun arkadaşlarım. Allah tüm isteyene öncelikle sağlık sonra sabır gücü versin. Çok zormuş. Hatta dünyanın en zor olayı, işi... 78Lİ olan ve ilk olan varmı içinizde ben gibi ?
sende hoşgeldin canım gözün aydın:nazar: bu yaşda daha yeni ana olacağız yüzümüze vurma kız 78 liyiz diye nolmuş yanikaydirigubbakcemile3

yağmur ve minik kelebek gözünüz aydın keseyi görmüşsünüz..
Rabbim tamamına erdirsin inşallah.darısı diğer tüm hamişlerimize:)
bi kişi daha vardı galiba keseyi gören ama adını hatırlamıyorum...

ben de perşembe gördüm.üstelik böbrek ultrasonum vardı ona bakan doktor aa ne güzel kalbi atıyor dedi..ben de ben azıcık gördüm bidaha görebilirmiyim lütfen dedim...
güldü...dur ben sana dinleteyim dedi :)
yani hem gördüm hem duydum çok şükür...
tabi ben kıkır kıkır gülünce karnımda gürülgürül ses oldu o da kapattı :)

hepimiz kucağımıza alırız inşallah...

bu arada doktorun söylediğine göre 3 gün daha büyük bebişim.

bulantım yoktu son 3-4 güna kadar..normali sabah bulanması galiba ama benimki öğlen gibi bi başlıyo...hiçbişey istemiyo canım.yemedikçe daha kötü oluyor insan..ben de ne yesem ne yesem diye dolanıyorum ortalıkta ayıla bayıla...
daha hiç öğürmedim..korkuyorum valla..

hadi hepiniz kalın sağlıcakla...

X